FireBlade
Member
еее супер нямам думиС 2-а Мода ще е най-добре ако стане....малко нескромно ще прозвучи сигурно...ама ок приемам да съм един от тях . Кво ще стане е божа работа!
p.s Тракиец поздравления и успех в начинанието!
еее супер нямам думиС 2-а Мода ще е най-добре ако стане....малко нескромно ще прозвучи сигурно...ама ок приемам да съм един от тях . Кво ще стане е божа работа!
p.s Тракиец поздравления и успех в начинанието!
Everlast & Trakia!
Единия вариант който ми хрумна е да се пусне тема с анкета за мод(може би на английски ще е най-добре)така ще е по-нагледно...той вота е ясен така или иначе ...и чрез лично към админ да се доведе до знанието му...а от там насетне мисля всичко е ясно
а защо не и 2те?Добре остава да се реши писмото до Админ отворено ли да бъде сиреч като тема във форума или да бъде изпратено под формата на лично съобщение очаквам идеи и предложения.
За сигурноста е добре всеки да се грижи сам за себе си...няма кой да направи това вместо теб.За целта е добре да се ползват проксита,макар,че това решава проблема само донякъде...ако някой иска да те открие винаги може да го направи!Относно размяната и промоциите отново мисля,че е въпрос на личен избор,като предлагам да избягваме подобни дискусии,като за целта се ползват лични съобщения...сайта е https и донякъде това е добре също.Добре е да се запознаем с правилата на мястото тук и да се придържаме към тях максимално...във форума има доста съвети относно сигурноста и е добре всеки да ги прочете и се запознае - Security & Legal Issues (Discuss how to play it safe.)
Сигурноста преди всичко!