Persze ez a szarsag se maradt el:( De szerencsere nem volt para
H Hungrower123 Active member Nov 5, 2022 #121 Persze ez a szarsag se maradt el De szerencsere nem volt para Attachments 2108 (5).jpg 246.7 KB · Views: 148
F f2obsession Active member Nov 6, 2022 #123 Hungrower123 said: Wuxal Click to expand... Tapétavágóval arattál, vagy miért van csíkokban "meghámozva" a szár?
Hungrower123 said: Wuxal Click to expand... Tapétavágóval arattál, vagy miért van csíkokban "meghámozva" a szár?
H Hungrower123 Active member Nov 12, 2022 #125 Hello mindneki 10 gramm viragzatbol csinaltam vajat 250 g vaj ment bele 70%-os Valaki tud egy receptet adni ilyen arányokhoz? Muffinra gondoltam csak nem tudom hogy mennyi az annyi hogy jönne ki
Hello mindneki 10 gramm viragzatbol csinaltam vajat 250 g vaj ment bele 70%-os Valaki tud egy receptet adni ilyen arányokhoz? Muffinra gondoltam csak nem tudom hogy mennyi az annyi hogy jönne ki
denevér Active member Nov 13, 2022 #126 Legközelebb ghe vajjal csináld azt jo lesz. Receptet meg találsz ha beírod a muffin szót a keresőbe szerintem, de nem biztos.
Legközelebb ghe vajjal csináld azt jo lesz. Receptet meg találsz ha beírod a muffin szót a keresőbe szerintem, de nem biztos.