What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

mai dai draq de dealeri si spuneti care si cum ati facut cadou de 8 martie un buchet de muguri prietenei/iubitei/mamei/sorei ! cum l-ati ambalat ? ornamente ceva cu frunze ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
mai dai draq de dealeri si spuneti care si cum ati facut cadou de 8 martie un buchet de muguri prietenei/iubitei/mamei/sorei ! cum l-ati ambalat ? ornamente ceva cu frunze ?

Hmmm... sunt curios ce ar zice mama daca i-as face o vizita diseara si i-as darui un buchetel de G13 Haze proaspat cules din gradina ...


:tiphat:
 
Last edited by a moderator:

pagabboy

Active member
cred ca mai bine vb prin mesaje private pana am drept de chat ,cred ca trebuie sa te adaug la friends parca ....??
 

MJgrow

Active member
Big Pharma Is in a Frenzy to Bring Cannabis-Based Medicines to Market
While the the American Medical Association claims pot has no medical value, Big Pharma is busy getting patents for marijuana products.

Ha ha!

Asta inseamna ca ori legalizeaza(nu cred) ori comercializeaza sub patent, eventual cand te prinde te infunda bine de tot.

Cacamas in gura americanilor.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
exact. vor legaliza doar dupa ce vor stii cum sa catige cel mai bine de pe urma legalizarii..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu-i chiar asa. daca vei avea acces la genetica care nu se afla sub patent nu au ce sa iti faca. problema e ca daca toti vor creste pe cea patentata, costurile sa iti tii genetica pura vor fi foarte mari.
acelasi model clasic monsanto.
 

MJgrow

Active member
orcum lovesc astia in noi ca in sacii cu fasole cu acta /pipa /sopa

Si am asa o impresie ca asta a fost doar un test sa vada cam cum reactioneaza lumea in prima faza.

Daca acta sa zicem ca a fost anulata sau amanataca si "proiect" european mare, au ramas aia mai mici care isi fac treaba foarte bine si in liniste.

Din cate am inteles in orce moment te poti trezi cu domeniul dat jos sau anulat daca faci file sharing sau p2p sau draci care mai sunt.

In alta ordine de idei vor avea aces la o baza de date care contine orce miscare a unui user pe internet. De la cumparaturi online la google search.

Cand exista suspiciuni aceseaza pe domnul server si pac, te-ai ars nasol de tot.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
te poti trezi cu domeniul dat jos chiar si acum daca cei ce ti l-au inregistrat considera ca nu cooperezi in vederea rezolvarii plangerilor primite de ei de la titularii drepturilor de autor.
iar baza aceea de date exista, se numeste google, si cine are nevoie de acces acolo, arde deja acces.

buna dimineata!
 

MJgrow

Active member
Inca nu s-a crapat de ziua :D

Se poate sterge acea arhiva la search de pe cont pana in nush ce data, adica cand intra in vigoare noile lor politici.

Cel putin asa se zvoneste ca sa nu spun altfel. :)
 

sznake

jarhead
http://stiri.rol.ro/-doctorul-care-...i-cannabis-vezi-pretul-drogurilor-716400.html



"Doctorul" care alimenteaza Centrul Istoric din Bucuresti cu marijuana și cannabis. VEZI pretul drogurilor

Consumatorii de droguri din București au migrat din zona de fițe Dorobanți, catre terasele din Centrul Istoric, spun polițiștii de la Crima Organizata.

Cel care ii alimenteaza și-a dat doctoratul in științe economice la Geneva și este fiul unei familii instarite. I se spune "Doctorul".

Cel mai important dintre dealerii care alimenteaza Centrul Istoric cu mari cantitați de cannabis și marijuana :) este "Doctorul", deși se afla deja in arest, spun polițiștii antidrog din București. El a fost prins la inceputul lunii aprilie a acestui an, iar alți membri ai rețelei sunt in continuare supravegheați de polițiști.

"Doctorul", in varsta de 25 de ani, este fiul unor oameni de afaceri prosperi care și-a dat doctoratul in științe economice la Geneva, dupa ce a terminat Academia de Studii Economice (ASE) in București. La Geneva a cunoscut mai mulți traficanți de droguri care l-au cooptat in afacere. El a povestit polițiștilor de la Crima Organizata ca aduce cannabis in Romania de aproximativ patru ani. "Cumpara marfa din Olanda, mergea in Belgia, acolo o punea in colet și o trimitea in Romania, la Timișoara. De acolo, el sau alți trei apropiați luau coletele și le aduceau la București, de regula cu mașini de lux", a explicat, pentru EVZ, unul dintre polițiști.

Marfa ajungea sa fie consumata pe terasele din Centrul Istoric de elevi de liceu, studenți, dar și persoane cu mulți bani. "Prețul pe gramul de produse cannabice (cannabis, marijuana și hașis) :) varia de la 40 de lei, la 80 de lei gramul, in funcție de cantitatea care se negociaza", a mai spus un polițist antidrog.

"Doctorul" și alți trei apropiați au fost reținuți la Timișoara, imediat dupa ce au ridicat un colet in care erau trei kilograme de cannabis, in valoare de 40.000 de euro. Asta dupa ce, timp de trei luni, polițiștii antidrog ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bucuresti au supravegheat atent rețeaua. De altfel, spun polițiștii, in continuare fiecare teresa și restaurant din Centrul Istoric al Bucureștiului sunt vizate de polițiști pentru ca traficanții continua sa aprovizioneze zona respectiva, in care se consuma de trei ori mai multe droguri fața de anul trecut, mai spun polițiștii.

"Doctorul" este cercetat in stare de arest pentru trafic international si constituirea unui grup infractional organizat.
 

sznake

jarhead
http://business-forum.ro/actual/ext...cultiv-cannabis-pentru-a-scpa-de-datorii.html


Oraşul spaniol Rasquera a concesionat teren pentru cultivarea de cannabis, într-o încercare se a scăpa de datoriile de 1,3 milioane de dolari pe care le are, scrie BBC.

Finanţarea necesară pentru a planta controversata plantă vine de la o asociaţie de consumatori de cannabis din Barcelona. Asociaţia este gata să plătească 54.000 de euro pe lună pentru ca proiectul să înceapă.

Autorităţile spaniole verifică legalitatea acestei iniţiative. Exploatarea ar duce la crearea a 40 de noi locuri de muncă. Sursa: realitatea.net
 

spiderbud

New member
Ar fi culmea daca unul dintre crescatori ar avea cont pe icmag si ar posta jurnal de grow ^^ :D

#sznake , un link catre stire pls ? :D



#nevermind , nu am observat ca ai pus linkul primul
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran

MJgrow

Active member
Nulte stiri sunt vrajeli pentru adormit copii si bagat paranoia in restul.

Am avut parte de un fenomen de genul asta si pe la noi ... prin toamna parca.

Cand se intampla ceva se mediatizeaza puternic, ca doar la asta se pricep cel mai bine.
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Pai cu nimic, dar am niste prieteni in state care mi-au spus si mi s-a parut interesanta stirea. Dar mai interesanta mi se pare comparatia la noi vs. la ei in ceea ce priveste mediatizarea.
 
Top