What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Една "тъпа" тема

aeons

Member
ако имаш таблицата я спазвай !
иначе поливай постоянно с продуктите (всеки път)
био гроу се ползва до карая ако не се лъжа !
добре е да се ползва цялата гама на биобизз, за по-добри резултати!

Нямам таблица. През колко дни да поливам с Био-Блум ?

Makiaveli

Member
първа седмица цъфтеж, 11л саксия. поливам с 0.500мл. разтвор през 2 дена. :tiphat:

Attachments

• 28072010(001).jpg
    28072010(001).jpg
    74.6 KB · Views: 25
  • 28072010(002).jpg
    28072010(002).jpg
    64 KB · Views: 24

Makiaveli

Member
колеги 1 въпросче имам..
значи гледам си 1 китка на терасата, същата нея я вкарах 12/12 в изолатор прес тъмния период и на вън на терасата през светлия, като през светлия период, има около 8 часа интензивна светлина. вапроса ми е след като почне да цъфти с поща на изолатора, мога ли да я върна на терасата и в 2та периода (нощ-ден) дали ще продалжи да цъфти, или ще се върне към вегитация ( от 5 дни е в цъфтеж) мерси :tiphat::dance013:

aeons

Member
Имам едно тъпо въпросче, ако сложа една глава в вода и я оставя 12 часа и после полея растенията с водата от главата ше има ли някакво благоприятно оказване върху растенията ?

Makiaveli

Member
Имам едно тъпо въпросче, ако сложа една глава в вода и я оставя 12 часа и после полея растенията с водата от главата ше има ли някакво благоприятно оказване върху растенията ?

не исля че ще има някакъв ефект, хах.. но така или иначе нищо не губиш:ying:

focktor

Member
Някой да знае защо са такива?

album.php

picture.php

picture.php

Листни въшки? ....Трипс,мухи ли са ... Ph...

Astral

Member
Според мен са 100% акари това...погледни от задната страна на листото и сам ще се убедиш....пръскай с накъв препарат за целта и ще се оправят :)

Трипс и акари наведнъж,даже се виждат на снимката.По-големите петна са от трипс,а малките точки на задната страна на листата са акари.Голяма борба пада за тоя плант:comfort:,виж ако можеш включи се и ти.:tiphat:

И приличат ядени от гъсеница или др.Ако не е в цъфтеж ръгай здраво хим.отрова,ама за всички гадости наведнъж,иначе забрави за растението,много си го изоставил откъм хигиена:tiphat:

doje

Member
Чувал съм ,че е хубаво растенията да се поливат с мляко,вие как мислите така ли е ,има ли някаква полза от това?

E

EverLast

Да само с мляко от начало да край...овче,краве и магарешко...колкото повече толкова по-добре и каймака да не забравиш....

doje

Member
Благодаря,предполагам , че за предпочитане е млякото да не е купено,а домашно нали?

E

EverLast

Млякото трябва да е домашно и да е дуено от ръцете на млада девственица....минимум 4 дена преди пълнолуние...само така ще избегнеш проклятието на млекаря!!!:blowbubbles:

Dr_Tre

Active member
Млякото трябва да е домашно и да е дуено от ръцете на млада девственица....минимум 4 дена преди пълнолуние...само така ще избегнеш проклятието на млекаря!!!:blowbubbles:
Да не забравиш да подскочиш три пъти на куц крак и да плюеш през ляво рамо преди прилагане!
:laughing:
:bump:с кисело по-добре става, но условията са същите като по-горе изброените

:skiiing:
Това с киселото не съм го пробвал, но в Organic Soil секцията пише, че лактобацилите са много полезни, даже има описан метод за култивирането им.Сериозно.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=96325&highlight=lacto

Към края на 90-те наистина циркулираше един мит, че ако полееш тревата с мляко ще стане по-силна.Аз съм поливал с мляко едно растение без някакъв резултат.Един приятел си полял растенията с мляко и каза, че почвата хванала мухъл и растенията изсъхнали.:faint:

Latest posts

Latest posts