What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Jack Herer - Mars Hydro TS1000 - 20l talaj

Cannavaro

Member
te direkt rakod vissza azt a gecis goggle linket? mert akkor ne m törlöm mégegyszer

Azért tettem vissza, mint írtam is, mert nagyobb felbontású. Sokszor nem lehet eléggé belenagyítani a max. 800kB-os képekbe és gondoltam hátha érdekel valakit, mert én pl. szépnek találtam a színeket :) Bocsi, ha ezzel megsértettem vmilyen szabályt!

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem, nincs szabály csak azt hittem hogy nem feltétlen akarod megosztani monyuk a gmailed

Cannavaro

Member
Elkaptak egy darkwebes retardáltat, és beköpött mindenkit.

Márminthogy mit tudott beköpni a retardált? Mondd a részleteket plíz!

Én max annyit tudok err?l a sötét oldalról, hogy egyszer beléptem, de aztán nem tudtam vásárolni füvet, mert gyanús bitcoin-pénztárca link megadási feltételek voltak; ismeretlennek adjam oda a pénzem úgy, hogy semmi biztosíték nincs.... hát köszi, de nem :)

Solon

Well-known member
Márminthogy mit tudott beköpni a retardált? Mondd a részleteket plíz!

Én max annyit tudok err?l a sötét oldalról, hogy egyszer beléptem, de aztán nem tudtam vásárolni füvet, mert gyanús bitcoin-pénztárca link megadási feltételek voltak; ismeretlennek adjam oda a pénzem úgy, hogy semmi biztosíték nincs.... hát köszi, de nem :)

Nem a darkwebes rendelés a lényeg. Rohadt sokan rendelnek itthon, kis százalékát tudják csak elkapni. Ha rendelsz 1-2 grammot, elkapják, behívnak tanúvallomásra, kimennek házkutatásra, vérvétel, eljárás indítása a hatóság részér?l, és a többi nyalánkság.

Itt a gy?ri gyerek több száz grammot rendelt, több tételben, na ezt már nem így intézték. Ennyit már a rend?rség visz házhoz. Elkapták a gyereket. Felnyomott mindenkit. Az összes gy?ri haverját, de még a budapesti dílert is, akit?l vett füvet párszor, akinek semmi köze nem volt az egészhez. Kb. 2 hétre kitömték a poliszhu híreit ezzel az egy fogással. Szóval mikor olvassátok a híreket, hogy ilyen kert bukott, meg olyan kert, általában ilyen nyomozás áll mögötte. Nem az áramfogyasztást nézik, nem helikopterr?l h? kameráznak. Csak a haver fecsegett az ?rsön.

Cannavaro

Member
Harvest & THX & THC

Harvest & THX & THC

A 100. napon leszüreteltem a termést, mert már gyanúsan borostyánosodott a sok kis trichoma. plusz What can there írta 02.03-án (ill. Whipedmeat is megerösítette), hogy 3-4 hetet fennhagyná (ez "alsó hangon" letelt), valamint most volt ideális az idöpont.

Fuhh.. vagy 4-5 órán keresztül nyírbáltam a növényeket meg takarítottam el a dolgokat, kötözgettem... a lakást még most is szell?ztetem, illetve hazaérve a lépcsöházban is erös füszag volt ("hála" a jó idönek és a folyosóra szell?ztetésnek, amit eddig a hideg és a szél elvitt), szóval volt para rendesen... majdnem kimentem dezodorral illatosítani. Az teljesen tuti, hogy nyáron én nem fogok termeszteni. Állna az egész utcában a szag 3 napig.. aztán jönne a TEK.

Vicces volt, hogy közben (home office) volt 1 másfél órás meetingem (persze nem kapcsoltam kamerát) és úgy beszélgettem a témáról, hogy közben gumikesztyüben kaszaboltam a növényt.. (aggódtam is, hogy behallatszik az olló csattogása) laptop mellettem, képernyömegosztás stb. You know...

Mindezt képekben is bemutatom mindjárt (kivéve a laptopot).

Idöközben (szüret elötti napokban) le-lecsíptem 1-1 nagyon éretlen popcornt és alkoholba mártás után, kiszáradva (nagyjából) elszívogattam. Az elsönél nem tudtam határt szabni magamnak (az adagnak.. olyan 1/8-1/6 g lehetett) és kikészültem rendesen... mármint totál felpörgetett.. gyorsan fel is porszívóztam a lakást. aztán belevetettem magam a Cyberpunk 2077-be.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd a száradt-érett végeredmény!

Szüret elött 3 nappal átkapcsoltam csak vizes locsolásba, hogy kicsit enyhítsem a növény tápszer tartalmát. Majd meglá...szívom :)

Összességében jó kaland volt ez az egész és már csak jobban csinálhatom, mint eddig.

