What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Семки от Петрич, Калифорния?

yoss33

Well-known member
Veteran
Не го тори, хилаво е защото е слаба светлината... сложи го някъде на по-слънчево или на 20-30см от 20W енергоспестяваща крушка.

yoss33

Well-known member
Veteran
Изглежда си хилаво точно заради светлината, имай впредвид, че сативите за външно гледане искат много повече светлина от селектираните на лампи хибриди.

Dr_Tre

Active member
Съгласен съм с yoss за торенето, първите няколко седмици само вода.На каква възраст е на снимките?Имай предвид, че холандските сортове са селектирани за индор, така че петричката гад може да иска повече слънце.
Успех в проекта!:thank you:

yoss33

Well-known member
Veteran
Бавно пишеш докторе :)
Ето една снимчица, където десните 2 глави са NL5xHaze (различни фено-та, семки на Nirvana), което много ми напомня по аромат и напушване на едновремешните торби от Петрич..

yoss33

Well-known member
Veteran
То е по-щастливо и от теб :) Ще видиш как ще расте сега! Сативите обичат много светлина - колкото повече, толкова по-добре (10000W ако може!), стига да не ги изпържи от топлина...

_Ina_

Active member
Veteran
4естно да ви кажа на мен не ми липсва Петри4кия коз при толкова по яки и разли4ни които има сега. Готино е да отидеш до някаде Африка,Непал,ала бала и да си вземеш тамошен на място. Ина4е ми дадоха някви семки от Петри4,но сегашни(не се знае зна4и какви). Екзоти4но е да ходиш и да си намираш местни видове от Мароко,Мексико...:)

И на мен не ми липсва петричкото куче. От как съм на холандец не ща и да чуя за някви диваци, въпрос на вкус.

_Ina_

Active member
Veteran
поне не за български диваци. Е,не може да се отре4е 4е съм се напушвала яко "като малка" с тях:)

E

EverLast

Ей това чукане чаках!:jump:Ще следя развитието с голям интерес!Скънкове, хейзове и т.н. можеш да си купиш от всяка точка на света, ама добрия стар петрички коз отива на изчезване.
Чух те Тре!!! old school фенове сме май и двамата хахаха!!!

Dr_Tre

Active member
Готино е да отидеш до някаде Африка,Непал,ала бала и да си вземеш тамошен на място. Ина4е ми дадоха някви семки от Петри4,но сегашни(не се знае зна4и какви). Екзоти4но е да ходиш и да си намираш местни видове от Мароко,Мексико...:)

Доколкото съм чел от landrace феновете в icmag, в Мароко вече не е останало нищо от легендарните им сортове за хашиш.Славата и комерсиализацията ги е съсипала, има все по-голям натиск за повече хашиш и по-бързо, вкарват се холандските хибриди и при аутдора полена много бързо замърсява местните сортове.Същото е положението и в Ямайка, старите кучета разправят, че е можело само по аромата и ефекта да познаеш от къде е коза, а сега всичко е едно и също.В Мексико също, къде ще чакат дилърите 14 седмици цъфтеж, внасяй "модерните" хибриди.Затова е много важно да се поддържат местните сортове и то максимално чисти.Казват, че не осъзнаваш какво си имал докато не го загубиш...:badday:

Everlast, мерси за разбирането брат!

Astral

Member
Ах тази носталгия...разбирам те напълно!Аз също не забравям доброто старо минало и буча по някоя друга бг семка...по някога малко разочарован оствам,но това не ме отказва....Много съжалявам за загубата на доста добри неща от преди...просто тогава нещата бяха доста по-различни от сега във всяко отношение!

yoss33

Well-known member
Veteran
Това е балкона на един познат, преди 7-8 години :) Снимка от архива, хех

_Ina_

Active member
Veteran
Е,ако можеше да се разработва тук в БГ и ние щяхме да имаме наши яки козове. Аз гледам навън дивак от Непал в момента. В Мароко не може да няма як тамошен коз или в Африка. Не съм пушила толкова як български коз,колкото Orange bud например. Да не би да ви липсва младостта по скоро хаха. Маитапя се разбира се!