What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

MJSoft

Member
:fsu: FUCKED UP SHIT! daleas la mU.E ca la sua ue politie si guverne.
ui acolo humveeurile..cica armata mexicana...fuck off!
ce jegosi! peste tot is baga botu bogatasii astia...datori vanduti...

in afganistan de exemplu inainte sa mearga sua acolo era cea mai mare productie de brown....dupa ce au ajuns ei a scazut extrem d mult cultura d canepa si a crescut cea d mac.....war on drugs my ass, mai mult razboi impotriva plantelor si substantelor naturale care aduc profit redus si morti 000000000000(Z E R O) decat a drgurilor. e razboi impotriva libertatii! s.f. e real curand sau deja? :j

app..vedeti ce paine mancati! poate bagati si initium :))) ca doar prea cuviosii d la guvernare au zis sa fim prima tara care accepta asta.
 

dalin

Member
daca nu stiati in america de sud trec avioane cu substante toxice peste copacii de coca ...ptr ca scapa de traficul de coca dar pagubele care le-am faut in 50 de ani de prohibitie sunt cica de 5 trilioane de dolari .....animale omorate si uscarea a mii de metri patrati de padure ceea ce inseamna si alunecari de teren si distrugerea a mii de locuinte.....
 

darksoul2001ro

New member
Si ce ai frea sa facem Splif?Dupa marea teapa care ne-am luato in 89' nu cred ca mai are cineva chief de revolutii pe burta goala...am vrut sa scapam de comunism si ne-am ales tot cu o forma de comunism gretos..nu cred ca vrea cineva sa isi piarda iar copii,parintii,rudele si prietenii ca sa vina iar niste jmecheri la putere sa ne fure pe fata.Daca vrei sa faci ceva ia-ti o pusca cu luneta sau o bomba,doua si baga-mare!Salut!



eu cred ca tu nu sti ceva... nu eu am vrut sa scap de comunism si de omul care o facut blocurile pe care tu le vezi acuma, ci altii au vrut sa scape de el pentru ca ii erau datori..........
 

MJSoft

Member
de carne vie, sau de hero sau alte de astea..right on! ..aia daca cresteau 100 de kile sau o tona nu ma intereseaza nu-i vad ca traficanti. crescatori de plante medicinale ;)
din postu tau io am inteles ca te referi la aia din bacau sau d unde erau, aia cu fetele la bloc :)))..poti sa le zici pesti? =)) ..sau canabicultori...asa ca ce pm = wtf
 

growcase

Member
Totodată din locuinţa acestuia s-a ridicat şi suma de 5.500 de lei şi 240 de euro“, a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău. În aceeaşi zi a mai fost prins în flagrant şi Cătălin Cătăuţă (21 de ani), în timp ce comercializa droguri către diverşi consumatori din municipiul Oneşti.

În total, anchetatorii au ridicat nouă tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani

Si zici ca, cresteau pentru ei, eh? Atunci ce cauta ala de shapteshpe ani cu ei? SImplu, le gasea clienti si vindeau. Faceau $$$$$$$$ :wave:
 

Drackon

Active member
@darksoul2001ro si vrei sa spui ca poporul nu a avut nici o legatura cu moartea lui??sa fim seriosi nu conteaza cine ne-a intaratat contraza ca a reusit sa o faca si ca NOI(poporul) l-am omorat....
 
ati vazut ma fratilor cum taie astia padurile? vai de capu nostru, se pisa pe noi , ne sfideaza grupa mare...mama lor de boschetari...ce le-as face doamne....astia merita trasi in teapa exact in locu in care ii prinzi ca taie copacu...in copacu care il taie sa-i infigi....cum poti sa faci asa ceva pt bani?
 

Latest posts

Latest posts

Top