What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

MJgrow

Active member
eu stiam ca alcoolul dizolva rasina (tricomii) mai ales la 99.6%

Deci posibil sa mai fi pierdut din "potenta" pe drum :)

On: ce cauta discutiile astea "la presa" ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai, uite cand sa se termine discutia, mai apare unul altul si o trage pe aratura.


explica-ne unde se pierde, cand tu evapori alcoolul ca sa recuperezi rasina. si dupa zi daca mai erau asa de necesare aceste ultime 2 posturi.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cand e vorba de curiozitatea personala se merita cam orice. Stiti cum se zice : curiozitatea a omorat pisica.

Cred ca trebuie facuta o distinctie clara intre canepa industriala si cea din flora spontana, aka rudy, chiar daca la noi cea care creste la marginea drumului nu prea are nici o legatura cu adevarata rudy. Parerea mea e ca plantele din flora spontana sunt adaptate sa reziste si sa se reproduca fara nici un ajutor, iar asta peesupune generarea unui anumit tip de rasina. Chiar daca la origine probabil ca deriza din canepa industriala, autohtona rudy a evoluat adaptandu-se la mediu si cum altfel se poate proteja decat prin propriile metode specifice, adica generand rasina si dobandibd rezistenta la boli si seceta.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
well, cu acelasi alcool poti faci o rasina din ceva mai bun. dar daca e vorba de o incercare cu cateva sute de ml de alcool, atunci probabil ca il poti strica si pe ruderalis.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai ce va ziceam eu oameni buni. Noi indraznim sa visam la legalizare si cand unul are curaj sa deschida gura, prostimea ... pardon, multimea mai ca il linseaza.
 

MJgrow

Active member
Moldovenii sunt mai rusi ca noi...

O fi sanse sa fie aia canepa, dar mai degraba pare a fi haldan de pe marginea drumului.

Sa nu zica ca a facut si ei ceva pentru tara.
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran

noul nostru ministru al agriculturii este fost mare manager la Monsanto.... nu'sh de ce dar parca il preferam pe Tabara, ala macar o facut breeding pe canepa la modu stiintific si are si vro doua soiuri brevetate, Lovrin parca se numea strainul respectiv... nu stiu daca va mai amintiti dar acu vreo cativa ani o fost niste "actiuni" de eradicare a unor culturi de canepa in Ardeal cu napalm! soiul in cauza era chiar Lovrinul lui Valeriu Tabara, chipurile depasise productia la hectar de THC... :)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pacat ca nu a folosit si niste praf de carbune sau ceva colorat sa se vada mai bine, plus ca s-ar fi vazut mai bine daca scria de-a lungul podului.

Ar fi tare sa prindem vremuri cand se va raporta productie record de THC la hectar :joint:
 

Latest posts

Latest posts

Top