What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2012

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
MJGrow ai rabdare, o sa vina si vremea buna si o sa se dezvolte ok, succes ! Yoss33, your plant already looks top class... Good luck ! If you need it...
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca tot le-ai facut o vizita nu le-ai dat si ceva nutrienti ? Am vazut ca si in culturile de floarea soarelui, din cauza ploilor abundente din ultima vreme au inceput sa creasca plantele ca nebunele, insa majoritatea prezinta deficiente de azot.

Da-le de vreo 2-3 ori niste granule de ingrasamant universal NPK 15-15-15 si o sa vezi cum prin viteza. Dupa ce iau avant le lasi in pace si se descurca ele.
 

MJgrow

Active member
asta si intentionez sa fac. Am fost mai mult sa vad ce s-a intamplat, daca nu le-a rupt ceva, sau l-e mancat melcii si omizile.

Deocamdata sunt ok ca si integritate, destul de galbene. Urmatoarea oprire va fi probabil pe ceva caldura si apa si ceva granule.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Dupa cum spuneam in update-ul precedent, plantuta din gradina deja dadea semne de floare.

Dupa ploile abundente are o usoara deficienta de azot cauzata de saltul de crestere, insa o duce bine pentru o planta tintuita la pamant si hranita doar cu apa de ploaie.

In poze se pot vedea mugurii in formare :

 

distrus-u

Member
MJgrow, asa e si la mine, cred ca vremea asta e de vina, foarte slab mi se dezvolta plantutele la out fata de anul trecut..
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
E posibil sa fie cum a zis hempfield, ca sezonul asta nu va fi tocmai bun pentru outdoor... O sa vedem in toamna, cand se numara buzii...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu zic ca-i poate unul dintre cei mai buni ani, cel putin precum 2010 de bun, cu exceptia celor ce au poate ghinionul sa planteze intr-o zona inundabila, sau cu alunecari de teren.
voi nu ati luat in calcul ca de abia acum e perioada perfecta de a scoate plantele out. asa ca nu se poate spune ca-i un sezon prost, iar cu atata apa in sol, rau nu poate sa fie. de la bun in sus!
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
nici nu stii cata dreptate ai explozive mama, am plante de un 1 metru out acuma si nu cred ca ploua nicaieri in patrie mai tare ca la noi... toata cheia e in drenaj, perlitul face minuni, o sa postez si poze pentru necredinciosi cat de curand :tiphat:

EDIT: pentru comparatie Flo anul trecut pe 6 iunie:

picture.php


6 octombrie:

picture.php
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Poate ca multi au scos plantele afara de indata ce-au vazut vreme buna, pe la sfarsitul lui aprilie in anumite regiuni. Apoi au venit niste perioade mai reci si ploioase prin mai si presupun ca unele plante nu s-au dezvoltat prea bine... Dar ma rog, depinde si de regiune, de strain, de grower... O sa traim si o sa vedem...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si daca nu s-au dezvoltat prea bine pana acum, ce te face sa crezi ca nu vor deveni niste monstrii pana in toamna?
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Pai nu stiu, nu le-am vazut cu ochii mei, doar ca am vazut ca multi s-au plans, sper sa fie ok pentru toata lumea... Un lucru e sigur, ale mele nu o sa fie monstrii, haha : )) Apropo, cand a fost cel mai tarziu cand ati scos clone afara si totusi s-au dezvoltat frumos ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu am scos la inceputul lui august si au avut timp sa termine inflorirea pana pe 15 oct. (7-8 weeks strain)

cat despre plans, pana sa vad prima toamna rezultatele si eu am crezut ca e foarte nasol out-ul meu, dupa mi-am dat seama ca ma agitam degeaba. si dezamagit fiind ca nu voi reusi sa am nici pentru un an, am ajuns sa abandonez mai mult decat am putut cara intr-un rucksac ce credeam eu ca va fi suficient de incapator pentru recolta.
concluzie: cine zice ca e an nasol in iunie, e incepator in ale outului. eu de exemplu le transplantasem out pe 20 iunie in anul ala, si sa tot fi fost 1 kil pe 3 plante.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Parca somnul natiunii era ala care dadea nastere la monstrii, nu ? :joint:

Dupa atatea ploi ma asteptam ca pamantul sa fie umed. Am fost astazi intr-o mica plimbare si mergand pe un camp parasit am constatat ca deja au aparut crapaturi in sol, destul de serioase , cu toate ca la cativa zeci de metri mai departe era o portiune inundata de sol ce aducea cu o mlastina (probabil din cauza solului lutos).

Imi doresc din tot sufletul sa ma insel si sa fie un an bun, daca nu pentru toata agricultura, atunci macar pentru canabis.

Rapita a fost prima afectata, majoritatea suprafetelor cultivate au avut productie foarte slaba. La fel si graul care a inceput sa mucegaiasca in spic din cauza ploilor abundente, fiind si napadit de buruienile care au prins putere de la atata apa. Floarea soarelui pare sa profite de pe urma ploilor, desi cresterea rapida nu-i prea face bine (produce multe seminte seci).

Abia astept sa vad poze la tomana cu monstrii de 3-4 metri si cu recolte bogate. O sa ma bucur ca m-am inselat. :wave:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Inca un update (posibil chiar ultimul) cu canepa din gradina. Se pot observa din ce in ce mai multe pre-flowers:

 

sanducu

Active member
prin balcon... nu am facut poze afara,poate sapt asta

am avut vreo 6-7 masculi intr-un spot unde au doar vreo 10-11 max 12 ore de lumina directa, in rest nici un alt semn. sper ca zilele astea cu soare le-a mai ajutat un pic
 

Attachments

  • IMG00503.jpg
    IMG00503.jpg
    67.2 KB · Views: 12
  • IMG00504.jpg
    IMG00504.jpg
    60.2 KB · Views: 11
  • IMG00505.jpg
    IMG00505.jpg
    71.2 KB · Views: 12
  • IMG00506.jpg
    IMG00506.jpg
    59.8 KB · Views: 11
  • IMG00507.jpg
    IMG00507.jpg
    56.2 KB · Views: 13

MJgrow

Active member
seminte masculizate :D

Ai de gand sa faci chop chop la triploida? Se pare ca au avut melcii ceva deale'gurii perioada asta :)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
seminte masculizate :D

Ai de gand sa faci chop chop la triploida? Se pare ca au avut melcii ceva deale'gurii perioada asta :)

Au aparut mult prea multe discutii in familie in legatura cu planta asta asa ca prefer sa pastrez pacea decat sa intru in vreun conflict inutil. La urma urmei e doar o rudy. La cateva minute de casa sunt zeci de alte rudy pe care le pot observa fara sa am probleme.

Nu ma lasa inima sa o ciopartesc, pentru ca o stiu de cand a scos capsorul din pamant, dar ce sa-i faci, safety first. Ma gandeam sa fiu un pic evil si sa o chinui un pic , sa-i tai toate ramurile sa vedem ce se intampla (daca se mai regenereaza si in cat timp).
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Era interesant cam ce procent s-a dovedit a fi alcatuit din masculi. Teoretic (mai ales la un numar mare de seminte) ar trebui sa fie cam 50-50, dar s-au vazut si cazuri de culturi in care predominau masculii.

O intrebare : ai tinut cumva evidenta germinarii si a dezvoltarii plantelor ? Adica masculii astia dovediti au germinat mai intainte decat restul , mai tarziu sau toti odata ?
 

Latest posts

Latest posts

Top