Man, eu asa am avut pe frunze la out-ul de anul trecut si dupa aia am aflat ca au fost larve de tripsii, iar apoi am vazut si cateva tripsii adulte pe frunze. Incearca cu o infuzie de menta si busuioc(pe bune) iar daca nu merge treaba, treci pe Spinosad.Salut
Am pus cateva plante auto afara. acum incep sa imi fac griji pentru ca catorva din ele le`au aparut pe frunze ceva. nu stiu ce e... nu ma pricep la boli sau chestii de genu.. de aceea sper ca o sa ma ajutati voi.
Man, eu asa am avut pe frunze la out-ul de anul trecut si dupa aia am aflat ca au fost larve de tripsii, iar apoi am vazut si cateva tripsii adulte pe frunze. Incearca cu o infuzie de menta si busuioc(pe bune) iar daca nu merge treaba, treci pe Spinosad.
Bafta !
daca vei schimba pamantul, vei rupe si o mare parte din radacini, fapt care va oripila foarte tare planta(mai ales acum ca este si la inceput de flower) mai bine iei un recipient un pic mai mare, si adaugi un strat de pamant pe toata circumferinta ghiveciului cat si pe fundam scos-o din ghiveci si o voi lasa pana deseara asa inauntru la lumina din camera sa nu se mai si arda la soare... radacinile nu imi par sa fie putrezite dar pamantul vreau neaparat sa il schimb ca nu arata deloc bine si e destul de inchegat ca structura