What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co bierzecie na Outdoor 2010???

K

.Kaya

1 x mazar
10 x afgan( o ile kumpel wie co mowi :) )
kilka niezidentyfikowanych pestek + pare wyjetych z towaru
~25 x konopia indyjska przywieziona z wycieczki.
Podejrzewam, ze nic z tego nie wyjdzie w naszych polskich warunkach, ale nie moglem sobie odpuscic takiej okazji i nie sprobowac ogarnac tego w polsce. Inna sprawa, ze tego jest tam naprawde duzo. Krzaki przy drodze to po prostu konopie, wielkie pola samosieji, i masa zapylonych panienek. Jesli ktos jest zainteresowany moge wrzucic jakies fotki z tej wycieczki, mam tez zdjecia haszu i pare ciekawych historii o wiadomej tematyce :)
3 x pak. rozsz. z OP. (ile teg bedzie nie wiem, zobaczymy jak przyjda - o ile przyjda)

mam aspiracje na wiecej pestek, duzo wiecej - poki co szukam zrodel :)

fruitssk

New member
outdoor mix z OP
5 x jakiś automat femi aby wakacje były szczęśliwsze
5x Passion #1 (regular)
5x Guerilla Gold (regular)
5x Maroc x Wczesne (regular)

@Kaya Ja na Twoim miejscu odpuściłbym sobie te pestki które nazywasz "konopia indyjska". Szkoda Twojego czasu :)

Bedouin

Well-known member
Veteran
kaya dawaj foty historie i wogole wszystko na ten temat... gdzie to bylo i wogole :D ciekawosc zżera mnie :D sorry za off'a :wave:

A

aswywiadu

@kaya Zapodawaj wszelkie info bracie! Podzielam zdanie Bedouin-a :)
Zdaje się, że w południowej Polsce dochodzi wiele niespodziankek !! :p

Aby nie bylo off-a , ja - na nadchodzący outdoor, biore to co wpadlo w me łapska hehe a więc:

Outdoor 2010 (dwadzieścia dziesięć!):

AF: (hindu kush, krzyżówki white mastera i diesel rydera , mix-y)
Out (maroc i jego krzyżówki, shaman i jego krzyżówki, krzyżówki z odmianami duńskimi)

Większość z "własnych źródeł" - przestańmy wspierać komercjęęę!!!

:)

Wielkie Pozdro,
as

M

minchi-bongo

17xKC33 kcbrains
5xKC36 kcbrains
2xPotOfGold TFD
wszystkie nasiona regularne
dodatkowo moze paczka feminizowanych purple maroc od FMS jesli bedzie dostepny w marcu tak jak podaja na stronie FMS

Rolnik

Member
Zajebiste geny panowie, pozazdroscic tylko, ja z checia bym chcial cos zawierajacego B3n7, Erd PurT, ale nie wiem nawet czy mozna to zamowic w jakims seedbankow.

Teraz to mam troszke nasion swoich i innych(pozdro)

Na razie to jest około 120 nasion z 08 r zapylonego BigBuda jak dobrze pamiętam z jakimś fcetem.

Kilka nasion LrxRSxLR od Mecio(pozdro)
Mix od Madmana(pozdro) (fajne crossy min. BWC)

Na razie tyle jest w puzdełku ale mam chęć w tym oucie zrobić dużo ciekawych crossów i mase róznych odmian posiadać, więc licze na eksperymnety a jakieś komercyjne odmianki tez na pewno bedą.

Z AF:
c99xak47
AF SKunk
AF WW
White Berry

No i mysle np. (c99xak47)xAF SKunk robic lub inne, zobaczy sie
......
Z femi od FS ES z 4 szt.

No i jeszcze jakieś inne odmianki reg
BWC (blue whitex Caannadian)
Purpurea Ticinensis
C99
Cos purple...

pzdr.

PS edit: No wlasnie widze u Quakemind'a 4 ciekawe odmiany na outa...

