What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

2016/04 Autoflower in Out

GreenL

Member
#####OLVASD VÉGIG #####

:plant grow:


Sziasztok srácok!

Egy naplót szeretnék nyitni,de egy olyan fajtát,hogy a segítségetekre is szükségem van.A tapasztalataitokra illetve észrevételeitekre.
Az elmúlt egy évben meguntam,hogy erre mi felénk nagyon sok a gagyi fű illetve csak ezt a herbál mörtyi mérget lehet kapni.(Már ha kellene de pfujj.) így bevásároltam. Úton van 5 db auto-flower magom amik a következők:

-Jack Herer Autoflowering

-Auto Purple (Pyramid Seeds)

NEM TALÁLTAM MEG SEHOL MI LEHET AZ A PIRAMIS MAG!!!


-Blue Cheese Autoflowering
-Lowryder 2 Autoflowering


Elolvastam a neten az én látomásom szerint az összes magyar topic-ot,de mindenhol mást írnak. Pl ezekben a kategóriákban:

Csíráztatás
: Valaki belerakja egy pohár vízbe és úgy hagyja,de van aki arról beszél,hogy elég ha belerakod papírzsepibe és vizesen tartod. Melyik a jobb?

Földkeverék
: Outba nyomom.Ahol valószínűleg biztos termékeny a talaj mert,tele van gilisztával,de nem merem a véletlenre sem bízni.Erről a kategóriáról is azt olvastam,hogy van aki elülteti kint CSEREPESTŐL (de lehet a fólia konténerre gondolt) vagy kitudja és olvastam olyat is,hogy ásnak egy gödröt amibe beleöntik a virágföldet és annyi. Olyanról is hallottam,hogy lehúzza a felső talajréteget (le kapálja) és azon húzza el a virágföldet. Apropó milyen földet,melyik módszert, vagy milyen arányú keveréket ajánlanátok?

Locsolás : Itt igazság szerint csak arra vagyok kíváncsi,hogy milyen időközönként kell elkeverni a tápoldatot a vízbe és ezekből is melyik tápok a beváltak? (Kaktusz,Muskátli,Liliom vagy melyik növényé) Csíráztatási,Növekedési illetve Virágzási szakaszban.
Illetve még az is érdekel,hogy komplex műtrágyából,melyik szakaszban,milyen arányú a legjobb. És,hogy melyik márka.

Melyik fajtáról mi a véleményetek:Mire figyeljek oda nagyon,Mivel ezek auto-s növények,ezeknek nem számít a fény-sötétség arány a virágzási szakasz miatt ugye? Előbújástól kb. hány nap a növekedési szakaszuk?


És nem tudom,ti,hogy látjátok,de szerintem ez az Április nagyon esős és borongós lesz, jóformán nem is mutat napos időt.

Nagyon szépen köszönök minden segítséget,miest van rá módom és lehetőségem teszek fel képet. és #updatelem a naplót!

Pacsi :thank you:
 

420day

New member
#1

#1

Szia!
Személy szerint én is új vagyok a témában és első ültetésem fog következni.
Nekem már nállam vannak a magok 3db frisiandew viszont az ültetéssel még várok jelenleg nagyon borongós és esős az idő.
(((( Én tegnap előtt tettem egy próba csíráztatást babbal és virágmaggal.
Beletettem pohár vízbe amint észre vettem hogy megszívta magát avagy megrepedt már raktam át a vizes törlőklendőbe 2 tányér közé, mára szépen el is indult 4 magből 2őn már latszik a hajtás)))

Ugyan ez a tervem a fű maggal is!
Öööhm Normál virágdöld és perlit keveréket fogok használni az aránynak még utana kell olvasnom. Ültetés kis cserépbe ki a szabadba.
Illetve sok tápoldatot olvastam de még ennél a résznél sem vagyok biztos a dologban!

