What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Papaya Pc grow box

vale46

Member
Ναι ρε γαμωτο η ζεστη βαραει κοκκινα..35 πηγε με κλεστο ντουλαπι..στα 4 λεπτα το ανοιξα αμεσως..τωρα και με την ζεστη θα βγουνε παλι πιστευω μεχρι 31 ειναι οριακα καλα..
 

Booker

Member
Η βδομάδα που πέρασε ήταν πολύ ταλαιπωρία με τις θερμοκρασίες, 33-34 είχα στο δικό μου και αναγκάστηκα και ανέβασα την λάμπα 15cm πιο πάνω. Λογικά θα δροσίσει.....vale46 το cooltube τέτοια εποχή θεωρώ ότι είναι απαραίτητο με λάμπα hps.
 

vale46

Member
Θα παρω πρωτα cooltube με την 150αρα hps να τα δοκιμασω μονα τους χωρις εξαερισμο στην αρχη.Δεν νομιζω να εχω πανω απο 15% περισσοτερη ζεστη απο τα ιδια watt cfl και θα ειναι απο ενα σημειο μονο οχι απο 9 οπως τωρα..

φιλε petougia εγω ειχα 2 τωρα εβαλα και τριτο..
 

vale46

Member
Καλησπερα.
Απο χτες ξεκινησα να χαμηλωνο το φως καθως τελειωνουν τα veg.
Ειμαι τωρα 21/4 για αρχη και θα κατεβω 18/6 σε 3-4 μερες.
Το θεμα ομως που το ειδα σημερα και το ειχα ξεχασει τελειως ειναι οτι για τα aytoflower προτεινετε 18/6 φως και οχι 12/12 οπως νομιζα εγω.
Το papaya ομως δεν μπορει να κανει flower με 18/6 και γιαυτο θα πρεπει να σκευτω ενα τροπο να χωριζω το χωρο στο ντουλαπι μεσα.
 

vitalygr

Member
Kai pws skeftesai na xwriseis to xwro kai to fwtismo me diaforetika wraria? Den kserw.. mallon gia 12/12 ola se kovw.
 

vale46

Member
Δυστηχως αν τα εχω και τα auto σε 12/12 θα βγαλουν λιγοτερο yield απο το ηδη λιγο που θα εχουν οποτε κυνηγαω το καλυτερο αποτελεσμα οσο αυτο γινετε.
Δεν ξερω μαλλον με χαρτοκουτα στην μεση μη με καποια λαμαρινα θα το χωρισω το ντουλαπι.
Αν τωρα καποιος εχει δοκιμασει autoflowers με 12/12 και δεν εχει παρατηρησει λιγοτερο yield τοτε ισως το κανω ετσι.
 

vale46

Member
Την HPS θα την παρω απο βδομαδα γιατι 150w δεν παιζουν πολυ στο εμποριο και γιαυτο αργει.Τωρα μολις την εχω θα δοκιμασω μονη της την ζεστη που θα εχει και αν με παιρνει θα την βαλω στην μια μερια και cfl στην αλλη,
Αλιως αμα εχω προβλημα με θερμοκρασιες θα την βαλω στην ακρη και στο επομενο grow θα την βαλω και θα συνεχισω με cfl και στις 2 μεριες τωρα.
Ολα αυτα ειναι σκεψεις και επηδη ειναι πρωτο grow θα ηθελα τις γνωμες σας.
 

vale46

Member
Update
Papaya
60 μερων σημερα και το πιο πιθανο ειναι να ειμαι σιγα σιγα στο flower
γιατι βλεπω τα τριχακια και πεταχτηκανε.
60 cm υψος.


 

vale46

Member
Update
Bubblicius autoflower
30 μερων και τα 2 και τα εχω τοσο καιρο στο veg,
αλλα δεν βλεπω πουθενα σημαδια flower και ανυσηχω γιατι τα πηρα σαν autoflower.
Δειτε τις φωτο
 

Grimmjow

Member
Καλησπέρα φίλε, είμαι αρχάριος αλλα παρατηρώ ότι τις λάμπες τις έχεις αρκετά ψηλά. Οι λάμπες CFL εκπέμπουν μικρή θερμότητα, εως ελάχιστη αφήνοντας χώρο στο να τις πλησιάσεις πιο κοντά στα φυτά. Είχα κάνει το ίδιο λάθος και δεν έκανε αρκετή ανάπτυξη, ενώ όταν την πλησίασα μεσα σε 3 βδομάδες πείρε αρκετή ανάπτυξη. Αυτά!
Ελπίζω να σε βοήθησα.
 

vale46

Member
Αυτες τις μερες ξεκιναω το flower απλα δεν βλεπω φως με τα autos.λετε να ειναι το γνωστο προβλημα απο nirvana που λενε auto και ειναι κανονικα.
Φιλε Grimmjow ευχαριστώ για τις πληροφοριες τα εχω κοντα να φανταστεις το papaya θελει 3cm να βρει στην cfl. θα δοκιμασω να ανεβασω πιο κοντά και τα αλλα 2 αν και τωρα δεν εχουνε πανω απο 10cm.
 

vale46

Member
Σημερα που τα παρατηρησα και γω ναι ετσι ειναι απλα ειναι τεραστια η διαφορα με το papaya στο μεγεθος του preflower..Απο το απογευμα αλλαζω σε 2700Κ και απο 19/5 που εχω τα φωτα σημερα θα κατεβω 12/12 και οτι παρω απο τα μικρα..μπορω να το κανω 18/6 η 16/8 αλλα μετα θα χασω yield απο το papaya.
Anyway θα δω στην πορεια πως θα παει.
Καλημερες!!
 

vale46

Member
bubblelicious 33 μερες veg.
Light 18/6 6500Κ

Να τα ξεκινησω flower η νωρις ειναι ακομα.
Εχει πεταξει μικρα μικρα τριχακια και μου φαινονται ετοιμα.
Δεν εχω ξαναδει autos αλλα φαινονται ετοιμα.



Επησης εχω θεμα με μυγακια-κουνουπακια και ολα αυτα τα συναφη τα οποια κολανε στο χωμα και μολις τα κουνησω σηκωνονται παρα πολλα..Δεν θελω να βαλω το φαρμακο που ειναι σκονη και μπαινει στα φυλλα.
Τι αλλο μπορω να κανω?
 
Mr-Miyagi-chopsticks.gif
 

Latest posts

Latest posts

Top