What's new

Една "тъпа" тема

E

EverLast

Ей подготвяте ли се за нови индор проекти колеги и колежки? :D
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз засега все още обирам аутдора,а индора малко съм го замразила,ина4е ще си гледам нещо като СоГ от моите си нови мешавици,но не е ясно кога и дали ще стане,наи ве4е заради 4авенцето ми,4е ве4е порастна:) маи основно ще минавам на аутдор,колкото и да ми се гледа пак в нас. но както ме вле4е нищо 4удно още една уж последна реколти4ка да си направя,поне заради новите семена.
 

focktor

Member
Какво ти пречи да гледаш и по шарени цветя? Покрай тях няма да се забелязва другото,пък и едва ли детето толкова забеляза както правиш ;)
 

_Ina_

Active member
Veteran
така е,то нищо не забелязва,но гардероба с тая лампа ве4е ще го забележи. преди като светеше беше малко и не му пукаше,ама сега... а за други цветя в гардероба няма място. ина4е на терасата не е проблем,тя и не ходи там,но сега ве4е само с лампа става.
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Как сте хора ? Как борите тъпотията (((;
Ето аз за последно с какво се занимавах :tiphat:

picture.php
 

_Ina_

Active member
Veteran
хареса ми,време и аз да овекове4а някои плант,ама 4акам моделите да станат по атрактивни,4е сега са предцъфтеж:) ами с пастел ли или с какво? някои позира ли или по памет?:)
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
По-скоро по въображение. Само идея взех от 1 снимка.
Ще е мн яко да опитам от натура да направя, но не ми се е отдавала удобна възможност засега.
Иначе този път използвах туш и маркери. Обикновени и от тези за текст дето са.
Харесва ми как се получи. Малко като стриит арт. Щеше да стои яко на стена 10x7m :D
Жалко, че несъм бояджия :p

:thank you:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Е като четем подобни новини

http://fakti.bg/krimi/29162-razkriha-dve-domashni-narkooranjenii-v-stolicata

как да не си помислим "хубави" неща за нашата родна милиция, която се бори с хората, гледащи по 4 растения, но не бутва мафията - нивите са все "срещу неизвестен извършител", фирмите и монополите си работят, кварталните дилъри ги знае всеки, кварталните полицаи си изнудват... но хората с по няколко растения го обират.

Все знаех колко е лошо да имаш везна вкъщи, все едно само за мерене на наркотици се ползва, ама от тая статия се вижда, че и стриващи/мелещи приспособления са уличаващи - "приспособление за стриване на глави от марихуана". Ми че те тия са били тотални престъпници, с такива уреди, нищо че тия приспособления ги подаряват под път и над път за дробене на какво ли не.
 

Dr_Tre

Member
Майката си трака!:fsu: Напоследък непрекъснато чета новини за арестувани хора с по няколко растения. Война се води и тревата е враг номер 1! Никъде го няма това е Европа. Пък като вземат да напишат при претърсването е намерен мобилен телефон направо ме разбиват!:confused:
Опичайте си акъла, момчета и момичета, безопасността преди всичко! Горещо желая на всички 2012 година без сини фуражки в градината!
 
E

EverLast

В скорошен разговор с мой близък приятел се опитвах да го убедя,че полицията се е осъзнала и е тръгнала по петите на големите момчета и заради нещо такова никой няма да си прави труда да харчи така безрасъдно парите на данъкоплатците..с акции в стил ''Много шум за нищо!!!'' но явно съм грешал.
Наистина се пазете и бъдете разумни...и внимавайте с онлайн приятелите....добре е,че в нашата секция тук сме малко и сплотено общество за разлика от други форуми(няма да споменаваме имена) но все пак не се поддавайте на изкушаващи предложения момчета и момичета...свободата е безценна.:gday:
 

jhook

Member
един въпрос ! какво се получава когато регуларка се опраши с фемка херми? не съм в4ас на тези схеми .
ще съм благодарен ако някой( ПРО )ми каже :thank you:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Аз пробвах да опраша феминизирано (все тая) с фемка херми и се оказа, че прашецът е стерилен, никаква семка не стана на тази нарочно опрашена глава.
Но пък съм чел, че в повечето случаи прашецът си е добре, а поколението става феминизирано, с херми наклонности като бащата.
 

jhook

Member
Аз пробвах да опраша феминизирано (все тая) с фемка херми и се оказа, че прашецът е стерилен, никаква семка не стана на тази нарочно опрашена глава.
Но пък съм чел, че в повечето случаи прашецът си е добре, а поколението става феминизирано, с херми наклонности като бащата.
не бре 4овек имам 200000 семки разкошни и се опрашиха регуларките! фем-хермитата са синя мистерия а регуларката е НЛХ:tiphat:
 

_Ina_

Active member
Veteran
Aз ги избягвам хермитата за разплод,а фемка съм ползвала няколко пъти за маика без проблем в следващото поколение...засега;)ако си ги опрашил такива просто ги наблюдаваи по внимателно на цъфтежа според мен. имах едно свързано с нещо като херми и много хубави глави направи,но запо4наха по някое време доста мъжки цвет4ета да избиват по него(може би от стреса навън или просто така). пак бях доволна,но ве4е херми не използвам.
 

Latest posts

Latest posts

Top