Úgyhogy sok sikert neked/nekünk lehet majd én is nyitok egy naplót a folyamatokról!
420day!
:plant grow:
 

GreenL

Member
köszönöm,hogy írtál,a 'két tányér közé az azt jelnti,hogy egymásra fordítod a két tányért az alsó azért van,hogy rajta legyen a felső pedig azért,hogy sötételjen? Elvileg a sötétbe,melegen hamarabb kicsírázik.
 

iwantmorebuds

Active member
köszönöm,hogy írtál,a 'két tányér közé az azt jelnti,hogy egymásra fordítod a két tányért az alsó azért van,hogy rajta legyen a felső pedig azért,hogy sötételjen? Elvileg a sötétbe,melegen hamarabb kicsírázik.
Plusz megtartja a parat gondolom... De olvasd el a kerdezz felelek topicot jo par kerdesedre ott a valasz az utolso par oldalon.
 

420day

New member
:DD

:DD

Esetleg még annyit tudok ajánlani ha bizonytalan vagy a talaj keverésbe akkor a bushdoctoron van külön csiráztató és palántazó földkeverék amit meg lehet rendelni, 20l/11euro.
 

Medicropper117

Active member
Jorge Cervantes video. Ha lusta az ember olvasni. Még angol nélkül is nézhető
De a könyve is letoltheto kismillio helyrol. Sztem ebook-kent is megveheto
Ha azon átrágjátok magatokat a csiraztatas elott sok fejfajastol megkimelitek magatokat. A gyakran feltett kérdések 70%-ra a könyvben a válasz
Sok sikert
 

GreenL

Member
exkalapalatt,ck es egyebb magyar oldalak,most fejeztem be a kerdezz-feleleket,de ezekről a dolgokról amit kértem nem sokminden van rajta,a youtube videon nem fogja megmondani,hogy pl kinti ültetéshez elég a jó fekete föld gilisztákkal összekeverve bs virágföldel vagy mi van érted :D de a táp az már biztos a Wuxal Super lesz vegben,Flowba is maradhat ez vagy más összetètelű kellene?

köszönjük medi! minden infó hasznunkra jön!
 

iwantmorebuds

Active member
De ezen az oldalon kb 2-t kellene visszalapoznod a kerdezz felelek pont ott lett kibeszelve a kozeg ha jol emlekszem. A csiraztatashoz meg lehet hogy meg egyet.
 

GreenL

Member
Az elozo hsz-emet kiegészíteném azzal,HOGY EXTREME BIG UP a youtubes videoert,az igaz h a földkeverést nem mutatja (vagy kitudja) 1,5 ora sok ido es csak az elso 10percet nezem de kurva sokminden van benne...klonozas,vagas,erleles,male novenyek..es ez csak az elso 10p :D Az Isten áldjon meg!!
 

GreenL

Member
De ezen az oldalon kb 2-t kellene visszalapoznod a kerdezz felelek pont ott lett kibeszelve a kozeg ha jol emlekszem. A csiraztatashoz meg lehet hogy meg egyet.

40/40/20 kokusz,fold,perlit a perlitet kimossa (olvastam) de milyen volt? vetemeny fold? vagy florimo B? v milyen?
 

iwantmorebuds

Active member
Sztem ha normalis arkategoriaba keresel valamit ami B tipusu tehat ez ha jol tudom a ph-ja 6,5 korul van a kokusszal meg a perlittel ugyis felturbozod
Illetve amirol a kollega beszelt plagronnak vannak mixei de sztem felesleges outba
 

1MM0RT4L

Member
és mennyi lószart fogsz belekeverni a gyepszönyeg kockába amit felforditasz?b12 vitaminnal permetezd a leveleket
 

GreenL

Member
nemtudom te mit érzel tesa,nem is én írtam a gyeptéglàs témát nem értem mit pörögsz ennyire normafloret adok majd neki egy kis renivel vegyítve ez lessz vegbe, flowba meg sztem emu trágyát meg szentelt vizet komám.. majd csak néztek :)
 
Top