What's new

Brokkassen

Z

zomb

Fuckin hader når man bare rammes af den sorteste uheld fra alle leder og kanter. Neder dag
 
Z

zomb

Hvorfor fanden skal finansieringsselskaberne være så umulige at låne af, når man efter et halvt livs erfaringer har besluttet sig for at låne til ny bil, lige har færdigbetalt lån i samme selskab løbende over 5 år, bruge den gamle som udbetaling der alligevel koster kassen at fixe inden syn?! Den eneste vej ud af krisen er sku da at bruge penge... Hvorfor skal de blande sig i jeg er nede med S.U?! Beholder jeg denne bil bliver det meget dyre i længden jo... Det sku dyrt at være fattig... Finansieringsmanden vil hellere have jeg køber en octavia fra 2006 der har kørt 93 til 130 end en garage Volvo S40 fra 2000 der kun har kørt 32 til 75. Fucked up han skal handle for mig, selvom måske han har ret... Tror bare jeg syner Passaten og krydser fingrene, men har ingen mønter. Piv piv ynk ynk
 

legalizeDK

Member
bliver squ nødt til at brokke mig. var nede og træne, klædte om tog hjem, røg en pind, imens kommer jeg i tanke om at jeg havde glemt mit ur i skabet, FUCK fik det for 2 uger siden af konen i bryllupsgave. suser af sted på jernhesten ned til træningcenteret. der ikke gået meget mere end 45 min siden jeg var taget hjem derfra kommer der ned og selvfølgelig er det væk. tak for det tyveknægte;)
og selvf

LOOOL de har lige ringet fra centeret og sagt de har det, imens jeg sidder og skriver her...syret;) hende der var der tidligere havde fået mit ur indleveret og glemt at sige det videre. FEDT så slipper jeg for at slipper jeg for at skulle sige det til konen når hun kommer fra job,
Så alligevel intet brok herfra
 

Xhashish

Active member
Veteran
og så lidt brok. REGNER DET IKKE HELE FUCING TIDEN??? OG ER DET IKKE DEJLIGT VARMT, 15 GRADER MAX? OG BLÆSER DET IKKE EN HALV PELIKAN, øh jo det vist også det eneste der er ok med vejret i øjeblikket


Lige mine ord!!!!!!!
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
en hurtig brok mere. hvad fanden skal det her ligne?? LORTELAND! dog ikke smart med den bør med gødning i midterrabatten, hahaha. jeg ville nok gå efter til og fra kørsler en anden gang

Ny fidus: Dyrker hashplanter i motorvejens midterrabat

Politiet var ude og høste cannabis-planter på Motorring 4

Københavns Vestegns Politi fik torsdag en udsædvanlig anmeldelse: Der dyrkes cannabis i midterrabatten på Motorring 4.

En patrulje drog derud, og der stod ganske rigtigt ni hampplanter.

"Vi høstede dem og kørte dem til destruktion og forsøger nu at finde den initiativrige bondemand" siger politikommissær Ulrik Hove.

Anmelderen havde opdaget det, fordi der var efterladt en trillebør med gødning og planter i midterrabatten.

Publiceret: 29. August 2011 09:10

Læs mere: http://lokalavisen.dk/ny-fidus-dyrk...t-/20110829/ARTIKLER/308299990/#ixzz1WSDXpqDc
 
Z

zomb

Det er fandme også for ringe der aldrig er blevet organiseret et collektivt outgrow. Det ku være så sjovt at en ordenligt røvfuld danske growers udplantede både forberedte kloner og frø på de mest sindsyge steder, og på samme dato således hele DK stod op til et sandt paradis. Of course i ly af nattens mulm og mørke, specielt mulm, hehe- wtf is mulm?! I'll make this happen one day...

btw- motorvejene har fede sites, men be ware of kommunal grøn pleje! Top dollar på firma adresser med opstødende busket, gerne på den anden side af hegn om muligt... Her kommer firmaets private pleje heller aldrig.

Ku være sjovt at vide hvad tid den bør blev set... vores ven har nok ligget og spillet død ved siden af:jump:

Anyways... Nice try! max props -hope he at least got a rush, hahaheller aldrig.
 
Last edited:
Jeg har planlagt at lave en kæmpe bunke kloner til foråret så jeg ikke skal ud og tjekke for hanner. I stedet for at gemme et par planter hist og her, så sætter jeg hundredevis af kloner rundt omkring. 200 Jiffipots og 2 mdr forberedelse, og jeg får hjælp til opformering og udplantning.

Overgrow DK - Fem clones only!
 

Airnut

Member
REGNER DET IKKE HELE FUCING TIDEN??? OG ER DET IKKE DEJLIGT VARMT, 15 GRADER MAX? OG BLÆSER DET IKKE EN HALV PELIKAN, øh jo det vist også det eneste der er ok med vejret i øjeblikket

Jo.

Man er ved at opgive ånden med de mange klumper mug i hånden.
Intet ude er i år er for mig til lykke. Ej heller det mest tørre stykke.
Ingen top - ingen klump, godt det ikke gør mig ondt.
Det har jeg prøvet en gang før, så det derfor jeg nu også dyrker indendør ;)
 
Z

zomb

AARRGGHH! Må lige af med lidt... Så er det slut med at lege, da skolen starter imorgen... neder ferie, gider ikke, lort!
 
