What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Семки от Петрич, Калифорния?

Dr_Tre

Active member
Семки от Петрич, Калифорния?

Някой знае ли откъде мога да нямеря семена от онези Сатива-дом. петрички растения, които бяха широко разпространени през 90-те?Липсва ми това напушване, тези Индика-дом. "холандци" дето ги продават сега са ми много скучни...
Поздрави на колегите!:joint:

E

EverLast

Мда ама трябва да ходиш с някой от местните да говориш знам много добре за кво говориш.Това бяха най-яките години с най-яката ганджа на най-ниска цена.Ама в днешно време има кво да намериш на пазара за сатива.Успех!
:jump::jump:

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Менчета а seedbay и seedboutique пращат ли семки до България ?

E

EverLast

Никога не са спирали да го правят хахахахаха!!

Dr_Tre

Active member
Seedboutique дали пращат семките от Холандия или от Англия?Гледам че цените им са по-добри от attitude...

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Никога не са спирали да го правят хахахахаха!!

Невидях нищо смешно във върпоса, но мерси се пак (((;
Някакво по-голямо инфо ако може ?
Ти поръчвал ли си, как стоят нещата с плащането, доставка и тн. :thanks:

yoss33

Well-known member
Veteran
Nirvana (nirvana-shop . com). Много дискретни доставки, до сега всичко е пристигало до седмица-2.
сорт: Royal Flush
Готов е средата на Октомври, ако го гледаш в бг навън. Добивите не са големи, но такова напушване в днешно време не можеш да си купиш (говоря за това, което продават за "haze" в София... скучни хибриди). Много чисто, еуфорично и мотивиращо.

Last edited:

Dr_Tre

Active member
Мдаа, тоя Royal flush изглежда с добър lineage и е евтин.Имаш ли опит с други сортове от Нирвана, щото из тоя форум има противоречиви мнения за тях...

yoss33

Well-known member
Veteran
Семките на Nirvana според мен не отстъпват на по-скъпите по нищо освен хомогенност на растенията, но малко разнообразие хич не е лошо. Има някои сортове, които не стават, но това е въпрос на личен вкус и условия на гледане по-скоро...
Имам наблюдения (гледано от приятели и т.н.) върху следните сортове от Nirvana: Aurora, Afghan, Jock, WW, Top44 (вече не се продава), Haze, Skunk #1 (не се продава), PPP, NL x Haze (сега Sterling Haze), Durban Poison (сега има Urban Poison), Royal Flush. Може и да пропускам някой :)
Най-добро сатива напушване - Royal Flush. Сигурно Eldorado е много хубаво, ако се съди по Royal Flush.
NL x Haze (приятно), Durban (чисто и в същото време силно), Jock (чисто и приятно) и WW (силно) са също много добри.
Не обичам индики, ефекта на Afghan направо ме отвращава. И все пак - Aurora има някои много хубави растения, клонящи към NL - малки коледни елхички с голям добив, хубав аромат и приятно напушване.

semkata

New member
Последно се останови че канабис сеед банк не бачкат с карти от бг (вече и те да !!!) Малко останаха които работят с карти от бг май :D :D мнооого се дънят наще сънародници ей . Все още с карти от бг работи seedsman Но гледам и той е нови ословия , да не приемат карти при които името на картодържателя и името на получателя са различни.
за seedsman съм сигурен защото за три години не са се дънили и са коректни и дискретни :)

yoss33

Well-known member
Veteran
Аз нали похвалих Nirvana... и сега видях, че вече не ship-ват до България.
Някой има ли опит със seedboutique.com?

semkata

New member
малко останаха които се занимават с бг . А и тези които се занимават малко от тях работят с бг карти . За сеедботика нямам много данни .

4i4kata

Member
bratya i sestri,,vreme e da se zadvijim pa da zeme da si proizvejdame na6ite semki,rasi i klonove...BASTA YA da se 4udim kak i otkade,,,znam 4e e trudno po4ti nevazmojno,no nadejdata me krepi,,,,,,,,,,da zeme da otup4im malko 4i4o ni prezi i negovite compis pa da vidite kvi 6te gi sgotvim na rodna zemlya.pisna mi ve4e deiba,,,ESTOY HASTA LOS COJONES!!!!!!

Dr_Tre

Active member
Ей това чукане чаках!:jump:Ще следя развитието с голям интерес!Скънкове, хейзове и т.н. можеш да си купиш от всяка точка на света, ама добрия стар петрички коз отива на изчезване.

Latest posts

Latest posts