hoši,očekávejte mě na seedbooku vedle berreovo a pachovo počinů.Mládí vpřed
btw.přes 25/kus nejdu.)
btw.přes 25/kus nejdu.)
Měl by to být stejný mazar jako má gypsy ve své kolekci, na butiku za 17 euro, můžeš tak dohledat další reporty, ace bude pravděpodobně čerstvá reprodukce tohodle.
Ideálně lapni dva pakly a zaměř se na čistokrevnější kousky, z některých reportů šlo vidět že se tam mísí "afghani sativa".
hey Pacho, užívej modrý satelit
já jsem tyhle semena dostal jako freebie.. a dal jsem je asi 60letému týpkovi, on nehulí bo má astma, ale dělá si alkoholové tinktury pěstoval to na chatě, říkal 3 metrové stromy, bez něajké péče či zalévání, donesl i na košt, vypadalo to dobře, listnaté sice a hodně obsypané pryskyřicí ale hulit se to nedalo, bych vyplivnul krk.. tak možná na haš...
já ti to nedoporučuju, ještě prý špatná klíčivost, ptze sou krapet staré...
vem radši Yunnan od nich.. o moc lepší podle mě... stačí ti pakl a Yunnan má taky netradiční terpenový a cannabinoidový profil...
ještě vím o čerstvé mazarisharif genetice od Romse, ale to je právě Krush aka Afghani sativa..
tak to je velká škoda.Myslel jsem že by to mohla být právě delikatesa.Tak to nic no.
ok,co Peyote Purple?
Taky jsem chtěl,bohužel s Cannabiogen dost vázne komunikace,vůbec to nechápu.Normálně jsem objednal s volbou platby přes Western.. psali že pošlou detajly mejlem a vůbec nic,po 4 dnech čekání jsem psal mejla já a taky bez odezvy,Co jsem tu kecal s lidma tak říkali že je to divné jednání..Tak nevím