What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Dr Obvious's cabinet

LightOfJah

Member
Tomorrow , cand se aprinde lumina :D nu ai de ce sa scoti din ele , daca tot le-ai tinut pana acum , du-le pana la capat ... Lupta :)) maine de dim ne auzim cu update-ul . Tschuss
 

Dr Obvious

Member
Update

Update

Ziua 25 de cand am schimbat ciclul de lumina:

picture.php


Am mai scos doua plante, un master kush si un freebie (erau lungite ca naiba pana in tavan) si am facut lst la inca una.

picture.php


Cea mai dezvoltate (freebie)

picture.php


picture.php


picture.php


O zi buna sa aveti:wave:

Later edit:

Am si o intrebare. O sa miroasa mult mai tare decat acum plantele? Nu stiu daca sa mai investesc in filtru de carbon sau nu. Acum nu miroase ingrozitor de tare, iar camera cu plantele e pozitionata foarte bine ( departe de spatii circulate). Nici in camera alaturata nu se simte miros inca.:tiphat:
 

LightOfJah

Member
Arata ok , si DA o sa miroasa mult mai tare d-acum incolo , cel putin din ce experiente am avut eu ... in ultimele 2 saptamani pute ca naiba, si cred ca o sa mai si creasca in inaltime ... tre' sa le legi cumva sa nu fie prea cald... ce temperatura ai ? am observat frunzele cam lasate ...
 

Dr Obvious

Member
Intodeauna fac poze cand le scot sa le ud, de aia apar tot timpul unele plante putin lasate. Cu temperatura e ok. Am 26.3 cu becul aprins. Cooltube-ul nu se incalzeste mai deloc. Cred ca ar putea sta si lipite de el. Nu prea au mai crescut de saptamana trecuta decat cele pe care le-am culcat.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
good job doc! :good:
d c toate freebie-urile arata mai bine decat cele comandate? :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poate sa fie doar o intamplare. eu unul nu am prins freebies care sa fie mai bune nici macar decat cele mai ieftine strainuri comandate.
dar nu am mai comandat de ceva ani ca sa primesc freebies si sa le pot testa, poate acum s-au schimbat regulile. ce freebies sunt? poate sunt freebies de la un breeder de renume, care are oricum genetica mai de calitate si mai bine selectionata decat restul si atunci se explica.
 

Dr Obvious

Member
Nu stiu ce freebies sunt. Erau intr-un ziplock cu un tag pe care scria "freebies" fara nicio alta informatie. Si cele comandate mi-au venit tot in ziplock, nu in ambalajul nirvana cum ma asteptam eu.
 

Dr Obvious

Member
Ziua 32 de flower:

picture.php


picture.php


Freebie-ul cel mai dezvoltat:

picture.php


picture.php


picture.php


Al freebie care de saptamana trecuta mi se pare ca s-a ingrasat foarte mult.

picture.php


AK-48 (lst):

picture.php


picture.php


Freebie (supecrop)

Asta e un freebie pe care acum vreo 2-3 saptamani am incercat sa il trag putin pentru ca se inaltase foarte tare. Cea ce am uitat a fost ca tocmai ce udasem plantele in ziua precedenta:). Deci supercrop accidental. Oricum acum si-a revenit:

picture.php


picture.php



Spuneti-mi va rog ca asta e calyx sau cum se scrie si nu samanta:

picture.php


E pe freebieul avansat, doar pe un bud mic de la un nod. Planta asta a avut si niste coaie la inceput, le-am rupt si nu am mai vazut pana acum nimic. Vad si niste pistili putini maroniti, din cate am mai citit ala e semn de polenizare.

O duminica placuta sa aveti!:wave:
 

LightOfJah

Member
Alea din "gura"becului sunt ahtiate dupa lumina :)) Arata bine , ak-ul ala e cam in urma nu ma asteptam ... in rest ce pot sa zic... Succes si fa-ti treaba c-o faci bine :tiphat:
 
G

growcase

Holy shit dude :|
Is a hot jungle there....
In prima poza, unde este firul de la HPS, putin in stanga lui, vad o indica nebuna, cu frunzele de pe la ultimele nivele tare lasate....e de la caldura?
Si ce soi e?
 

Dr Obvious

Member
White rihno e soiul. Nu e de caldura, temperatura e ok. Chestia e ca e prea inalta si nu prea ii ajunge lumina la varf. Asta banuiesc eu ca e cauza. Am incercat sa o indoi putin dar are o tulpina ca piatra.
 
I

IcmagUser

"Am incercat sa o indoi putin dar are o tulpina ca piatra" ...... ^
 

Dr Obvious

Member
De la nirvana sunt toate semintele. Normal ca am tras-o sa aiba lumina. Chestia e ca era proaspat udata, de acolo faza cu "tulpina ca piatra".
 

sznake

jarhead
Bah da ce s-au lungit frate.. posibil de la temp mare si supraudare?.. sau cred ca lumina e cam putina pentru toate alea
 

Latest posts

Latest posts

Top