What's new

Brokkassen

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
nemli lala, nu kan det fanme være nok med alt den kulde og regn. lorte sommer, ikke mindst set i lyset af den forbandede norske morder djævel
 
Det er sjovt som vi faktisk tuder over den danske sommer HVERT år.
Jeg skal dog ikke holde mig for god - jeg stemmer i og tuder med. Lorte vejr!!!
 
L

lalandia

Sidder uden en krone på lommen og surfer afbudsrejser...hvor dybt kan man synke ind i drømme verdenen.

Nå men det skulle blive lidt bedere i næste uge.

Husk at vande jeres planter
 
S

SelfCatering

Husk at vande jeres planter

Fun man lala:jump: MAx kedeligt vejr , regn regn og regn, jeg har ellers prøvet med rød haveslange men det hjælper ikke :moon:

Også vil jeg også gerne brokke mig over den norske djævel, han har sku fået en dansk pige med i hans kill frenzy trip..hun er i alfald meldt savnet...sygt sygt menneske
 
S

SelfCatering

Brokker mig lidt over folk sympatisere så meget med norge..Hvad med Somalia ? Hvad med Grønland? Hvad med Jerusalem ? Hvad med irak? Hvad med Afghanistan??? Ingen gider disse flag..Dobbeltmorale og hyklere..`JAMMEN JAMMEN DET JO HVIDE DET ER GÅET UD OVER OG DET ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SYND
 

FatcatInc

Member
Brokker mig lidt over folk sympatisere så meget med norge..Hvad med Somalia ? Hvad med Grønland? Hvad med Jerusalem ? Hvad med irak? Hvad med Afghanistan??? Ingen gider disse flag..Dobbeltmorale og hyklere..`JAMMEN JAMMEN DET JO HVIDE DET ER GÅET UD OVER OG DET ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SYND

Kan godt forstå din tankegang. Ift til Somalia er det latterligt at høre, 10 mio mennesker er på flugt, eller holdes i jerngreb af al-shabab. Libyen har lidt over 5 mio indbyggere, hvor girafffen vil slagte oprørerne, og pludselig står der adskellige lande klar med bombetogt osv. Det er meget skævt ift. til det der sker i Somalia, //hvidt end når USA Inc går i krig efter olie.


Og lige til dagens sure mine. Fik min 5 sensi star fra paradise, og ww fra seedsman, som er klar efter spiring. Og nu finder jeg så ud at jeg ikke har nok jiffy ! Kun 2. Så måtte ty til grodan blokke som har lagt i vand med en ph værdi på 5.5. Håber fandme jeg har ramt den rigtige PH. :dance013:
 
Jeg er ret pacifistisk anlagt. Kald mig en hippie eller noget.
Men forskellen på det som skete i Norge og hvad der sker rundt om i verden af forfærdelige ting er kun forskelligt ift. de øjne som ser det. Afganistan/Somalia er en politisk konflikt, hvor tingene ville kunne blive løst hvis ikke der var nogen rådne politikere som skal bestemme hvordan tingene skal gøres.
I Norge er det en syg mand værk.
Det er lettere at forstå og danne sig en holdning når en syg mand gør sådan en forfærdelig ting, end hvis vi skal til at forstå problemstillingerne i Somalia eks.
Du har dog helt ret.
Der er i bund og grund ingen forskel når mennesker lider.
Men medierne (som jo er nogle svin) skal tjene penge, så er det nemmere at sælge en historie som ikke giver forbrugerne dårlig samvittighed (Og som kræver at de sætter sig ind i en masse politisk ævl), men derimod en følelse af at de er bedre end andre.
 
S

SelfCatering

Zbeeb m8 du har da en ponit men politisk var det altså også det i norge ;)
Norge skal nok komme sig somalia gør det aldrig ..det forkert vi mister focus og især hvis det "bare er en syg mand" der tager det focus fra somalia ,,,men nøj en syg verden efterhånden..Satans religion sorry

Fanatik word det wierd men nemt at udnytte svage lande og iorden ifølge den vestlige verden..Øvøv
 
Men så lige så snart man begynder at slå græsset - så kommer der sku en lille byge.
Godt man nåede at rense tagrenden lige inden ;)
 
S

SelfCatering

Yeah græsset giver mig probs også..Tagrenderne burde man men jeg har ingen stige hehe
 
Z

zomb

Tror skodfirmaet er fake, så hold inde med at handle derfra indtil videre... Idioterne vil have mig til at sende 15 euro som en fødselsdagshilsen til holland så de kan lave en 'replacement order'- rend mig i den røde- de nægter at tage fra de 100 euro der er overført for nu en måned siden, og blot sende nogle af de oprindeligt bestilte varer. Der burde være dødsstraf til dårlige frøhandlere! Sidst var det lige for 1500 ud i lokummet på DCF/ profil Aske Dal- spiringsprocenter stort set lig nul, og de udeskunk der kom op var til grin. Sikkert for 1500 kr fuglefrø jeg købte der, haha.
 
Last edited by a moderator:
L

lalandia

Men så lige så snart man begynder at slå græsset - så kommer der sku en lille byge.
Godt man nåede at rense tagrenden lige inden ;)

Køb en hest:dance013:

Jeg vil lige brokke mig over mig selv....Sidste uge vandt jeg over en thai i chili spisning (og fik fandens dårlig mave)...Og da jeg er 50 år gammel er jeg jo en klog gammel mand, så det lærte jeg en del af, eller....

Fandeme om jeg ikke hoppede på den limpind igen igår:moon: ..hvor dum har man lov at være..

:tiphat:
 

GoeRilla

Active member
Du skulle være gammel nok til at forstå at det koster at vise sit ego :)
Synes du forresten ikke at det værste ved at spise for meget chilli viser sig når man besøger toilettet, hold da kæft hvor kan det svie bagi. :)

Rilla.
 
Z

zomb

...tror skodfirmaet Amsterdam Seed Shop aka Amsterdam Marijuana shop er fake...

Så er pengene tilbage på kontoen. :thank you: Nordea! Færdig med det firma...

Nu vil jeg gerne brokke mig over Greenfield Hydroponics UK som jeg bestilte varer fra i 2008 og stadig intet har modtaget fra. Fuck'em!
 
Last edited:
Top