What's new

Любимия ви сорт.Впечатления,препорък и и &#108

gwan

Member
и аз съм чувал няколко теории,едната е тази за която ти говориш но вместо Виетнам е Камбоджа,друга е че мутрите внесли скънк#1 пак в началото на 90-те,много са теориите,а тези семки са ми подарък от състудент който е от този раьон,досега не ме е разочаровал.не казвам че ме задоволява,просто е в пъти подобра от гореспоменатите да не говорим че и двата сорта са за над 40 евра.иначе има сортове,просто капят зъби няма петричанка няма балканка.


някой пафкал ли е "A.M.S" на GH ?
 

Opium

Member
така де Виетнам,Камбоджа се тая :D ...
ако искаш нещо класическо и истинско Mr.Nice е човека
 

Dr_Tre

Member
Хм, мене малко ме съмнява че местен сорт от Виетнам или Камбоджа ще успее да узрее у нас.:ying:
 
аз съм ходил във Виетнам преди три години и беше адски трудно да си намери джойнт човек, след дълго търсене намерих няква метла която за нищо не ставаше, Плацебо ефект дори нямаше. Може такъв да ми е бил късмета все пак, ама не вярвам тия смотаняци да имат хубави сортове
 

yoss33

Well-known member
Veteran
радвам се за теб щом те задоволява...мисълта ми беше друга...
в началото на 90те някои от нашите военни(така наречените барети) действали като омиротворители във Виетнам донасят от там семки със страхотни гени в Бг,доставят ги на хора в петричко и региона и се започва познатата ни на всички схема...първите години матеряла направо е бил неповорим,който е имал честа да пуши още разказва с голямо удоволетворение... но от тогава са минали 2 деситилетия от тия гени са загубени отдавна... хората там продължават да си гледат,даже съм сигурен че има 2ро,а защо не и 3то поколение партизански гроуери,но от славния петрички канабис е останал само мита от 90те...
grow your oun-it's the best weed
Cheers
Бая семки ще да са внесли тия военни, че цял мит да стане ;)
 

capsicum

Member
Дори и не до там снабдени части на БГ( с канабис) части на Бг по онова време (и малко по-късно)... се говореше за това от Камбоджа и ако не беше "таткото' на един приятел тогава, аз нямаше да чуя. Той, човека ,разправяше и други неща как се прокарвали в бг по този начин- а ние си мислихме , че просто си измисля истории. А той действително беше миротворец там. Ако не се лъжа е било 93/4 година. Мисля ,че малко след това ги прекратиха тези "мисии". И така: той разказваше за канабис , оръжия , опиум, трафик на хора... твърде много неща бяха- дори майка ми ми забраняваше да го слушам, че било "страшно"...

Малко по късно аз опитах за първи път. Бил съм сравнително малък- на 14 години и по някакъв супер късмет познавах правилният човек - ами определено бях очерован от ефекта! Ако наистина съм пушил това, за което се говори, бих казал много позитивни неща за него..., но в момента пуша далеч по-силни сортове... Няма смисъл да ги изброявам , но не мисля , че по онова време тревата беше по-силна или по-специална. Според мен всичко е носталгия , защато за повечето от нас е било нещо ново и не сме имали възможност да опитаме по-качествено преживяване в Бг по онова време! Мое мнение.
 

Opium

Member
има, май ти не си за него!
ами не съм естествено,скучна ви е седянката,човек трябва да ви пуска по някоя простотия да живнете малко,за сериозен форум в който се очаква да се обменят съвети и опит дума не може да става!!!само спам:fight:
със здраве
 

gwan

Member
малко да разведрим обстановката,
надявам се да споделите напушването от тазгодишната реколта,за да си подберем за следващия път сортове,според описанията,ставам малко нахален но някъде четох че някой има AMS на зелената-къща,но не се сещам в коя тема беше,ако е така моля те сподели впечатленията си.
 

