What's new

Auto Quick One 2nd Pc Grow

Alanbrown88

Member
picture.php
 

Alanbrown88

Member
Ki mikor szüretelné a képek alapján? Az első fotó a top csúcsról készült. Picit beparáztam mert most jobban megvizsgálva mintha penész lenne a felső részen.. Este tudok leghamarabb ránézni, megnézem jobban ha az tényleg akkor eltávolítom azt a részt. Valamint lehet jobb elkezdeni a szüretet is.
 
Last edited:

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
Special 🍆
ha penészes a szövet elhalt, a levelet nem tartja a helyén, ha a belső részről kilógó levelek közül bármelyik kijön onnan és barnás rothadt, akkor ba j van
plusz láthatóan onnan felfelé kókadnak le a levélvégek, mintha száradna el
 

Alanbrown88

Member
Pár kép a top csúcsról több nézetből.Megvizsgáltam, szabad szemmel nem láttam penészt sehol, ahogy mondtad Whipedmeat megcsináltam a levéltesztet, szerencsére nincs rohadásra utaló jel.



picture.php



picture.php



picture.php



picture.php
 

Alanbrown88

Member
Annyi plusz van még hogy tegnap picit megbütyköltem a régebben eszkabált diy 50w-os full spectrum cob fényemet, és a virágzás végére használom picit. A led alu hűtőbordára szerelve, mögötte egy kis pcventi biztosítsa a hűtést.
 

Alanbrown88

Member
Köszi bár nem egy könnyű dolog ilyen kis térben kordában tartani. Sokat tanultam az első pc-s körből ,szeretném nagyobb boxban is a jövőben de egyenlőre ilyen korlátozottak a lehetőségeim. :)
 

Alanbrown88

Member
Megtörtént az aratás. Biztos lehetett volna szebb is jobb is de ennek is örülök.

Közel sem lett olyan gyantás mint a durban.
A következő kör nem tudom mikor lesz,de beltéren már csak sátorban szeretném folytatni


Szárítás után mérlegelünk.
 
Last edited:

Alanbrown88

Member
Nos a boxban egymás mellé felakasztgattam a megszokott módon.

Este nyitva felejtettem az erkélyajtót, persze az eső eleredt.. a Szoba páratartalma 57% körüli, viszont a boxban 60% felett 66% ami kibaszottul sok. Sajna nem akar lejjebb menni.
 
Top