What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Brokkassen

Easygrowing

Active member
Veteran
men hvor kan jeg se den ? måske google ved det.
finanskrisen er ihvertfald ikke en opfindelse-den har luret længe.Ingen kan købe eget hus eller sidde i en lejlighed uden og få boligtilskud-kan godt være en eller to ikke får boligtilskud-men rigtig mange er afhængige af og få dette-fordi priserne er skruet kunstigt op-vores lønninger er så høje,at vi får lavet mange ting udenlands eller flytter firmaer ud af landet,for undgå eget afgiftssystem og kan få ting lavet billligt.det næsten overalt,at folk må låne sig til at have et sted at bo,det har kredit og bankinstiutionerne tjent fedt på,men nu går det bare ikke så godt mere,når lande hver især ikke kan omsætte for mere end de låner ud til.De lånte penge skal altså betales tilbage en dag.
vores eget lille DK læner sig op ad recession,så den er bestemt ikke en opfindelse.
men må se,om jeg kan finde den docu-TAK måske jeg kan lære noget.
det slet ikke så nemt og være til.Har fundet den´-hm det jo på engelsk-ja ja
 

Kroggi

Member
hehe ja... Beklager champs... Det er hosten der arbejder på at update php versionen, så siden skulle snarest være online igen, efter hvad deres support siger.
 

CFP65

Member
ville bare lige komme med lidt godt, midt i denne jammerdal
har høstet og tørret 24 ud af 36 planter fra mit grow under 600w
og der var 430gr i rene topskud, de sidste 12 planter der netop er hængt op er simpelthen rene topskud på størrelse og tykkelse med 1,5L flasker, så det ser endelig ud til at jeg kommer et rigtigt godt stykke over 1gr pr Watt. :)
 

Kroggi

Member
Ikke at det er brok... Eller, jo måske lidt :p
Er på uge 8, plus 4 dage i dag. Billederne taget i morges før lyset tændte.

De viser stadig ikke amber trichs, så er lidt i vildrede om jeg skal begynde at flushe dem nu her, da der er planlagt cut down på 9 uger og 4 dage inde... Hmm... Suggestions ?
 

Attachments

  • P1020568.jpg
    P1020568.jpg
    112.1 KB · Views: 71
  • P1020570.jpg
    P1020570.jpg
    99 KB · Views: 63
L

lalandia

Min ydmyge erfaring siger mig
, at nogle strains tager evigheder om at få amber thrichs, imens andre allerede starter med enkelte allerede fra begyndelsen...Ikke at DU kan bruget DET til noget, mere for at sige at det kan tage længere tid end man lige håbede på.

-in peace
 

Kroggi

Member
Det er KLAR, HashBeans cut. Så hvad anbefaler du/i? Lade den gå over de 10 uger selv om det er en 8 - 10 ugers strain?
 

Mr Squizy

Active member
Ikke at det er brok... Eller, jo måske lidt :p
Er på uge 8, plus 4 dage i dag. Billederne taget i morges før lyset tændte.

De viser stadig ikke amber trichs, så er lidt i vildrede om jeg skal begynde at flushe dem nu her, da der er planlagt cut down på 9 uger og 4 dage inde... Hmm... Suggestions ?

Ser sgu godt ud :tiphat: Hvis det var mig, så havde jeg flushet dem nu, og så ville jeg tjekke om de var klar på den 9'ende uge og fjerde dag, og hvis ikke, så give dem en uge ekstra ;-) Det ser også ud til at de så småt selv er begyndt at hive den sidste nærring ud af bladende... Så måske du er på vej mod vejs ende !
Held og lykke med dem ! Håber at hans eget cut er bedre end det jeg fik foræret for et års tid siden.. Det lugtede af baby lort i blomst, og smagte af stort set ingenting efter curing :-( Skæverten kunne man heller ikke råbe hurra for...
Go' arbejdslyst når du når til fældningen :)
 
Last edited:
S

SelfCatering

HMMMMM! Jeg var så, efter nogen tid, ved endelig at lave en tråd om Royal dane strain saver project ......Men da jeg så har lavet en laaaaaaaaang fin tråd og skal trykke done skriver det kraft helvede ONLY 5 IMages?????? WTF Hvad tænkte man på da man lavede denne fucked regel ? At man konstant skal lave indlæg med max 5 imgere ???? Det jo dybt godnat...Ingen tråde herfra sofare det sku fucked
 
Jeg bruger altid word til længere indlæg. Når man har brugt lang tid på an artikel eller whatever så er det fucked med timeout eller andet som gør at man lige har mistet alt hvad man har skrevet.

Men nu har du ligesom lang frø i jorden for at vi skal have den tråd om Royal dane stain saver project... Såååå ;)
 
L

lalandia

Jeg vil såmend bare lige brokke mig over at folk åbentbart ikke har ytringsfrihed som vi ellers har ifølge grundloven. Næ hellere slikke røv på nogle skide kinesere i kapitalen tegn...Fy for satan siger jeg bare.

Free Tibet
 

legalizeDK

Member
bliver squ nødt til at brokke mig. var nede og træne, klædte om tog hjem, røg en pind, imens kommer jeg i tanke om at jeg havde glemt mit ur i skabet, FUCK fik det for 2 uger siden af konen i bryllupsgave. suser af sted på jernhesten ned til træningcenteret. der ikke gået meget mere end 45 min siden jeg var taget hjem derfra kommer der ned og selvfølgelig er det væk. tak for det tyveknægte;)
og selvf

LOOOL de har lige ringet fra centeret og sagt de har det, imens jeg sidder og skriver her...syret;) hende der var der tidligere havde fået mit ur indleveret og glemt at sige det videre. FEDT så slipper jeg for at slipper jeg for at skulle sige det til konen når hun kommer fra job,
Så alligevel intet brok herfra

damn it jeg gjorde det fandme igen. denne gang var det min pung. den lå ude på lokummet i centeret. jeg er en retard
 

Latest posts

Latest posts

Top