am reusit azi si am gasit un nutrient
n p k : 3 - 5.5 - 7.5
cu ceva elemente ca bor si fier si nu mai stiu ce...
asta era cu N cel mai mic si cu P si K mai mare. Am sa mai caut ceva mai convenabil. Gasisem la un moment dat dar nu am cumparat.
cam pe la jumatea post ului astahttps://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=3864355&postcount=64 gasesti raspuns la intrebarile care mi le -ai pus ... mai mult nu prea am ce sa spun despre strain ..nu prea am apucat sa il cunosc mai indeaproape , dupa cum am scris si acolo merita incercat , avand in vedere ca semintele de g.o.m. au un pret f bun comparativ cu alte strain uri feminizate auto , calitatea e buna: atat gust + miros (f arumat : frutty ) , cat si efect ; insa eu am avut ghinion la germinarea semintelor + locul in care le am pus era destul de prost , neavand lumina directa mai mult de 3-4 ore pe zi ,deci le am crescut in jur de 10 zile indoor , dupa care le am scos afara , nu stiu exact dupa cate zile a inflorit pt ca nu prea le am vizitat , doar cand le-am cules dupa vreo 9 spre 10 saptamani in total , dar cum zicea si gigel cam dupa 20 de zile incep sa infloreasca
in a 2-a poza se vad multi pistili albi sau ce sunt? daca sunt albi ai putea sa o mai lasi inca o sapt.
pistilii aia sunt maronii probabil pt ca au fost polenizati din cate vad
femela este clar. dar din cate se vede in primele poze, a fost polenizata cu un mascul de haldan sau altceva...
sunt unele plante care termina si in noiembrie, dar nu e cazul la tine...