As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Pewien cross purple power od Weed Smokera, co dokładnie niestety nie pamietam. Pod koniec kwietnia wschodził sobie pod butelkami na miejscóweczce. Dzis wygląda tak:
kora jest po to, co by pod plantami nie zarastało zabardzo.
pzdr
[m8]... masakra spot ;] troche ciasny bedzie za jakis czas ;]
uwielbiam zapach swiezej ganji ;] ... zostawilem sobie jedna 'pupilke' ktora codziennie moge podpatrywac jak sie rozwija... a wybranka zostala Gf x Vici ;]
a kolejna partia sie juz namacza ;].... odmiana o nazwie 'fioletowy pazdziernik' ((Maroc x Gf) x Passion Mix)
PioK, piękne masz te pestki.. Ja już robię trzeci desant na miejscówki.. Teraz mam do wysadzenia 30 pestek z open seed'a, i zaraz jak to wysadzę to na szybko kiełkuję WhiteRussian.. WR mam 12 + do tego dostałem 2 pestki COB, które już mogą się szykować do boxa na jesień
Jutro będzie edit posta jak wrócę z marszu, porobię fotki z wyciągniętych roślin z boxa i wstawię...
Pozdrawiam
K+ komu moge maturalnie...
Parę postępów z dzisiaj
16 worów
Planty wygladaja lepiej, jednak Hodowca, Wisiek i inni mieli racje- przemarzly lekko.Poszły dzisiaj w swiezą ziemie i donice 29 litrowe. przypałowow to wyglada dopoki spot mi nie zarośnie...musze cos wykminić.
na pierwszej focie maroc na drugiej najgorzej wygladajaca PP.
Przed chwilą byłem na spocie, na którym jest jedna moja męska roślina i dwie kolegi (babka i facet). Rosną tam od wtorku i nie zdechły po tych rzekomych kataklizmach, więc jestem dobrej myśli. Jeśli nie będzie miejsca na panny (trzymam niesexowane roślini w domu) na innych spotach, to męszczaki ida pod kose, hehe
Panna kolegi, miała mało światła, dlatego też ma już tak rozwinięte narządy - nawet ma brązowe pyłki. Myślałem, że jeśli roślina jest w takim stadium to już nie urośnie, ale kolega jest innej myśli wiec poszła na spota:
To moja męska:
A tutaj ta co porzednio i kolegi:
A te czekają w domu Nie wystawiałem na balkon, bo dziś wiało jak sku***syn Za to wpadłem na pomysł, aby na przeciwko okna dać jeden płat styropianu - miały jaśniej...
Wszystkie oczywiście auto. Low Snow określił się jako męszczak, a pozostale w końcu przesadziłem bo miesiąc już się dusiły w kubkach. Doniczki z baniaków bo uni-gruńcie
A tak w ogóle pięknie tutaj, zielono...
pzdr,
@Jeleń ile mają te twoje automaty od wyjścia z ziemi ? Brałeś z quakemind rozumiem ?
Witam. Ale po tych deszczach krzaczki zapiepszaja hehe
Po lewej purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion i ten do gory maly tez ale cos go podgryza, a ten po prawej to earlydog x earlyskunk
Ten wiekszy to purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion a ten mniejszy to purplepower x outmix