What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

"Prajeala de mahoarca"

lol

lol

daca n-ai ce fuma normal ca te lasi nepoate.. restu nu conteaza


nu cred ca esti tu in masura sa-mi spui daca am sau nu ce fuma , doar pt ca sunt mai econom din fire asta nu inseamna ca nu am ce fuma , am fumat si am de fumat poate nu material indoor de cea mai buna calitate dar nu mi-am facut nicodata probleme de genu nu am , nu sunt destul de spart , nu`mi place spartura asta etc.Cu acest comentariu vrei sa-mi arati mie ca tu fumezi pt ca ai indeajuns pt tot restul vietii ?

vezi sa nu fii tu unu din ala imbracat de la chineji cu maselele cariate si dintii galbeni si cu multe kg d vrd in stash , la ce plante am vazut eu ca cresti tare mii ca esti un dilar pe care l-a luat valu si s-a prajit de atata narcisim prostesc
 
Last edited:
I

imajestic

"am rarito la 0,25-0,5 pe zi si s-a mai calmat situtia" tu pipi tutun sa inteleg
 
s-a mai calmat situatia ca nu mai sunt zomby nu e clar ? ideea era sa reduc pt mine nu ca am fost nevoit , daca se legalizeaza si se strange lumea p`aici la o lalta la un moment dat asa pereche de palme iti dau sa vezi atunci ce nu-mi permit
 

sznake

jarhead
Gliphy, totusi nu cred ca la 30 de ani, cand vorbesti cu cineva si in loc de "stanga" spui "dreapta" sau in loc de "alb" spui "negru" e de la inaintarea in varsta :)... eu asta am observat ca un "glitch" cerebral in perioadele de fumat in serie.. te gandesti la un cuvant si pe gura iti iese fix opusul acelui cuvant.. se mai intampla cuiva eroarea asta? :) Ciudat, da' sa mor daca nu asa mi s-a intamplat de mai multe ori..
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Este o explicatie simpla - un mecanism al creierului de a se 'apara' de starea de naucire in care ajungi cand esti prea high, o ultiva zvacnire a lucidului de acoperi urmele, numai ca e o incercare esuata din start.

To deep ? :thinking:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Suna plauzibil, dar doar cand esti spart maxim si cu pantalonii pusi invers...
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Tot ce este scris ca "efecte" in primul post sunt de asemenea efectele inaintarii in varsta. Parerea mea.
da, si eu tot parerea asta o am, am bagat de seama ca de cand am avansat in varsta de la alea de 16 ani la astea de 25-40, tot asa patesc... varsta, de! :laughing:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ca sa fiu si eu on topic, pe mine ma afecteaza prin cresterea exagerata a poftei de mancare cand consum dar, ca si couchlock-ul, cand reusesti sa te stapanesti realizand ca este doar o senzatie si nu o reactie fiziologica si te lupti cu senzatia asta, high-ul devine mai placut.
 

gigi becali

Member
ce ?
 

Attachments

  • IMG-20140824-00074.jpg
    IMG-20140824-00074.jpg
    100.8 KB · Views: 18

Latest posts

Latest posts

Top