Last edited:
Z

zomb

Alternativ bekæmpelse af fugtproblemer

Alternativ bekæmpelse af fugtproblemer

Atamon
Atamon kan skam godt virke til mange gode ting... Det aktive stof i produktet, natriumbenzoat (E-nummer E-211), hæmmer væksten af skimmel- og gærsvampe og nogle bakterier, men virker bedst i sure omgivelser. Natriumbenzoat fremstilles syntetisk, men findes naturligt i f.eks trane- og tyttebær. Atamon dissocierer til benzoesyre og natriumion. Benzoesyre virker ved at stoffet i den lave pH i det konserverede materiale, er protoneret og dermed upolært. Det kan vandre over gærsvampenes cellemembran, ved diffusion, her deprotonere stoffet. Hvis pH i cellen sænkes til 5 eller mindre, herved hæmmes fosfofructokinase med 95% og cellens glukosestofskifte går næsten i stå. Cellen kan herved ikke længere vokse og dele sig. Atamon er ikke lovligt som sprøjtemiddel mod svampesygdomme på planter ( især meldug). Der anbefales en koncentration på 40 ml Atamon til 1 liter vand. Advarsel!- kan give bladskader, især hvis sprøjtningen udføres i solskin.

Problemet er ofte at udbringningen sker med spayet vandopløsning, hvilket kan hæve pH for meget med postevand, samt vand ikke er det bedste at tilføre miljøer med fugtproblemer.

Green cure
Importerede produktet ifbm. meldug problemer. resultatet var mere meldug, og har ikke brugt det siden...andre har gode oplevelser med green cure, men tror ikke det er lovligt i DK- er det nogenlunde denne oplevelse du havde med atamon, selfcatering?! :dunno:

Bagepulver
Anvendelse af bagepulver/ natriumbicarbonat til bekæmpelse af svampesygdomme (især meldug) er et gammelt råd- ovenikøbet et af de råd der virker, dog ikke på højde med de målrettede moderne fungicider. Natriumbicarbonat er basisk og hæver derfor PH -værdien på de sprøjtede blade. Det er nærliggende at tro, det netop er denne egenskab der gør bagepulver anvendelig. Natriumbicarbonat er billigt og kan købes hos Materialisten. Vær forsigtig med doseringen, en dosering på 1 g natriumbicarbonat pr liter vand, ikke skade planterne. Imidlertid kræves der tit en højere dosering for at få en nogenlunde effektiv bekæmpelse. Nedenstående opskrift kan måske være mere skånsom. Bland 1 spiseskefuld natriumbicarbonat med 2½ spiseskefuld vegetabilsk olie (eks. rapsolie) med 4 liter vand. Tilsæt herefter ½ teskefuld brun sæbe. Sørg for at ryste sprøjten hele tiden under sprøjtearbejdet. Blandingen anføres at have virkning på meldug, kartoffelskimmel, bladpletsygdomme og stråleplet.

Brintoverilte (H2O2):
Brintoverilte har i særdeleshed været kendt som bakterie og svampedræbende iltningsmiddel ved menneskelige sygdomme. Det skulle også virke generelt mod svampesygdomme på planter. Brintoverilte er et kraftigt iltningsmiddel og giver meget let skade på planter. Prøv derfor altid på nogle få blade og vent nogle dage for at iagttage eventuelle negative reaktioner. Brintoverilte anvendes som sprøjtemiddel i en 3 % opløsning.

Håber det ku bruges! :tiphat:
 
S

SelfCatering

propper aldrig kemisk shit på mine planter ...jeg skal ryge dem ;)
 
Hul i 10-12 timers arbejdsdage. Jeg savner sku at være sammen med mine unger. Det er bare ikke sjovt at komme hjem lige inden de skal i seng - nu har det stået på i nogle dage...

Men - den lille positive. Idag, efter en meget lang dag - Og en rigtig dårlig dag igår - kommer jeg hjem lige efter aftensmad. Jeg får ungerne i nattøjet og laver varm kakao til dem, og sidder og læser historier for dem i en times tid, lige inden de skal i seng. Og den yngste (3mdr) vil nu kun ligge hos mig og sove...

Så fuck arbejde. Nu laver jeg en pibe med blueberry og så skal jeg i seng, for jeg har en min. 14 timers dag imorgen.
 

Ludo

Member
Jeg vil gerne brokke mig over at jeg mangler information....!!!!!!
Jeg har med egne øjne set en analog ballast lyse nye pærer en del kraftigere end den fine digital ved siden af....!!!! Her er så mit problem......de hævder at der kommer op til 20% mer saft/lys ud af de digitale....men jeg har oplevet det dirkete modsatte......nogen der kan gøre moi klogere??!!??

Paddi: Jeg synes ikke at sproget er 'slemt', synes faktisk folk er meget opdragede.....men hvis det er til gene?? så smid en guideline op med hvad der må bruges af sprog og ikke.....:dance013: peace
 

DonB

Member
Jeg vil gerne brokke mig over at jeg mangler information....!!!!!!
Jeg har med egne øjne set en analog ballast lyse nye pærer en del kraftigere end den fine digital ved siden af....!!!! Her er så mit problem......de hævder at der kommer op til 20% mer saft/lys ud af de digitale....men jeg har oplevet det dirkete modsatte......nogen der kan gøre moi klogere??!!??

Køb dig en lysmåler min ven. Jeg er ihvertfald rigtig glad for min. Så er det også nemmere og se hvornår pæren trænger til udskiftning..
Jeg har haft en af de billige strøm måler sat på en 600W annalog ballast, og på en 600w digital, og der brugte den annaloge mindst strøm. Så måske at de digitale ikke er så gode enda?
 

Latest posts

Latest posts

Top