stagafolaysa
Member
החכמתי.
שנה טובה וירוקה לכולם!!!!
שנה טובה וירוקה לכולם!!!!
היי מאן
יש לי נסיון במערכת בדיוק כמו שלך
כרגע עובדות שתי נורות 600
יציאה מפוח 580
כניסה 2 וונטות 300 מק"ש ליחידה
ללא קולטיובים
מאוורר 20 אינץ מתחת למנורות מעיף אוויר למעלה
1.2 X 1.2 X 2.6= 3.7 מטר מעוקב
בשעה יש 60 דקות
אם רוצים תחלופת אוויר של פעמים בדקה זה 120 פעמים בשעה
אז ...
120 X 3.7 = 444מק"ש
אז אם המפוח הוא 580מק"ש הוא מחליף אוויר יותר מפעמים בדקה
עובד סבבה עם מזגן
כשמחבר את הפילטר פחם יציאת האוויר קטנה משמעותית ונהיה להם מעט חם
כל זה כשהמזגן עובד על 16 מעלות!
בחדר עצמו קפוא, אך בתוך חדר הגידול שהוא מטר עשרים על מטר עשרים חם
אך רק כשהפילטר מחובר
ללא הפילטר קר
מפוח הפנטומימה נשמע מעולה, אף פעם לא הבנתי איך מחברים אליו פילטר או שרשור... הוא סוג של מרובע *
יורס
האפפי
בוא תלמד איך הופכים כל מפוח למפוח פנטומימה,פשוט מאוד לא זורקים את קופסת הקרטון של אריזת המפוח,עושים בה שני חורים שמתאימים בדיוק לכניסה וליציאה של המפוח מכניסים את המפוח פנימה וממלאים בנייר עיתונים שנמעך לכדורים וסוגרים את הקרטון,חשוב שכאשר מנערים את הקרטון לא יזוז בפנים כלום שהמפוח יהיה בלחץ של כדורי הנייר ואז כשמחברים את השרשורים לא שומעים כלום מהמפוח הרעש יכול להיות עכשיו רק מהקצה של השרשור תלוי איך הוא חותך את הרוח,אני עובד עם מפוחי המתכת של פן טק שמיובאים על ידי וונטה ,הם מאוד מרעישים יחסית לפלסטיק אבל אחרי שאני מכניס אותם לקרטון לא שומעים אותם בכלל זה עושה אחלה עבודת השתקה תנסו זה לא עולה כסף לא בעיה להשיג קרטון גם אם זרקתם את האריזה המקורית
אתה לא רוצה 2 מנורות חשופות באוהל קטן.
בשביל לשמור על הלחות משקים רק שצריך, זו השיטה הכי טובה.
מעבר לזה אפשר להוריד את הלחות עם הרבה מאוררים בתוך החדר גידול.
לא טוב כמו הורדת לחות של מזגן אבל חד משמעית זול יותר.
לגבי ניקוז, אתה יכול לשים דליי צבע על ארגזי חלב מפלסטיק (הירוקים) ולחבר לכל דלי 2-3 צינוריות ניקוז מלמטה עם רשת שהאדמה \ קוקוס לא יפלו פנימה.
כל 2-3 צינוריות מחברים לצינור גדול יותר ואת כל הצינורות הגדולים שמים בתוך מיכל לאכסון הנגר. עדיף שהמיכל יהיה על פלטפורמה עם גלגלים.
אופציה חלופית היא למצוא צלחות שמתאימות לגודל של העציץ, לשים אותן על הארגזים ולעשות בהן חור לניקוז, ככה אפשר להוסיף יותר חורי ניקוז לדליים.