What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Seminte....

ProCan

Member
sznake tu de unde ai comandat semintele?
le-ai spus special sa faca asa cu chestia aia de 2.5 mm? sau e o practica standard?
 
C

cannabis god

unele site-uri folosesc diverse metode pentru a camufla semintele.asta tine de inventivitatea fiecaruia.eu am primit in cd case,in plic cu bubble protection,si odata intr-un plic normal,iar freebies s-au spart.din 5 am avut 2.
eu zic inca o data ca nu e stress cu semintele,fiindca nimeni nu verifica plicurile din ue pentru ue,pentru ca nu e nimeni platit pentru asta din moment ce vama care se ocupa de plicurile si coletele acestea s-a desfiintat.pace!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca sunt colete sunt verificate cu siguranta. si colete interjudetene se verifica!
 

ProCan

Member
Sunt tot in ceata:)) sunt si putin fumat......
Banii in plic ati incercat?
mi se pare cam dubios.....Si in plic scriu adresa la care sa trimita...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu unul numai cu bani in plic sau direct din magazin am cumparat pana acum. mereu multumit. momentan nu am voie sa mai cumpar. :D
sau scrii order number in plic si detaliile le dai doar pe net.
 
C

cannabis god

eu asa am facut mereu,de aia cand ma refuza ma enervez.oricum,o sa trimit prin WE,ca e cel mai sigur.le dau comisionul si asta e.
 

ProCan

Member
pai man nu o sa ma intrebe cnp alea alea acolo la western winon ,tocmai ce am zis ca vreau sa trimit pe adresa altcuiva...cum naiba fac?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ma daca platesti cash si dai order number... poti primi pe ce adresa vrei. e clar pentru ei ca tu esti.
 

ProCan

Member
Ce variante am la plic cand ma duc cu el la posta sa ajunga mai repede la ei, ma refer......Si acolo bag banisorii ,adresa la care sa imi trimita si ce anume sa imi trimita ...fara ca eu sa mai fac ceva pe situl lor.....Pare cea mai buna cale....Sunteti de mare ajutor
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu nu as face asta. daca gaseste cineva plicul, are toate detaliile.
si in plus nu ai order tracking in caz ca ajung banii.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ar trebui sa gasesti detalii la ei pe site cum se procedeaza, dar in amre dai comanda, comanda ramane pe site, platesti cum vrei (cash in plic, scrii order number in plic / transfer, scrii order number pe hartia de transfer / sau cand, atunci e direct, dar trebuie aceasi adresa)

in principiu pe comanda deja data trimiti banii in plic. nu am lucrat decat cu SB si inca un site mai putin cunoscut pana acum, nu stiu exact cum e la aia.
 
C

cannabis god

si o intrebare referitoare la seminte:seedbay trimite din state sau din evropa?
 
C

cannabis god

cool man!tu ai comandat de la seedbay,accepta plata cu cardul din ro?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
accepta, dar trebuie sa treaca de verificarea avs. eu nu aveam nevoie sa accepte card ca nu foloseam acest serviciu.doar banii in plic...
 

Latest posts

Latest posts

Top