What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

ULKOKASVATUS-09

SovietFinland

Active member
Mandalasta olen yhden kuvan nähnyt 07 tai 08 ulkokasvatusketjussa. Sellainen jossa oli olutpullo ja kukinto vierekkäin. Minusta on ihan kokeiltavan arvoinen jos kasvatat etelä-suomessa.
 

kommando

Member
Hyvältä näyttää toi mandala#1!
Itse tässä kyseistä lajiketta sisällä kasvatellut koko talven, joten pitääpä keseksi laittaa uloskin kasvelemaan.
Nii mitens sitten toi stuporsonic....mul on itse sisällä jalostettuja siidui tossa läjä parinvuoden takaa, mut en oo saanu vaan ulos laitettua, eli tarviiko kauan esikasvatella!?
 
C

Cannabal

Olen kuullut että Orimattilan kylä hukkuu hevonpaskaan kun sitä on niin kallista roudata pois, ja hevoskylä kun on kyseessä niin sitä kaitsitten tulee aika roimasti.
Olisivat varmaan iloisia jos kaikki suomen hipit kävis hakeen peräkärryllä paskaa.
 

SovietFinland

Active member
Stuporsonic vaatii kunnon esikasvatuksen, 4 viikkoa on varmaan sopiva.

Kaikki stupot eivät välttämättä ole kovinkaan aikaisia, sanoo nimimerkki "satasella Sagarmathan siiduja aikoinaan ostanut".
 

Siberian

Member
Joo tosiaan yllätti toi Mandala#1 toissa vuonna. 20.7 oli ihan muutama valkee karva näkyvissä, kelasin et "vittu, pitäshän sitä jo tässä iässä olla uskomatta siemenfirmojen hehkutuksia, saatana". Sitten ku menin noita kuvia ottamaan....noh, tuntu hyvältä.
Muutenkin Mandalan hinta/laatu suhde on aikas helvetin hyvä.
Jos sattuu saamaan "vanhaa" Suomessa siemennettyä Stuporia kannattaa ehdottomasti. Sagarmathalle
on siitä turha rahojaan lähettää.
 

don_veijo

Member
Teet sen tilauken loppunasti, sen jälkeen sulle tulee antamaasi s-postiin "order number"
Menet omaan nettipankkiin ja valitset ULKOMAANMAKSUN.
Sieltä aukee maksusivu, johon syötät tarvittavat tiedot: IBAN, SWIFT/BIC-numerot löytyy tästä: http://froebanken.dcfonline.dk/shipping.php?osCsid=9b32ea7dbc45c1376ac073f4cfc5a87b
Pistät maksun menemään ja muutaman päivän päästä pitäis näkyä vastaanottajalle massit ja sen jälkeen lähtee pavut Suomeen:joint:

EDIT: muista laittaa se "order number" viestikenttään maksaessasi.

tämä kaikki selvää mut sampopankki kyselee Saajan nimi:
Osoite:
Postitoimipaikka:
ni mitäs noihin kenttiin pistetään?:wallbash:
 

Pajari-P

New member
Pistin vain saajan nimeksi Froebanken. Ei ainakaan OP:sta maksettaessa tarvinnut osoitteita ym. laittaa ollenkaan ja hyvin meni rahat perille.
 

DonBong

Member
:2cents:maksoitteko muuten kaikki kulut vai vain oman pankin kulut? itse maksoin vain oman pankin kulut ja rahat meni perille, pavut pistetty jo laivaan ja toiv. ensviikolla viim. perillä.:joint:

Kädet oikein syyhyää innosta ja odotuksesta :yoinks:
 

Koisaaja

New member
Tilailin froebankenista tanskalaisia ulkosiemeniä yli 50kpl ja lasku oli postikuluineen 394 tanskan kruunua. Laitoin vähän ekstraa, yhteensä 420DK (n.55€) Bonarina tuli 6 Dragon Hazea (Citral Skunk x (G13xHP))

..Ainakin hyvin itävät. Royal Dane x Typhoon siemenet oli oikein hyvän näköisiä isoja raidallisia. Kaikki itänyt tähän mennessä.

