LegacyTron
Member
letis
το κ με τη χιλιάρα δεν είναι τίποτα και στο λέω υπεύθυνα.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα συμβάλλω κι εγώ ως προς την επιβεβαίωση του κ με την χιλιάρα.
letis
το κ με τη χιλιάρα δεν είναι τίποτα και στο λέω υπεύθυνα.
επειδή με αμφισβητείς, θα συνεχίσω την απλή κουβεντούλα.. το 1,5 λίτρο βάζο που είδες στις φωτός χωράει 60 γρμ καλά ξεραμένη φούντα... αν την πατήσεις μπορεί να πάρει και 80. τις φούντες μου τις ζυγίζω 4-5 μέρες μετά που τις βάζω στα βάζα γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους, παραδέχομαι και ξέρω ότι ακόμη και στο curing χάνουν ένα 5-10 % ανάλογα το strain. χαμογελάω με αυτά που γράφεις γιατί έτυχε προχτές που εκανα από τα τελευταία burp στα βάζα και τα ξαναζύγισα είχαν μείνει 270 γρμ. άρα ή τα βάζα σου είναι διαφορετικά ή μάλλον κάπου μπερδεύεσαι στα νούμερα φίλε phillie blunt... αν δεν εβγαιναν τα νούμερα δε νομίζεις ότι θα έκρυβα πληροφορίες για να σας μπερδέψω????
και στην τελική μην ξεχνάς ότι είμαι και πολύ καλός grower. οπότε για σένα το 1,6 σε χώμα/led μπορεί να μην είναι εφικτό κρίνοντας από τις ικανότητες σου αλλά αν κόψεις μια βόλτα από ξένα φόρα και δεις grows με led θα δεις αρκετά με τέτοιες αποδόσεις. τους αμφισβητείς και αυτόυς όλους δηλαδη?
το θέμα δεν είναι το πόσο έβγαλα εγώ. το θέμα είναι ότι δεν θελετε με τίποτα να πιστεψετε ότι τα led και ειδικά τα ΑΣΤΗΡ δουλεύουν και αποδίδουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τις hid εφόσον ο grower είναι σοβαρός...
οι αποδόσεις είναι αυτές και εγώ παραμένω ένας ευτυχισμένος grower που αποφάσισα να δουλεύω με led και όχι με hid και βγάζω περισσότερο χόρτο για να έχω να πίνω. τώρα αν εσείς θέλετε ακόμη να υποστηρίζετε τις νατρίου χωρίς να έχετε ιδέα από led είναι δικό σας θέμα. όταν και εφόσον αποφασίσετε να τα δοκιμάσετε τότε το ξανασυζητάμε. μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να αμφισβητει ότι θέλει και να πιστεύει οπου θέλει. φιλικά η κουβεντούλα έτσι?
υ.γ: το 1,6 είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων...
1)λιπάσματα advanced nutrients. χρησιμοποιώ την πλήρη σειρά μαζί με τη ναυαρχίδα τους για άνθηση το connoiseur.
2)το grow ΔΕΝ γίνεται σε χώμα αλλά σε soiless medium. όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν και τη διαφορά.. δεν το λένε το soiless παθητική υδροπονία για πλάκα.
3) σωστό φάσμα.. η επιλογή φάσματος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα.
έτσι μήπως και γίνει λίγο πιο ευκολοχώνευτο..
Pros theou letis den se amfisvito oute gnoriza oti ise 'πολύ καλός grower' opos kala ekanes ke mou ipes gia na xero ke me pion exo na kano. Timi mou! ipoklinome ...alla apla mia paratirisi ekana.
Exis dikio oti gia tis ikanotites mou, to 1.6 den ine efikto, alla kano ke ego oti mporo. Pote den exo paradexti oti ime kalos grower alla den ime ke tipota paparas na leo aerologies, oti leo to leo apo tin embiria pou exo xoris na metafero kati pou diavasa kapou xoris na to exo testari. έχεις τεστάρει δηλαδή ότι τα συγκεκριμένα φώτα δεν μπορούν να δώσουν τέτοιες αποδόσεις και το λες?
Okay exis dikio gia afta pou iparxoun sto forum, opos ke iparxoun dentrakia mesa se 1 potiri 300sion ml me xoma ke to denraki exi 50g founda pano tou, ...den to amfizvito alla an den to pistevo
letis, den se ekraxa ke singnomi an to elaves etsi, alla ta dika mou 6alitra vaza isa isa 170g xorane kala omos pou mou to ipes na psaxo vazakia san ke ta dika sou na perno kana dio kila sto grow
p.s Tora to prosexa ke tha ithela na se diorthoso oti exoume vali ke emis [ke poli ali] led... gia afton akrivos ton logo protimame tis hps
ωραία. αντί να συγκρίνουμε βάζα λοιπόν, με χαρά αν θελεις να ανοίξουμε ένα τοπικ για τα led και να τα πούμε εκεί. να αλλάξουμε απόψεις. να μας πεις και τι led χρησιμοποιήσατε και σας απογοήτευσαν. ευχομαι να μην κάνατε τα τεστ σας μόνο με τίποτα ufo που αγόραζαν κάποτε όλοι και αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύουν καλά.. θα χαρώ πολύ πραγματικά να κάνουμε μια κουβέντα κάπου. δυστυχώς μέχρι τώρα είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που γνωρίζω να μεγαλώνουν με led.
Βάλε μια καθαρή σατίβα κι έλα να μου πεις τι έπιασες...