Én azt tapasztaltam, hogy a legjobb fű mellé tenni, vagy tisztán bele egy pipába. Alá meg valami dohány, hogy ne szippantsd le...de egy jó haskás lapcsánkához képest szart sem ér geccóAza helyzet hogy a "Kief" az olyan állagu lessz mint a púder és vagy azért mert sokat raktam vagy nem tudom miért de én se tudtam elszívni rendesen full pazarlás volt
Miért kéne a kuka mellé dobni?Auto vagy fotos?
Ha automata akkor ezt majd valaki megmondja melyik kuka mellé dobjad
A greenman terméket használta már valaki? (Szabadföldre veteményesbe szeretném )
azok a lyukak mi célt szolgálnak?Sziasztok. 3 növényt nevelek, eddig. 1 hónaposak. Bent, szekrényben nőnek. Elég lassan fejlődnek szerintem. Milyen fény lenne optimális illetve mennyi vízet plusz tápoldatot szoktatok ebben az időszakban adni? Gyökér erősítőt kaptak. Állott vizet kapnak. Led izzót használok 2 db-ot. A két kép egy hónap különbséggel készült. View attachment 18128893 View attachment 18128892
Levegő miatt. Elég tömör lett a talaj.azok a lyukak mi célt szolgálnak?
Az lesz. Sok mindent rosszul csináltam. Túl is öntöztem sajnos. De a perlit tényleg mindenképp kell. Igazából virágföld, kókusz, tőzeg keveréket csináltam. Csak nem valami jó lég áteresztő.Kövi ültetésnél keverjél hozzá kertészeti perlitet , permetezve locsolj és nem fog összetömörödni
az a gáz azokon a részeken a gyökér se jut el a cserép széléig így lassabb lesz a fejlődés.a lyukak akkor se hinném hogy jók mivel fényt kap az alsóbb földréteg és a gyökerek azt nem szeretik. talajlazítónak perlit aztán nincs gond a levegőzéssel amint már írták. én mostmár hagynám így de betömném a lyukakat.
Erre akartam kitérni, csak rosszul fogalmaztam meg az egészet, köszi a javítást! Ha 20/4 után ki teszem és nem fog kapni ennyi időn keresztűl napfényt akkor nem lesz probléma vele? Vagy előtte vissza kell állni kevesebbre?nincs olyan, hogy kell. a palánta esélyeit növeled, kirakhatod konkrétan a magot is, ha van sok.. de egy 15-20 centis palántának több esélye van megmaradni, kb 3 hétig neveld 20/4 fénnyel