What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

My first time. Growbox PC.

Itachi

Member
Astazi mi-a venit "microscopul" (lupa la tub :D ) 40x. Am luat cu penseta cativa pistili, m-am uitat la tricomii de pe ei dar nu imi pot da seama cum spun. Mi se par toti "clear".
La descrierea strainului scrie: FLOWERING INDOOR 6 weeks auto-flowering. A mea face astazi 7 saptamani de flower. E posibil ca sa dureze mai mult decat spun ei ? Daca da... maxim cu cat mai mult ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cu cat e mai instabila varietatea cu atat poate varia mai mult timpul de recoltare. daca vrei sa fie cu adevarat gata, asteapta sa vezi ceva tricomi amber.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Dar nu mai smulge parti din planta, ca e posibil sa alterezi si tricomii in felul asta. Daca microscopul e 40x poti face observatii usor direct pe planta.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pe bud. si daca inca nu te-ai lovit despre explicatii si poze legate de ce inseamna tricomii amber inseamna ca navighezi cu ochii inchisi pe forum.
 

JaJa_Man

Member
picture.php
 

Itachi

Member
Problema rezolvata.
Eu cautam tricomii dupa ce fumam, nu inainte... si... se ascundeau de mine :))
Dupa mine cam 3% sunt maro, restul sunt transparenti si albi. Inca nu mi-am dat seama daca sunt mai multi goi sau plini ca am bagat o pipa si... ii cam confund :))
 

Itachi

Member
Salutare!
Saptamana asta ii dau plantei "zeama de foarfeca" cum multi spun :))
Am citit undeva pe net ca atunci cand planta "doarme" ... creste nu stiu ce concentratie. Stiti cumva despre ce este vorba? Unul ba chiar spunea ca si-a taiat planta trei zile de intuneric pentru un efect mai high.

Stiu ca locul unde voi usca planta trebuie sa fie la intuneric si cu o umiditate scazuta. Are nevoie si de un spatiu mai mare sau nu conteaza? Iar despre circulatia aerului ? Pentru ca eu m-am gandit sa o usuc intr-o cutie, iar pe fund sa pun orez.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
scade concentratia de substante dizolvate in seva in partile superioare ale plantei si se muta in radacina, atunci cand este intuneric (mai ales perioade lungi sau cand nu ar trebui sa fie intuneric) sau/si planta simte presiune barometrica mica (in asteptarea unei furtuni).
dar pentru treba asta o noapte de intuneric este suficienta, eu personal nu am observat o diferenta intre a culege dupa o noapte de intuneric sau dupa 2-3 zile de intuneric.
 

Itachi

Member
Iar in legatura cu uscatul ?
Te-as ruga sa-mi dai un link catre vreun thread... dar mi-e ca-ti cer prea mult :D
 

Itachi

Member
Plantuta mea e toata un mugure, deci e destul de densa. O voi lasa doua saptamani la uscat. Pentru conservare nu-mi fac probleme ca la cat de putina e... o termin imediat :D
Tocmai acum sa inchis lumina si am si scos totul din priza. Maine dupa-amiaza o scot, ii fac o poza iar apoi... chop-chop :D
Daca o usuc intr-o cutie e bine ? Pentru ca in felul asta sunt sigur ca sta doar la intuneric :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca o sa o usuci 2 sapt, fiind vara.. si cald, s-ar putea sa fie mult prea uscata si sa arda nasol. se poate si in cutii, atat timp cat e putin aer in miscare pe acolo.. poti folosi un cooler care sa bata indirect pe mugure/muguri. mai mult de o sapt nu cred ca iti trebuie ca sa se usuce.
 

Latest posts

Latest posts

Top