Köszönöm szépen mindenkinek
, mert rengeteget tanultam Töletek és bár egyértelmüen egy csomó mindent elszúrtam (alul-RH-zott volt a seedling szakasz, túllocsoltam párszor, az LST-m katasztrófa volt, aztán magas volt a pára, szinte nem is ritkítottam (csoda, hogy nem penészedett be), túltápoztam, alul Mg-Ca-ztam, rossz CaO-t használtam, az EC-mér?m kínai vacak és nem tudom alul vagy felül mér-e.... és még sorolhatnám!), de mégis lett valami végeredmény, ami így els?re nem kevésnek látszik és nem t?nt hatástalannak a kóstoló sem.

Lehet tippelni, hogy mennyi lesz kiszárítva! ! A legpontosabb tippelönek küldök mintát, ha megadja a címét - de tényleg. Nem tudom hogy megy ez errefelé.

Majd jelentkezem a száradt számokkal kb. 7-9 nap múlva.

Ha a család (asszony) sem akad ki rajta, mint ahogy eddig sokszor, akkor talán októberben újra megyek egy kört, de már csak 1 növénnyel és sokkal több tapasztalattal. Addig lehet paradicsomot fogok nevelni a box-ban, mert csábít a dolog és eddig csak a balkonon müveltem, de lehet inkább meghagyom a körfolyosóra (már a paradicsomot!).

Köszi még egyszer! :)

Attachments

• IMG_20210221_173207.jpg
    IMG_20210221_173207.jpg
    117.6 KB · Views: 126
  • IMG_20210225_202509.jpg
    IMG_20210225_202509.jpg
    72.8 KB · Views: 119
  • IMG_20210225_131850.jpg
    IMG_20210225_131850.jpg
    99 KB · Views: 128
  • IMG_20210225_131816.jpg
    IMG_20210225_131816.jpg
    125.5 KB · Views: 113
  • IMG_20210221_174400.jpg
    IMG_20210221_174400.jpg
    114.4 KB · Views: 108
  • IMG_20210221_174350.jpg
    IMG_20210221_174350.jpg
    123.6 KB · Views: 104
  • IMG_20210221_173220.jpg
    IMG_20210221_173220.jpg
    103.4 KB · Views: 116

Cannavaro

Member
Nem a darkwebes rendelés a lényeg. Rohadt sokan rendelnek itthon, kis százalékát tudják csak elkapni. Ha rendelsz 1-2 grammot, elkapják, behívnak tanúvallomásra, kimennek házkutatásra, vérvétel, eljárás indítása a hatóság részér?l, és a többi nyalánkság...

Na, akkor talán jobb is, hogy nekem nem jött össze a rendelés! :-o Köszönöm az infót. Remélem a M-Hy vásárlásokat nem figyelik!
Amúgy tök durva, hogy mennyire szigorúek ezügyben! Remélem 2022 után más lesz és a "balliberális" oldal gy?zedelmeskedve méltó lesz a hírnevére :D (na persze, sajna pont nem ezzel fognak foglalkozni, de hátha!).

Cannavaro

Member
IMG_20210317_181535.jpg
Sziasztok! 179,5 g lett végül, szerintem jó cucc, de még úgyis állnia kell 2 hónapig, ha jól olvastam :) ezen kívül szerintem még vagy 5g-t kinnhagytam, használatra, valamint 50+ g nyesedék, zöldebb virágot lefagyasztottam, hogy csináljak vajat :)
Whiped, mivel Te tippeltél egyedül, nyertél.. hogy juttassam el hozzád a nyereményed? :))
IMG_20210313_124029.jpg

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
de királ y végre nyertem, igaz egyedüli indulóként, de akkor is bekaphassátok, ,,, én nyertem geccc!!!!!!!!!!

Cannavaro köszönöm a részvétel lehetőségét, nyereményem felajánlom nemesebb célokra, füstöld el helyettem, kedves egészségedre váljék!

Cannavaro

Member
Lessz ott mit szilni nyárig :D Gratula szép teljesítmény!

Köszönöm 😁 Nem számítottam ilyen hozamra, főleg elsőre. Ez nekem legalább 2 éves adag 😇 az asszony így is kiakadt, hogy mit termesztek otthon.. . szóval kérdés, hogy mikor lesz a köv. kör, de szerintem télen.
​​​​​​
Ja, a legdurvább az volt, hogy a trimmelés végén lekapartam az ollóról a rátapadt gyantát és elszívtam egy körömpiszoknyi részét némi dohánnyal....... ahhhhh... szerintem kb. soha nem készültem ki ennyire fütöl.. még a hideg is rázott, miközben villogó ezüstpöttyök táncoltak a szemem előtt.. XD XD na, ez már sok volt.. el is tettem a többi hasist(?) valami jó kis időtálló helyre, hogy majd vmi világvége-partin vagy amikor Mo-on legalizálás lesz :D elővegyem.

Most paradicsomot és orchideát nevelek a sátorban, mint az előző képekből látszik 🤓

Cannavaro

Member
köszönöm a részvétel lehetőségét, nyereményem felajánlom nemesebb célokra, füstöld el helyettem, kedves egészségedre váljék!
;) én is köszönöm a sok támogatást, amit tőled és mindenkitől kaptam itt. Jó kis hely ez, virágozzon, azt kívánom! :)

Latest posts

Latest posts