As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Duuużo czasu minęło od kiedy ostatnio zamieszczałem fotki w tym threadzie. No ale wiadomo, ziele się kończy i trzeba było ruszyć leniwe dupsko. Wsadzić do ziemi pesteczki, odkurzyć stary wierny box, przytargać ziemię, podwiesić światło, zresetować timery i jazda!
Tu już roślinki w 3 dniu flo, od 14.03. Pierwsze wystawiły główki nad ziemię 9 lutego, potem następne 23 lutego bo sporo nie wykiełkowało. Juz jakiś męszczak wyrzucony, ale teraz jest tłoczno w boxie - 12 roślin, mam nadzieję że z 6 męszczaków jeszcze usunę.
Większość vegu roślinki spędziły pod świetlówkami, od początku flo jest hps 400w. Ziemia na vegu podłoże do wysiewu i pikowania, niedawno przesadzone do mieszanki tego podłoża 50/50 z composaną.
Jak dotychczas żadnych nawozów, nawiozło się tylko poprzez przesadzenie do większej doniczki i mocniejszej mieszanki. Chyba nienajgorzej to wszystko wygląda jak na podlewanie tylko odstaną kranówką.
i po kolei, box dzisiaj:
Chem DD x sensi star od Hot'a oczywiście, laska, dzięki mistrzu:
C99 x romulan..., Hot'a, już go miałem w boxie, super stafik, laska:
Schroom x bs..., Hot'a tyż, dziwne fajne poszarpane listki, laska:
Grupka Chem DD x sensi star, nieokreślona:
I jako że trochę pestek niewykiełkowało,po 2 tyg dorzuciłem kilka pestek Mist of Destruction freebies z 2004 roku, podobno ciekawe sativy prosto z Libanu:
a u mnie małe zmiany lemon skun wyleciał i zabawa rozpoczyna się od nowa następny lemon już wyszedł na powierzchnie
parę tam innych się kiełkuje myślę ze będzie ciekawie
pozdrawiam