What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Сезон 2011 Outdoor

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Deep Chunk

picture.php

При мен нещата са мн зле тази година..
Нямах възможност да ходя да ги поливам и сушата им еба майката..
Останали са ми само върховете на повечето растения, дано поне те налеят някакви глави...

Last edited:

yoss33

Well-known member
Veteran
Ех, жалко за DCто... Без вода нищо не става.
Аз се радвам, че вече гледам на място с вода, че как мъкнех тубите през ден в 40*С предни сезони...
Ето ни и нас, закрепил съм всички големи клони с колове, че нещо не може да се носи това растение само:

_Ina_

Active member
Veteran
много яко,подредено и компактно без да бие твърде много на о4и! Супер!

E

EverLast

:bump: Ap11 x C99 bx

Attachments

• DSC00112.jpg
    DSC00112.jpg
    121.4 KB · Views: 57
  • DSC00113.jpg
    DSC00113.jpg
    108.1 KB · Views: 57

_Ina_

Active member
Veteran
Моя микс. дали ще стане до 25 ти,тогава съм го определила

Attachments

• 11.09 (2).jpg
    11.09 (2).jpg
    159.8 KB · Views: 60
  • 11.09 (4).jpg
    11.09 (4).jpg
    98.8 KB · Views: 56
  • 11.09 (5).jpg
    11.09 (5).jpg
    114.6 KB · Views: 59
E

EverLast

Така като го гледам преди 15-ти Окт няма да береш...но пък изглежда доста добре...твоят микс какво по-точно беше???? Бяла вдовица с нещо ако не се лъжа...или? С кво храниш....някви буустъри и добавки ползваш ли да извадиш някой грам плюс?

yoss33

Well-known member
Veteran
Най-вероятно ще му е раничко на 25ти, но колко рано не се знае :) Супер се е наляло мъничето :)

_Ina_

Active member
Veteran
Слагам им коприва,домашното гуано и още едно от баба ми забъркано:) с тва ги храня. оф,аз се надявах до края на септември да са готови,но ще ги погледна другия път. микса беше мъжки ЛА Конфиденшъл и женска уаит уидоу. ооо,15 октомври не ми се вярва 4ак,но може наистина до на4алото да откара. Добре ,ами с тоя Хаваян сноу ,дето вобще не цъфти кво да правя,ще се повтори историята с непалеца от миналата година маи. уж го дават до края на октомври,на4алото на ноември,но щом до 10 септември не беше пуснало и един мустак...:( даже пола му не мога да разли4а,камо ли да е в цъфтеж хаха

_Ina_

Active member
Veteran
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=4381034&postcount=2 Хора,тази статиика един 4овек от румънския форум ми я прати,много е интересно. Даже ще го пробвам за другия аутдор. тои е този дето го е пуснал,не е някоя ливада:) аз понеже му писах 4е имам проблем с поливането на цветята и е много сухо там.

Latest posts

Latest posts