What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Една "тъпа" тема

E

EverLast

Ей подготвяте ли се за нови индор проекти колеги и колежки? :D
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз засега все още обирам аутдора,а индора малко съм го замразила,ина4е ще си гледам нещо като СоГ от моите си нови мешавици,но не е ясно кога и дали ще стане,наи ве4е заради 4авенцето ми,4е ве4е порастна:) маи основно ще минавам на аутдор,колкото и да ми се гледа пак в нас. но както ме вле4е нищо 4удно още една уж последна реколти4ка да си направя,поне заради новите семена.
 

focktor

Member
Какво ти пречи да гледаш и по шарени цветя? Покрай тях няма да се забелязва другото,пък и едва ли детето толкова забеляза както правиш ;)
 

_Ina_

Active member
Veteran
така е,то нищо не забелязва,но гардероба с тая лампа ве4е ще го забележи. преди като светеше беше малко и не му пукаше,ама сега... а за други цветя в гардероба няма място. ина4е на терасата не е проблем,тя и не ходи там,но сега ве4е само с лампа става.
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Как сте хора ? Как борите тъпотията (((;
Ето аз за последно с какво се занимавах :tiphat:

picture.php
 

_Ina_

Active member
Veteran
хареса ми,време и аз да овекове4а някои плант,ама 4акам моделите да станат по атрактивни,4е сега са предцъфтеж:) ами с пастел ли или с какво? някои позира ли или по памет?:)
 

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
По-скоро по въображение. Само идея взех от 1 снимка.
Ще е мн яко да опитам от натура да направя, но не ми се е отдавала удобна възможност засега.
Иначе този път използвах туш и маркери. Обикновени и от тези за текст дето са.
Харесва ми как се получи. Малко като стриит арт. Щеше да стои яко на стена 10x7m :D
Жалко, че несъм бояджия :p

:thank you:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Е като четем подобни новини

http://fakti.bg/krimi/29162-razkriha-dve-domashni-narkooranjenii-v-stolicata

как да не си помислим "хубави" неща за нашата родна милиция, която се бори с хората, гледащи по 4 растения, но не бутва мафията - нивите са все "срещу неизвестен извършител", фирмите и монополите си работят, кварталните дилъри ги знае всеки, кварталните полицаи си изнудват... но хората с по няколко растения го обират.

Все знаех колко е лошо да имаш везна вкъщи, все едно само за мерене на наркотици се ползва, ама от тая статия се вижда, че и стриващи/мелещи приспособления са уличаващи - "приспособление за стриване на глави от марихуана". Ми че те тия са били тотални престъпници, с такива уреди, нищо че тия приспособления ги подаряват под път и над път за дробене на какво ли не.
 

Dr_Tre

Member
Майката си трака!:fsu: Напоследък непрекъснато чета новини за арестувани хора с по няколко растения. Война се води и тревата е враг номер 1! Никъде го няма това е Европа. Пък като вземат да напишат при претърсването е намерен мобилен телефон направо ме разбиват!:confused:
Опичайте си акъла, момчета и момичета, безопасността преди всичко! Горещо желая на всички 2012 година без сини фуражки в градината!
 
E

EverLast

В скорошен разговор с мой близък приятел се опитвах да го убедя,че полицията се е осъзнала и е тръгнала по петите на големите момчета и заради нещо такова никой няма да си прави труда да харчи така безрасъдно парите на данъкоплатците..с акции в стил ''Много шум за нищо!!!'' но явно съм грешал.
Наистина се пазете и бъдете разумни...и внимавайте с онлайн приятелите....добре е,че в нашата секция тук сме малко и сплотено общество за разлика от други форуми(няма да споменаваме имена) но все пак не се поддавайте на изкушаващи предложения момчета и момичета...свободата е безценна.:gday:
 

jhook

Member
един въпрос ! какво се получава когато регуларка се опраши с фемка херми? не съм в4ас на тези схеми .
ще съм благодарен ако някой( ПРО )ми каже :thank you:
 

yoss33

Well-known member
Veteran
Аз пробвах да опраша феминизирано (все тая) с фемка херми и се оказа, че прашецът е стерилен, никаква семка не стана на тази нарочно опрашена глава.
Но пък съм чел, че в повечето случаи прашецът си е добре, а поколението става феминизирано, с херми наклонности като бащата.
 

jhook

Member
Аз пробвах да опраша феминизирано (все тая) с фемка херми и се оказа, че прашецът е стерилен, никаква семка не стана на тази нарочно опрашена глава.
Но пък съм чел, че в повечето случаи прашецът си е добре, а поколението става феминизирано, с херми наклонности като бащата.
не бре 4овек имам 200000 семки разкошни и се опрашиха регуларките! фем-хермитата са синя мистерия а регуларката е НЛХ:tiphat:
 

_Ina_

Active member
Veteran
Aз ги избягвам хермитата за разплод,а фемка съм ползвала няколко пъти за маика без проблем в следващото поколение...засега;)ако си ги опрашил такива просто ги наблюдаваи по внимателно на цъфтежа според мен. имах едно свързано с нещо като херми и много хубави глави направи,но запо4наха по някое време доста мъжки цвет4ета да избиват по него(може би от стреса навън или просто така). пак бях доволна,но ве4е херми не използвам.
 
Top