M

Mr.TopTop

Rolnik; said:
Zajebiste geny panowie, pozazdroscic tylko, ja z checia bym chcial cos zawierajacego B3n7, Erd PurT, ale nie wiem nawet czy mozna to zamowic w jakims seedbankow.

nie kupisz, to możesz tylko dostać, pozdro top :)))

hodowca

Active member
Veteran
Rolnik; said:

krzyżówki Esbena(regards:wave:) moze dostać przeciez w Hill Temple Collective np. na seedboutique ,a jezeli chodzi o b3n7 i purpuree tic. to prosze: https://www.seedboutique.com/store/...ency=USD&manufacturers_id=79&products_id=2063

dziękuje :tiphat:

:dance013::dance013:

m4c

Member
Quakemind także wprowadził wczoraj 4 krzyżówki z serii Hybrids from Hell w przystępnej cenie zresztą :)

M

minchi-bongo

Rolnik; said:

kupisz bez problemu na zen seeds obczaj dzial hybrids from hell a napewno sie ucieszysz . gunnarguchi poleca ten seed bank wiec powinien byc ok

S

Szot

Szpadel,500 Litrow ziemi ,Usmiech , duzo milosci, to biore w tym roku na out plus troche klonikow

Oj juz czuc tą magiczna wiosne czuc,czuc

pozdrawiam

kmc21

Member
Ja chciałbym rok 2010 zacząć i skończyć bez przypału. I myśle nad:
Durban Poison i Jakieś automaty.:dance013:

D

dEv-9

serdeczne Siemanko! :tiphat:
Nowy out, nowa wiara, nowa moc :artist:

Co polecacie na ten rok?
Rozgladam sie za jakims out mixem.
A co do tematu to beda to pestki, ktore mi zostaly z tamtego roku, ale to bardziej do domu sie nadaja ale mysle ze nie szkodzi sprobowac, mixy white russian i blueberry o ile dobrze pamietam dawno nie zagladalem

Pozdrawiam::party:

hodowca

Active member
Veteran
kurnia tez bym coś bardziej sativovego w tym roq zapodał...ma ktos cos sprawdzonego w tej kwestii ... ?? pozdr

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Piękna kolekcja Finger!
Hybrids from Hell rules :headbange

A z pierwszej foty daj czadu z PBxLR! Warto! Co prawda jest kilka różnych phen ale jak trafisz właściwe będziesz wniebowzięty heheh. Moja superlaleczka od początku miała fioletowe łodygi. Inna roślina, wcześniej zaczynająca kwitnąć, z fioletowymi kwiatami nie była już taka super. Miałem też 1 roślinkę z AF - do kitu (przynajmniej w moich warunkach gdzie maluchy mają zdecydowanie za mało światła. Tam rośliny poprostu MUSZĄ być wielkie żeby dosięgać do słońca.

Ja w tym roku skupię się na crossach TAS (dorwałem w końcu czyste black pheno!), DAS, GG. Może uda się remake Night Hail Ultra zrobić albo coś podobnego hmmmm...
Do tego trochę Daniszamanki, Danish Gold, i coś z DC jak mi zostało w lodówce + może jakieś pojedyncze inne ciekawostki...
Aaaa no i ktoś się odgrażał OBxMaroc jeszcze... może się jeszcze odezwie... ^^^

pozdros amigos :wave:

E: Taaa... teherański będzie na pewno. i congolese też :D A tutaj jeszcze dla kolorku POTM z lutego 2007 czarny TAS by ddt :wave:
4224TAS-bud.jpg

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Hehe no Zielony ten czarny Tas to będzie kozak już ci to mówię :). Pamiętasz mojego krzaka z poprzedniego sezonu? Zaczynał czernieć pod koniec i wygladał zajebiscie. Tak jak pisałem zaopiekuj sie genami teherańskiego diabeła hehe.
Pzdr dla hybrydowych maniaków :tiphat:

K

Kain1

Ja praktycznie sama mieszanka Outdoor Mix
Sam szukam jeszcze jakis sionek, chetnie w zamian pomoglbym graficznie :)

L

lob19 v.2

Na razie mam zamówione takie pestki od dobrych ludzi ;)

5x Critical Mass x The Pure
5x Sweet Edi
5x {[Bangi Haze x (E-Rocket x Danish Passion)] x Purpurea Ticinensis} x (Earlu Girl x LR#2) strasznie namieszany cross :D ciekawe co to wyrośnie z tego :)

Do tego planuję zamówić jakieś automaty od Grzecha, najprawdopodobniej
Ak47 x White Maser i White Russian (femi), ale muszę nazbierać $

pozdro

Latest posts

Latest posts