What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Timbuktu

Member
Siema.

Co prawda AMS już u mnie nie rośnie, ale znalazłem nawet fajne foty :).

Standardowo rosło to pod 70W w mikroboksie. Było to też pierwsze podejście do SCROGA. Fotki były robione około tydzień-dwa przed harvestem.

Trochę makr.

I efekt zabawy GIMP`em :).

Pozdrawiam. :wave:

P

PolishBoyfriend

Bardzo fajne :). Jaki plon?

@el023
Ja żałuję, że nie kupiłem nasion jak dolar był w wyniku spekulacji po 2zł :/. Praktycznie prawie pół ceny.

Chemik

Member
Pewien cross purple power od Weed Smokera, co dokładnie niestety nie pamietam. Pod koniec kwietnia wschodził sobie pod butelkami na miejscóweczce. Dzis wygląda tak:
picture.php

picture.php

picture.php

kora jest po to, co by pod plantami nie zarastało zabardzo.
pzdr

PioK

Member
[m8]... masakra spot ;] troche ciasny bedzie za jakis czas ;]

uwielbiam zapach swiezej ganji ;] ... zostawilem sobie jedna 'pupilke' ktora codziennie moge podpatrywac jak sie rozwija... a wybranka zostala Gf x Vici ;]

IMGP7851.jpg
IMGP7853.jpg

a kolejna partia sie juz namacza ;].... odmiana o nazwie 'fioletowy pazdziernik' ((Maroc x Gf) x Passion Mix)
IMGP7858.jpg

i po kilkunastu godzinach
IMGP7876.jpg

.LukAs.

Member
PioK, piękne masz te pestki.. Ja już robię trzeci desant na miejscówki.. Teraz mam do wysadzenia 30 pestek z open seed'a, i zaraz jak to wysadzę to na szybko kiełkuję WhiteRussian.. WR mam 12 + do tego dostałem 2 pestki COB, które już mogą się szykować do boxa na jesień :D
Jutro będzie edit posta jak wrócę z marszu, porobię fotki z wyciągniętych roślin z boxa i wstawię... :)
Pozdrawiam :joint:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
K+ komu moge maturalnie...
Parę postępów z dzisiaj :)

16 worów

Planty wygladaja lepiej, jednak Hodowca, Wisiek i inni mieli racje- przemarzly lekko.Poszły dzisiaj w swiezą ziemie i donice 29 litrowe. przypałowow to wyglada dopoki spot mi nie zarośnie...musze cos wykminić.

na pierwszej focie maroc na drugiej najgorzej wygladajaca PP.

Pozdro ide spac :abduct:

LocoMaroco

Member
siema
w boxie wesoło i druga partia szykuje sie do desantu-na pokładzie: Passion1,Purple1,Twilight,Pure AK i crossy esbego+nlxw(thx quakemind)
picture.php

maroc:
picture.php

T

thcfanatic

dostaly kopa:D erlyskunki by hc:D
picture.php

picture.php

w tyle pod jeszcze inkubatorami 2 skunki od synnek
picture.php

sory pewnie banalne pytanie ale nigdy nie podcinalem i nie wiem czy napewno tak powinnien wygladac stozek wzrostu przyciety tydzien temu
picture.php

:D:joint:

Silas

Member
Veteran
@NiceGirl: Uroczo ;) ładny SoG wyszedł
A u mnie poprawa:) Mamuśki zaczynają intensywny wzrost i nabierają koloru :)

Na początek panny nieznanego przeznaczenia
picture.php

picture.php

Mamcie
picture.php

picture.php

#2 - ta ma największe jazdy z fosforem
picture.php

picture.php

picture.php

A teraz "DAWCY" EasySativaxWczesne
picture.php

picture.php

picture.php

solim

New member
Przed chwilą byłem na spocie, na którym jest jedna moja męska roślina i dwie kolegi (babka i facet). Rosną tam od wtorku i nie zdechły po tych rzekomych kataklizmach, więc jestem dobrej myśli. Jeśli nie będzie miejsca na panny (trzymam niesexowane roślini w domu) na innych spotach, to męszczaki ida pod kose, hehe :abduct:

Panna kolegi, miała mało światła, dlatego też ma już tak rozwinięte narządy - nawet ma brązowe pyłki. Myślałem, że jeśli roślina jest w takim stadium to już nie urośnie, ale kolega jest innej myśli wiec poszła na spota:

obrazxnl.jpg

To moja męska:

obraz221.jpg

A tutaj ta co porzednio i kolegi:

obraz223.jpg

A te czekają w domu :) Nie wystawiałem na balkon, bo dziś wiało jak sku***syn :rolleyes: Za to wpadłem na pomysł, aby na przeciwko okna dać jeden płat styropianu - miały jaśniej...

obraz023d.jpg

Jeleń

New member
Sieema wszyscy zajebiście dajecie :respect:

pierwszy facet WR
picture.php

a tu cały dołek WR
picture.php

4White Dwarf x Hindu Kush Automatic i jeden WR(ten w lewym rogu)
picture.php

Shaman
picture.php

Maroci oby dwa były wysadzane w tym samym czasie
picture.php

i ponaginane [Early Skunk x ChemdogDD] x Early Skunk
picture.php

@Mr.Ctrl wszystkie pechy brałem od quakeminda, a automaty to tak koło miecha mają te najwieksze,

G

Guest1012

WR
picture.php

WD x HK
picture.php

LR
picture.php

Wszystkie oczywiście auto. Low Snow określił się jako męszczak, a pozostale w końcu przesadziłem bo miesiąc już się dusiły w kubkach. Doniczki z baniaków bo uni-gruńcie :D

A tak w ogóle pięknie tutaj, zielono...

pzdr,

@Jeleń ile mają te twoje automaty od wyjścia z ziemi ? Brałeś z quakemind rozumiem ?

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Ale po tych deszczach krzaczki zapiepszaja hehe :wave:

Po lewej purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion i ten do gory maly tez ale cos go podgryza, a ten po prawej to earlydog x earlyskunk

picture.php

Ten wiekszy to purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion a ten mniejszy to purplepower x outmix

picture.php

No i po fimie :D

picture.php

Pozdrawiam