What's new

TechnoRocker's Udegrow 2010.

Utroligt nok har der kun været 1 skovsnegl trods de står ved siden af skoven og ingen rådyr osv. :) Men de gror som bare fanden nu så det er bare lækkert, og tak i lige måde Easy ;)
 

Xhashish

Active member
Veteran
Ser skisme da lækkert ud , der er sørme sket en del siden sidst må man sige (=
og rigtig luksus det er tøser alle sammen (-;
bliver spændende når Ak'erne kommer ud, glæder mig til at følge dem (-:

Krydser stadig fingre mht. rådyr og snegle og hvad der ellers måtte komme..
har du tænkt på at binde nogle ud til siderne? kunne godt ligne du fik lidt pladsmangel i bedet om 1 måneds tid (-;
 
Xhashish, som du kan se er der nogle der bare går lige op/strækker sig så at sige hvilket de jo egentlig ikke gør, men de producere ikke rigtig nogle grene som sådan, så hvis ikke de tager sig gevaldigt sammen de næste 2 måneders tid så bliver de bare cuttet ned pga. af pladsmangel, da jeg ikke gider bruge tid på en høj og ranglet plante der giver minimalt udbytte i forhold til hvad den kan give og som også tager pladsen fra de andre :) Dog giver jeg dem lige en chance for at se hvad de har at byde på :D Ellers bliver de bundet ud til siderne hvis de viser deres værd :)
 

blackone

Active member
Veteran
Ah - lækkert lækkert at se dem i gang, og rart at de for alvor revegger.
Forbered dig på at de går amok nu hvor solen og varmen er på. Lidt synd at du har valgt ikke at prøve at holde kloner vinteren over når de nu har vist sig at være forholdsvis medgørlige, for en udendørs klonline der har vist sit værd udendørs er guld værd... Jeg arbejder selv med kloner fra en plante der kun har vist hvad den kunne indendørs og på trods af det høje udbytte er jeg ikke helt tilfreds fordi den mangler noget aroma. Sidste år havde jeg nogle af dens søstre udendørs og et par af dem havde en kanon dejlig duft - det ærgrer mig rigtig meget at jeg aldrig tog kloner af dem.
 

Chronictron

Member
Sikke dog et dejligt stykke Agerbrug du holder dig der!!!! håber at det bliver en god høst fest!!! tak for fine billeder
 
25 Juni 2010.

Ja de klarer sig skam helt fint dine kryds lalandia.

Blackone, det er måske rigtigt nok, men kan jo altid tage en stikling af en af dem og holde den som moder når den tid kommer :)

og tak til jer andre også.

Der er sket lidt igen. Planterne er for alvor begyndt at gro, der er ikke tegn på overgødning overhovedet og har derfor valgt lige at give dem 1ml per liter mere, så de får 3ml per liter vand og stadig 1ml rod stimulator per liter vand, hvis der stadig ikke er tegn på overgødning, men mere vækst så bumper jeg den lidt højere op efter en 2 ugers tid :)

Så har jeg fået lavet et nyt bed til AK-47'erne, hvori der er blevet blandet omkring 20-30 liters så og priklemuld, da jeg lige havde det liggende. 16 stk. blev plantet, og de sidste 2 i kan se på det sidste billede i kopperne er blevet givet ud, da jeg de var bagud eller havde misvækst i forhold til de andre og så var der heller ikke mere plads i bedet :D Men nyd billederne.

Så tager vi på tur :D

















Så til de andre Danish Passion x UK08 som er begyndt at gro rigtig lækkert :)























Mvh. TC.
 
L

lalandia

Bare lækkert det der...håbe fandeme de får lov at blive færdige uden indblanding fra landmænd og andre skadedyr

peace lala
 
Ind til videre har der ikke rigtig været nogen skadedyr, der er gnasket lidt i meget få blade, men ikke noget jeg er bekymret for overhovedet. Landmænd har der heller ikke været nogle af endnu haha :D
 
30 Juni 2010.

Ny syntes jeg efterhånden de er begyndt at gro meget normalt og helt ude af deres reveg. Bedøm selv :D Har fjernet 3 stk. AK-47 Automatic fra bedet allerede da de var hanner, der i blandt triploiden desværre. Men de gror alle fint trods nogle af dem har fået lidt udtørringsskader pga. jeg ikke lige fik vandet dem. Men nyd dem.

AK-47 Automatic F2.:









Danish Passion x UK08 Reveggede kloner.:





























God ryger samt god sommer.

Mvh. TC.
 

NEXXUS

New member
vi kunne også skrive her mens vi er igang :D
den ser flot ud en han eller hun ??
har nemlige også en hvid en :D
 
L

lalandia

Det er sgudde sativa røg du kommer til at mangle i år

Grow in peace
 
Han ser nu også helt fin ud må jeg sige. Noget tykkere og tættere pels end min. Det ligner en hund med fine forældre, har han stamtavle? :) Smider lige et par billeder op i tråden af min i morgen, evt, i aften så kan du jo lige se ham ordentligt :)
 

Latest posts

Latest posts

Top