Exact, luasem un og kush, și ce să vezi, era negru și uscat, la fel că o stropeala din Romania, singura diferență era că stropeala spărgea mai tareNu ai tu idee cat de praf e treaba comerciala din amsterdam. O sa vezi ca daca ajungi cu planta la final, si ca incepator tot o sa fie mult mai buna decat poti cumpara acolo. Eu tin minte si acum cand am ajuns prima data in amsterdam si aveam asteptari mari la calitate, dezamagire totala. Bagam de 4 ori mai multa marfa ca acasa si as mai fi dus si mai multa da nu era timp mai mult de rulat si fumat in zi. Plus costurile de sute de euro pe zi pt iarba mediocra care nu prea meritau. Iar o sativa adevarata nu am prins niciodata, chiar ai ce laudau a fi sative 100%, erau maxim niste hibrizi. E tourist trap, nu iarba de calitate, din pacate, in amsterdam.
P.s: merge sa fac poza cu telefonul la tricomi prin lupa? Se vede bine, adica arata vederea cum te-ai uita cu ochiul? Întreb deoarece când o să ajung cu grow-ul la final o sa postez niste poze sa îmi spuneți o părere, deoarece tot nu vad așa mare diferență între Amber și cloud...doar milky
Last edited: