What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

"Prajeala de mahoarca"

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Eu bag in medie 0.5~1g/zi , cu mici exceptii in weedkend cand uneori mai pierd sirul (cel mai mult au fost vreo 6g intr-o zi).

Dar de cand am inceput sa consum asa nu as putea spune ca nu-mi aduc aminte ... :thinking:

P.S. E oare mai problematic cand bagi acelasi strain zi de zi sau cand alternezi de la o zi la alta ?
 

sznake

jarhead
De la ce gramaj in sus se numeste abuz ? Foarte serios intreb : cine poate spune unde este linia de separare intre consum responsabil si exces ?
Mah, cand ai un anumit tip de job, anumite scopuri in viata (pe langa prajeala neuronilor...) responsabil, din punctul meu de vedere este precum am spus. Gramajul la care m-am referit se poate deduce usor din ce-am spus :): un joint mai rotunjel asa (1 gram) la 1-2 saptamani.

Pentru mine personal mai des de unul la 2 saptamani interfereaza cu activitatea mea normala din perioada curenta a vietii. Cand ma voi retrage in batraneti in schimb, cred ca o sa fiu genul bunicutului-traznit si spart non-stop ce se va tine de sotii si va cobora la mintea plozilor de cinci ani din vecini... :D

Cu aceasi persoana sau ... ?
Ce-i drept unii incep sa le piarda sirul :biggrin:

Aici is doua variante de raspuns:

1. Cu aceeasi persoana, evident... propria persoana. :D
2. Cu prea multe persoane, pe care nici nu le mai stii pe nume... asadar, pierderi de memorie! ;)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vreau si eu ce-ai fumat acum 2 saptamani! :joint:
Azi am fumat pt. vreo 2 luni.. Bag de seama ca eu sunt in viitor deja. Iarba nu mai e daunatoare acum! :muahaha:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Imi aduc aminte ca a fost o perioada cand incepusem sa fumez mai des, aveam impresia ca imi afecteaza intr-un fel activitatea de zi cu zi. Dar mergand pe un singur strain am dobandit probabil destul de repede un anumit nivel de toleranta. Ce-i drept n-am crescut niciodata 'doza', fumand un singur cui pe zi, cam la aceeasi ora. Dupa o perioada am inceput sa imi explic cum reusesc sa incerce atatea sampleuri cei ce arbitreaza un concurs de cannabis, pentru ca efectele psihotrope se rezumau la perioade destul de bine delimitate de high.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
10372034_548451728598083_448160966436089082_n.jpg
 
Ce sa va zic,am fumat ani de zile.. haha. Pai cam asa e,si vreau sa va zic si eu ca am 2 luni de cand nu am mai fumat zi de zi..Acum o ard foarte chill fumez maxim o data pe saptamana si atunci daca se poate si nu fumez mai mult de 1g in 2 sau 3 persoane; pentru ca nu mai detin iarba si nici nu mai vreau(Daca ai iarba fumezi,daca nu..nu fumezi,daca un prieten de al tau are iarba iarasi fumezi..daca vecinu tau are ,,tot asa ) Faza e ca mi-am dat seama ca aveam 4 sau 5 ani nici nu stiu exact de cand fumam fumam si iar fumam si parca am zis ia hai sa ii pun un stop..Dupa discutii cu alti "prajiti" am pus stop,pur si simplu imi era dor de vechiul eu,m-am luat cu bautura,am inceput sa ies cu vechi prieteni,sa comunic,pur si simplu am alta viata acum..si da e adevarat ca mai simt nevoia cateodata cand ma plictisesc sa bag un joint de 0.5 gustos sa ma duca in alta lume dar daca nu am nu mai bag.Nu stiu cine mi-a zis ca e bine sa te reapuci de weed doar dupa ce realizezi ceva in viata,cand faci ceva cu adevarat foarte serios cand ai un job cand ai niste bani pusi deoparte acum sigur nu tot ce am enumerat eu aici e adevarat dar poate vorba aia e doar in capul meu.Asa ca mai usor cu fumatul ca nu-i bine,cred.

De cate ori am intrat pe acest forum parca imi era greu sa citesc fara un cui,acum s-a schimbat,ma simt foarte bine dupa aproape 2 luni de pauza,cu mici foarte mici exceptii.

Nu am mai intrat pe forum pentru ca am fost foarte paranoic,am crescut,mi s-au furat,am crescut iar ..acum pauza si iar pauza.

Respectele mele oamenilor care m-au ajutat sau i-au ajutat si pe altii:
Explo,GC,Evilkid,Sznake,CoolB,Piramidon,Gantz,Dubite,VanV,Wouldubreak,Paff..inca mai am memorie dar am stat ceva sa imi amintesc toti userii de cand am inceput sa scriu pe aici si sigur mai sunt 2 3 de care nu am mentionat dar cum sunteti toti paranoici cred ca exploziv alaturi de alti 2 3 insi nu si-au schimbat nick-ul.Acestea fiind spune,va doresc o vara extraordinara.

LE : Am uitat de Zeeland si Aurorele lui si de Marian cu povestile si pozele lui sclipitoare! Ahaha cat m-am mai distrat pe forumu asta.

O pauza de la verde nu e rea deloc.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut si bine ai revenit.
Totusi, daca faci pauza de iarba ca sa te iei de alcool, si cand bagi iarba bagi cine stie ce cacaturi din comert, cu cat esti castigat? Sau esti? Nu ma refer la situatia ta, ca vad ca esti multumit de ea, ci doar la aceasta situatie in general.
 
Salut si bine ai revenit.
Totusi, daca faci pauza de iarba ca sa te iei de alcool, si cand bagi iarba bagi cine stie ce cacaturi din comert, cu cat esti castigat? Sau esti? Nu ma refer la situatia ta, ca vad ca esti multumit de ea, ci doar la aceasta situatie in general.

Pai nu sunt alcoolist,beau maxim doua beri,un paharel de vin..nu m-am lasat si gata hai sa beau pana mor,ar fi o prostie mai mare decat Casa Poporului..iar referitor la iarba asta de pe la dealeri mereu am zis ca nu o sa mai fumez toate prostiile,dar asta-i situatia n-ai ce face,daca as avea 10 tipuri de iarba si as stii despre fiecare in parte ar fi cu totul alta treaba,dar na noi fumam ce avem cand avem unde avem. E timpu pentru o schimbare
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu fi carcotas, oamenii aia chiar se straduie sa produca schimbarea pe care ne-o dorim cu totii.

Dar la ce site te referi, ca merg toate ...

P.S. Eu ii felicit pe Polonezi pentru mobilizarea de pana acum - au reusit deja sa ajune 97.5% din numarul necesar de semnaturi in Polonia. Ce o fi o fi, dar e bine sa fim optimisti si sa vedem jumatatea plina a paharului.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e imposibil man sa dureze cateva luni si de abia sa stranga 100K semnaturi. Prin statele ce s-a legalizat medical din sua au fost si aproape 20 mil de oameni la vot in o singura zi! si nu de pe net. s-au deplasat!!! daca se voia treaba asta, era de mult rezolvata si cu semnaturile de 10 ori peste.
Mai devreme nu mergea site-ul ala free al campaniei. ca nici 100 euro pt un site serios n-au avut. Ce vrei mai mult de atat? Sunt varza oamenii..
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai nu sunt alcoolist,beau maxim doua beri,un paharel de vin..nu m-am lasat si gata hai sa beau pana mor,ar fi o prostie mai mare decat Casa Poporului..iar referitor la iarba asta de pe la dealeri mereu am zis ca nu o sa mai fumez toate prostiile,dar asta-i situatia n-ai ce face,daca as avea 10 tipuri de iarba si as stii despre fiecare in parte ar fi cu totul alta treaba,dar na noi fumam ce avem cand avem unde avem. E timpu pentru o schimbare


Foarte bine ai pus problema , iar de aici deriva o noua intrebare : care prajeala e mai rea/buna ? Cea produsa de iarba crescuta in dormitor sau cea de provenienta necunoscuta, de pe la dealeri ?
 

PedroAK47

Member
Parere personala nimic? Doar un brat de maculatura?

E o chestie destul de complexa depinde cum e privita. Acum depinde si cine e fumatorul. Din cate am observat nu sunt multi care fumeaza iarba si asculta manele sau se uita la maruta plm. Cum vreo 70% din oameni sunt idioti standard, se ghideaza dupa instinct etc si restul aleg sa-si foloseasca creierul acum depinde cum e privita prajeala...
Fumatorul standard care fumeaza, se uita la chestii interesante invata lucruri evolueaza eu zic ca si atunci cand e foarte prajit sau a fumat de a rupt daca el ca individ in identitatea lui e un om care alege sa studieze chestii, sa evolueze etc, intotdeauna si prajit mort si fumator de 5 ani zilnic va fi peste omul de rand oricand, ca ce are de zis, idei, felul in care vede lucrurile, etc...Deci as putea spune ca pe partea asta cu prajeala insista doar cei care de fapt nu prea inteleg ce vorbesti tu fumatorul de rand. Conteaza super mult cu cine fumezi, ati vazut cand fumezi cu cineva care e pe aceeasi lungime de unda, sau mai destept, scoti din subconstientul tau tot felul de lucruri pe care le stii doar ca atunci ajungi in anumite parti pe care le ai in creier dar se activeaza in functie de unde se ajunge discutia.
Cu omul de rand incepi sa vorbesti, el gandeste pana intr-un anumit punct, limitat, iar tu vezi ideea mult mai complex, din multe perspective, si cand incepi sa "aberezi"/gandesti la un nivel mult mai inalt mintea lui nu poate procesa totul sa se duca atat de departe cu gandirea, practic e imposibil pt el de inteles, de urcat atat de sus ca gandire si de atunci apar lucrurile gen e prajit mort nu stie ce vorbeste, a inebunit de la atata iarba cand tu de fapt practic gandesti altfel, gandesti complex.

Si eu mi-am pus intrebarea asta des cu pierderea de memorie dar incep sa cred ca conteaza ce faci, cu cine fumezi mai ales incat sa ajungi sa scoti anumite lucruri din memorie. Important e sa stai mereu cu ochii pe tine, sa incerci sa observi daca-ti afecteaza viata intr-un mod negativ. Eu doar cred ca accentueaza identitatea fiecaruia, cum spunea cineva pe un forum daca esti prost si fumezi vei fi la fel de prost, daca esti destept si fumezi esti destept.
Daca asta te face fericit o faci atata timp esti impacat cu tine. Cum spunea hempfield ca uneori prefera sa aprinda un joint decat sa iasa la o bere cu prietenii.. Nu e un standard sa iesi la o bere cu prietenii, sunt multi factori care influenteaza iesirea, nu neaparat jointul in sine. Poate sunt plictisitori, deja stii ce se va vorbi, mergi intr-un loc unde ai mai fost de o mie de ori, stii cum va fi in mare parte si alegi sa fumezi un joint si sa vezi ceva interesant decat sa faci kkturi plictisitoare care multumesc mintile mici. Sunt asa niste standarde gresite ale societatii impuse dampulea din care daca iesi omul de rand care nu intelege te va judeca si iti va pune etichete. Bullshit
Important e sa te studiezi, gen daca fumezi de rupi si nu mai legi 3 cuvinte e o problema, daca tu esti singuru care fumeaza si toti prietenii tai n-au treaba, abia mai legi si 3 cuvinte vei fi vazut retardat chiar daca in mintea ta se dezvolta niste planuri si idei marete. plm restul e cancan :))
 
sunt total de acord cu ce a scris Petro mai putin partea cu hempfield cu iesitu la bere , dc sa nu iesi la bere , poate gasesti vro gagica buna in seara respectiva si se lasa cu pornache pana a 2 a zi !

Acum sa revenim la experienta mea , am tot incercat in ultimile 2 luni so las mai moale , nam reusit mai mult de cateva zile , am rarito la 0,25-0,5 pe zi si s-a mai calmat situtia , imi dadusem seama ca noo pot lasa de tot si ma obisnuisem cu ideea ca ma voi praji toata viata chiar imi faceam planuri financiare pe viitor sa nu cumva sa raman fara ! DAR !
Un pariu stupid facut acum cateva seri cu un prieten care a avut o zi mai proasta mi-a schimabat radical gandirea , am cazut amand2 de comun acord sa ne lasam de vrd , cine se apuca primu da celuilalt o suma modica ( 50 ron ) , avand in vedere ca fiecare din noi suntem studenti si nu producem nimic is si aia un banut acolo , din momentu ala nici unu din noi nam mai fumat , eu m-am luat cu pizdele , pe el l-a luat masa la pwla sa invetze si uite asa .. fiecare tragem cu dintii de aia 50 de lei ! nam crezut niciodata ca ma va abitiona asa de tare un astfel de pariu tinand cont ca dupa 2 zile de nefumat faceam ca toti dracii , incercati si voi , in ambele sensuri aveti doar de castigat
 
I

imajestic

daca n-ai ce fuma normal ca te lasi nepoate.. restu nu conteaza
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
50 de lei sunt bani dar bani de verde se gaseau, nu? cred ca de fapt iti e mai usor sa controlezi dorinta de a fuma cand stii ca ai facut aceea promisiune (pariu, etc.).
Cam tot asa m-am lasat si eu de tigari, mi-am promis mie c-o sa ma las, am pus si pariu cu alti fumatori (ei cred ca fumeaza si acum, totusi, deci nu merge pentru toti.) si pe langa asta am avut si iarba destula cat sa nu mai simt nevoie de fumat tigari. Acusi vedem ce-i fi si cu iarba, de 2-3 sapt. mi-am promis sa fumez numai kief si vad ca pana acum a functionat. Dupa o sa bag o mica perioada de pauza si apoi incerc iar numai la vapo..
 
Top