Toimitus oli nopeaa ja kuori oli pehmustettu.:woohoo:
 

SovietFinland

Active member
Kuoren sisusta tuoksahti siihen malliin että pakkaamossa saattaapi olla joku sauhuttelija. Harvemmin yhtä kova pölähdys lähtenyt mitään kirjetta avattaessa. Melkein alkoi itseänikin yskittämään. :biglaugh:
 

don_veijo

Member
nonniin nyt on tilaus pantu eteen päin :woohoo: edelleen multa tivas osotetta ja toimi paikkaa ni laitoin siihen pankin mukaan Copenhagen ja postitoimipaikaks saman Copenhagenin ni heti lähti etenee toivottavasti nyt vaan menee oikeen laitoin kans noin 30kruunua extraa :2cents: toivottavasti noilla nyt jotain saa aikaseks :1help:

3 x DCF´s Pot-mix
1 x Roald Mix
1 x Henke's Lolland
1 x Royal Dane 06
1 x UK08
1 x Thyphoon
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Herätys päättäjät! Katsokaa tätä topikkia ja kuinka veromarkat virtaavat tuohon muslimivastaiseen kuningaskuntaan, joka Tanskanakin tunnetaan :smile:

Lopuksi vielä netistä poimittua hupaisaa triviaa tanskan kielestä:

Tanskan kieli syntyi puolivahingossa, kun Tanskaan muuttaneet norjalaiset oppivat puhumaan kuuma peruna suussa viiden promillen humalassa.

Tanskalaiset kuulostavatkin onnettomilta puhevikaisilta, joten voi kysyä, miten pahoja tekoja sen kansan on täytynyt tehdä ansaitakseen sellaisen kielen? Tanskan kieli on todellinen ruotsin ja saksan sekasikiö. Sen ääntäminen tosin on helppoa, kun muistaa seuraavat ohjeet

(foljande instruksjons):

1. Käytä naamasi lihaksia ja puhu nenääsi.
2. Päästele jatkuvasti ng-äännettä ja nieleskele sanoja.
3. Ylikorosta konsonantteja ja lässytä.
4. Koeta tehdä kaikkia edellä olevia yhtäaikaa.
5. R on aina äärimmäisen särähtävä kurkkuärrä, paitsi ennen konsonanttia ja sanan lopussa, jolloin se lausutaan uskomattoman epäselvänä a:na. (so. ei
Keller, vaan Kellea...)

1. Muuttele lauseittesi intonaatiota mielivaltaisesti.
2. Muista suhu-ässä.
3. Lisää aina v:n eteen h.
4. Vokaalit eivät ole toisistaan erotettavissa kuten suomessa, vaan aina useiden eri kirjainten välimuotoja ja takeltelevia.

Utilgjengelig (eli "ulottumattomissa", kuten meille tanskalaisten ymmärtäminen) voidaan esimerkiksi lausua (so. sönköttää) noin viidellätoista eri tavalla. Tämän lisäksi tanskassa esiintyvät kirjaimet Æ (æ) ja Ø, jotka on valittu maailman rumimmiksi länsimaisiksi grafeemeiksi parin islantilaisen merkin ohella. Sitä paitsi tanskalaiset eivät edes tiedä, että Ø tarkoittaa halkaisijaa.


:yeahthats
 

sensimillah

Member
Luitko Don_Veijo, että noita useampia lajikkeita ei saa kun 1 pussin / asiakas. :)
Ne maksuohjeet tulee mailiin päivä siitä kun on tilauksen tehnyt.
 
C

Cannabal

Tästä alkaa kesä 2009.
Kuvasta voi saada brutaalin julman kuvan minusta. Olen melko tarkoituksellisen julma ja vittumainen näille tammoille, koska haluan että vain vahvat selviävät. Olen armoton darwinisti näille sinänsä viattomille luontokappaleille.
Nuo ovat Dr. Diesel x Royal Daneja kilvoittelemassa elintilasta, ja ne ovatkin ekat ulkokasvit tällevuodelle, tästä se lähtee.



Seuraavaksi pitäis idättää nuo G13JhxRD jyvät, kun se g13jh oli niin erikoisen maukas ja erikoinen yksilö. Se myös on sellainen että vaikka sen saa piettyä kyllä äitinä olemassa, niin sillä on suuri vaikeus olla kukkimatta, ja se pukkaa karvaa ihan koko ajan, ja sekin kypsytti simput 24h valolla kuten myös RD. On selvittämättä vielä täysin että miksi niin, mutta tänä suvena sekin selviää ehkäpä näiden kokeilujen kautta.

Kaiken kaikkiaan ulaos taitaa lähteä myös Pekin pehkua, fin420 x lr, lr-jyviä kylvän tietennii kun ei ne penteleet ota loppuakseen, samoin lr x luit. Mitähän nuita muita nyt olikaan ? Mahollisimman paljon kaikkea mahollisimman moneen paikkaan.
 

SovietFinland

Active member
Jep, noinhan se kannattaakin tehdä jos vain siemeniä on riittävästi. Vahvimmat jäävät jatkamaan sukua.

Kuvasta voi saada brutaalin julman kuvan minusta. Olen melko tarkoituksellisen julma ja vittumainen näille tammoille, koska haluan että vain vahvat selviävät. Olen armoton darwinisti näille sinänsä viattomille luontokappaleille.
 

Latest posts

Latest posts

Top