damyanek

Member
толкова ли имаш проблем с мухъла ,че все за тоя АМС питаш ^^ мисля ,че можеш да вземеш нещо по-добро :) a и има прекалено много CBD така ,че ще е типично индика напушване ,но мога само да гадая Х)
 

gwan

Member
първите 2-3 реколти имах някакви проблемчета с преторяване дефицити и напасти,после с много четене и практика да чукна на дърво вече няколко години нямам никакви грижи,някакси се научих в движение,идеята ми е друга,решил съм да си спретна един лек индор с бюджет са семена 100евра,като вече съм избрал единия сорт Green-o-matic на GH за да е готово до нова година,празници гости приятели да имам за купони,знаеш как е а другия сорт да е от порядъка на 20-25 евра да има за пролетта ,пък после ще го мисля,спрял съм се на АМS защото е 50/50 индика/сатива пък доминантна индика имах цял сезон и искам малко сатива-доминант,а не заради мухъла.знам извинявай ставам малко досаден с този AMS но не ми се рискува пак с някой сорт който няма да ми хареса,затова се допитвам до вас пък и за да успея до нова година макар и G-o-M на GH да е ауто трябва да съм го сложил по сaксийте най късно до 20 дни иначе пропускам празниците,затова нахалствам,иначе G-o-M е много готино сортче от 10 семена 100% покълнаха едно изтървах от високо и загина а останалите 9 стрейна с изключение на "пилота" сухо 270грама за ауто е добре напушването е много файско кулминацията е след 15-20мин. и държи около час,пускането е приятно и смешно странно за трева,щото по принцип някакси другите депресират или забиват,но тук случая е различен.ще съм ви задължен ако ме насочите към някое готино сортче.
 

obione

Active member
Ем, AMSа да си призная не ми е от наи-любимите ми напушвания. Поне от пробите засега мн забиващо и самовглъбяващо напушване, силна е и даржи дълго, доста дълго. Общо взето както е в описанието на сеедбанката. И това е 20тина дена преди финала. Пробата е от индика дом фенотип, от 10 семки 8 покълнаха, 1 го изродих ръчно, наи-яката елха стана лекичко херми, но не е фатално. Намирам 2 фенотипа- 4ри растения са индика дом другите са 50/50. Някъде четох като съвет ако искаш киипър пази това с възможно наи-широките листа, а и те са с по-големите глави. Надявам се поне малко да съм полезен с аматьорското си обяснение, а след месец като е готов коза ще съм по-обективен.
 

gwan

Member
obione
великолепно представяне на сорта братле,мерси,бих искал да чуя от кой сорт си доволен,радвам се че има хора от твоя калибър,надявам се да направиш още някое друго ревю на сортове,успех с реколтата.
РЕСПЕКТ....!!!!
 

obione

Active member
Аз лично съм се зарибил мн за Laughing buddha на Barney's. Просто съм голям фен на всичко с ямайски гени в него. Няма по-приятно напушване на света за мен от това с Ямайска трева. Някой ако е ходил там и е пробвал ще знае за какво говоря.
 

_Ina_

Active member
Veteran
и аз го бях харесала него но все като имам пари е out of stock. Пише че е много см,ешен затва. Ти да не си бил в Ямаика случаино? Явно много го купуват този сорт.
 

gwan

Member
освен тук,участвам и в няколко чуждоезични форуми,направило ми е впечатление,че западняците и ние имаме различно усещане за напушване две напълно различни бири,може би се дължи на обществото или на консуматорския им начин на живот задоволенноста им или на почти осигурено то им бъдеще,незнам.не казвам че сме по добри или по лоши просто сме различни,склонен съм да взема съвет от нашенец за напушването отколкото от западняк.
 

_Ina_

Active member
Veteran
Еми в рецензиите за Супер хеиза,които открих след като го бях поръчала вече някъф беше написал че напушването било слабо и бил разочарован,а пък тук всеки,които напуших се изкефи,включително и аз. Може да го е писал някои,които много отдавна гледа и е гледал какво ли не. Изобщо рецензиите за напушване са много относителни и аз лично не им обръщам особенно внимание. описанието на самото напушване така или иначе е невъзможно. Може само да се каже дали е по вдигащо или по смазващо,макар че дори това зависи от много фактори.
 

Astral

Member
Аз лично съм се зарибил мн за Laughing buddha на Barney's. Просто съм голям фен на всичко с ямайски гени в него. Няма по-приятно напушване на света за мен от това с Ямайска трева. Някой ако е ходил там и е пробвал ще знае за какво говоря.

Пробвал ли си въпросния сорт?...един от избраните сортове за новите ми приключения е именно той и ще се радавм ако някой сподели повече подробности от личен опит.Мисля и че за навън ще е доста добре за БГ:tiphat:
 

Astral

Member
ами не съм естествено,скучна ви е седянката,човек трябва да ви пуска по някоя простотия да живнете малко,за сериозен форум в който се очаква да се обменят съвети и опит дума не може да става!!!само спам:fight:
със здраве

Мога да се съглася с теб донякъде,но нека да не забравяме ,че всеки 1 от присъстващите тук "допринася" за това по някакъв начин...:ying:
 
Top