What's new

2022 SEEDSMAFIA 2

Hungrower123

Well-known member
Jackyy

Attachments

• 651.jpg
    651.jpg
    3 MB · Views: 84
  • 651 (2).jpg
    651 (2).jpg
    3.1 MB · Views: 88

Hungrower123

Well-known member
Egyre nagyobb ez a jack
Meg lehet a vegen valami jó sul ki belole
Meg nem viragzik

Attachments

• 654 (2).jpg
    654 (2).jpg
    3.6 MB · Views: 87
  • 654 (1).jpg
    654 (1).jpg
    4 MB · Views: 92

Hungrower123

Well-known member
A berry hivatalosan is tulelte e torest a kep annyira nem adja vissza de kezd baszottul bokrosodni

Attachments

• 653.jpg
    653.jpg
    4.3 MB · Views: 86
  • 653 (1).jpg
    653 (1).jpg
    4.2 MB · Views: 84

Blekketekk

Well-known member
De szépek, gyönyörű egésséges virágok! A jack kibaszottul tetszik a szemeimnek, baszom nagy jeti tenyér levelekkel. Szeretik a helyüket nagyon úgy tűnik. Wow ✌️

Hungrower123

Well-known member
A kicsi, az a nem reg inditott skunk
Mellette a nagyobb a korcs skunk amirol van fent kep, higy hogy nezett ki😂

Attachments

• 668 (2).jpg
    668 (2).jpg
    5 MB · Views: 75

Blekketekk

Well-known member
ennyire gyengék a seedmaffiás magok?
vagy miért nem hoznak le ezek 200g-ot szárazon?
Hello ez egy gerilla kert. Amilyen időjárás van ezen a nyáron ( rengeteg napsütés és semmi eső) kész harc az életben maradásuk is szerintem. Nem irígylem most aki gerillázik! De tényleg @Hungrower123 mi a helyzet?

4sd1337

Member
Hello ez egy gerilla kert. Amilyen időjárás van ezen a nyáron ( rengeteg napsütés és semmi eső) kész harc az életben maradásuk is szerintem. Nem irígylem most aki gerillázik! De tényleg @Hungrower123 mi a helyzet?
Én azt látom, hogy gerilla kert, én is raktam ki seedmafiás autokat de 10-15g/növény jött le róluk, viszont én locsoltam őket heti 2-3x.

Blekketekk

Well-known member
Én azt látom, hogy gerilla kert, én is raktam ki seedmafiás autokat de 10-15g/növény jött le róluk, viszont én locsoltam őket heti 2-3x.
Nekem sem sikerült belőlük többet kisajtolni tavaly, de az javarészt rajtam múlt… ez nem azt jelenti hogy nem lehet. A heti 2-3 locsolás sem egy megváltás önmagában ezen a nyáron… na de nem pocsékolom össze ezt a naplót, hátha @Hungrower123 nek sokkal többet sikerül, június közepén az amnéziája már virágzott. Esélyes hogy lassan szüreti képekkel jelentkezik.

Hungrower123

Well-known member
Zsákbamacska az egész
Ha jó magot fogsz ki kurva erosnovenyt kapsz, pl tavalyi naplombol az lsd
Ennyi pénzért nem kell tobbre szamitani
+nem én szabalyzom az idojarast, ez a 41fokos szarazsag nem a kedvence a csajoknak😁
Igaz 2 naponta locsolok de szenvednek
Bent elég szepen hoznak azert, talalsz itt is benti sm naplokat, ha jó magot fogsz ki hatar a csillagos eg

Az amnesia még talpon van blekk!
Mármint amit még nem szedtem le 😂
Ma megyek ki, majd jelentkezem