What's new

Xhashish 2010 udendørs ( 2 Grow )

Xhashish

Active member
Veteran
lob19 - Thanks for your message (= yeah this option was here with this size of garden, so i figured it would be stupid not to give it a try (= well , It's not something you run into that often, not in my case .... but yeah i think some of them have great potential, about the neighboors, actually they are fine with it, so not so many worries their, also being lucky to have that great neighboors :)

:tiphat:
 

Ludo

Member
Den dybeste repekt til dig Xh......!!!! Sindsyg flotte planter du har.....de stutter jo af sundhed......og et par af dem af buds....hehe
Jeg kan kun sige at det er med ivrig fingert der bliver klikket ind på din tråd hver gang!!!!! :groupwave:bølge for dig lige....og:ying: go karma til dig og haven!!!!!:ying:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Tak for den meget fine besked Ludo (= sætter stor pris på dine pæne ord... Og lige over med karma til dig!!!!!! Må dog selv indrømme, jeg er rimelig imponeret over hvor sunde planterne er at se til, trods de overhovedet ingen gødning får... Eneste der er lidt syndt er at billederne virkelig ikke retfærdiggør størrelsen på planterne, for nogle af dem er altså VIRKELIG store ... Håber at vise jer endnu flere billeder i løbet af de næste par måneder :):)
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
Lækker canna-jungle :woohoo:

333up.jpg




P :smoke:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Paddi - Tak for din besked (= syntes også det er virkelig lækkert og kravle rundt derinde, ja der er blevet til kravleri, efter alle de snore hehe, men blæsten er en smule voldsom en gang i mellem ...

Bashy - Thank you ;)

her lidt Orange Haze (=







(-:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Lala - Det er fra en super ven, som forsyner mig lidt med lidt forskellige urter (=
kan da lige undersøge om det er noget der er "aktuelt" ;) Dog syntes jeg personligt den er lidt meget couchlock, min favorit for tiden er klart red dragon , virkelig en nice skævert , uden at blive låst fast til sofaen ..
 

blueschato

Active member
Veteran
Wonderfull bro,i think this year you'll have a very very good harvest....
smukke planter bror tillykke.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Blueschato - Thank you for the kind words, appreciate it my friend :)

Lala - Har lige snakket med min ven, og det er desværre et "ukendt" cut han har, men ja prøver stadig lige og undersøge det, for der er jo langt fra frø til det på billedet ;)

08-08-2010

SÅ er der update, en rimelig stor en , så håber i bærer over med mig, for den kommer altså i "2 portioner" :)
Døjer lige i øjeblikket med rådyr i haven, som vælter rundt, ikke så meget og sige til med alle de snore, men stadig rimelig irriterende de render og knækker grene, så skal have fundet deres vej ind, og lukket af...
men her er en masse billeder, syntes desværre bare ikke de rigtig retfærdiggør størrelsen på planterne, for de er virkelig store...

Part1


Bagseed


Bagseed


SV


Bagseed


Bagseed Mongol buds????










Afghan, efter rådyrangreb....


Bagseed




Bagseed


Bagseed




--------
 

Ludo

Member
ring til regnskoven og sig de ikke skal være bange.........Xhashish har styr på det.......:thank you:
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
wow man, what a great show! max respekt! hold øje med herma træk

ved du meget om dine bagseeds?
 

Xhashish

Active member
Veteran
Ludo - Endnu en gang tak for dine fine ord ;)

Esbe - Thank you Bro , im glad you like the show (= Mht til hermaer, bliver de også kigget grundigt efter, har heldigvis ikke spottet flere .. kun et par Svigerfars som havde et par enkelte "klokker" i deres buds..
Som tidligere sagt med bagseeds, så er det et par år siden, så stadig minimalt hvad jeg kan huske, men skulle være rimelig tidlig færdig, tendens til at blive lilla, Frugt/nødde duft , Hvad jeg husker mild og behagelig skævert, men som sagt et par år siden, så kan være jeg husker forkert med potensen ... :)
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
rimeligt tidelige, hehe, de er sq da super skide tidelige. folk efterspørger netop dette træk over hele verden og du burde prøve at arbejde videre med det bedste i blandt dem, måske få andre til at hjælpe også. hfh folket står til din rådighed!
 
Top