What's new

Dr Obvious's cabinet

Dr Obvious

Member
:tiphat:Acolo e extractorul nu am mai adaugat nimic. Ghivecele patrate le-am luat de la un growshop din oras.

greenstep: asa o sa fac dupa ce le mut maine in givece mai mari
 
M

MJMJ

super misto.Cam cat le mai lasi in vegetatie?eu le-as mai tine o saptamana si le-as baga la inflorit.Succes in continuare!
 

Dr Obvious

Member
Nu in ro. :). Vorbind de ghivece azi am cumparat ghivecele finale de 7,5 l. Am masurat si temperatura. Am 28 de grade la nivelul plantelor. Umiditatea e 43 %. Mi-am luat o jucarie care imi arata si temperatura si umiditatea.:tiphat:
 

Dr Obvious

Member
Update

Update

Ziua 28 de vegetatie:

picture.php


picture.php


Maine dimineata le schimb becul si trec pe 12/12. Sper sa isi arate sexul cat de repede ce deja e cam aglomerat. Inca vreo 8-9 saptamani si :artist:. Temperatura nu este 28 de grade. Nu stiu de ce arata la inceput atat. Cu becul aprins acum am 26,7 si 39% umiditate. Am udat pana acum cu bio grow si fishmix, iar acum 5 minute le-am dat 1ml/l de bio bloom si top max.

Bafta sa aveti!:tiphat:

PS: Nu stiu de ce am impresia ca e cam tarziu si sunt putin cam mari. Sper sa nu fie asa. Oricum planul era 4 saptamani de vegetatie. Acum vedem ce se intampla.


Later edit:
A doua poza e de azi, prima zi de 12/12. Sper sa ma scap de masculi cat mai repede. Se inghesuie deja bine.:wave:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
erau udate in poze? mi se par ca au frunzele lasate, iar asta ori e semn de seceta ori de caldura.
 

Dr Obvious

Member
E extrem de mic. De aia nu eram sigur. Si stiu ca asa am crezut la un bagseed care s-a dovedit mascul. Oricum o sa vad pe maine poimaine.
 

Dr Obvious

Member
Update

Update

Salutare:wave:

Am ramas pana la urma cu 9 femele si 2 plante care inca nu si-au aratat sexul. Unele au crescut prea mari (aproape lipite de tavan) si am fost nevoit sa fac lst. Cam asa arata acum, ziua 16 de flower.

picture.php


Am pus plantele cu lst in mijloc. Una dintre ele nu si-a aratat sexul (aia lungita de ziceati voi ca s-ar putea sa fie sativa)

Vad diferente enorme intre cum infloresc plantele.

Cea mai avansata:

picture.php


Am pierdut si niste taguri din pacate. Cand le-am transplantat mi-am dat seama ca nu am mutat tagurile doar cand eram pe la jumate. Imi pare foarte rau dar asta e. Am cate una taguita pentru fiecare strain.

Inca cateva poze:

picture.php

freebie

picture.php

master kush

Triploida s-a dovedit a fi mascul din pacate.

O dimineata buna sa aveti:tiphat:

edit:Cea mai avansata, a avut si 2 coiute. Le-am rupt si sa speram ca nu mai cresc altele. Aveau o forma mai ciudata. Am faacut ceva poze dar nu gasesc nicicum.

In poza de grup, cea mai din dreapta planta o duce cam rau. I s-au incovoiat frunzele. . Vreau sa le iau si un ventilator de camera zilele astea. De asemenea as baga si niste co2. Citisem la un moment dat cum se face o jucarie dinaia de co2 dar nu mai tin minte. Poate ma ajutati cu un link ca sa nu mai iau la rand.
 
S

SfPetru

link nu stiu dar iti zic eu, pui aprox 400g de zahar intr-o sticla de 2.5L, o lingurita de drojdie, si apa pana aproape sus, amestecat bine, dai o gaura pui un furtun si voila, CO2:D

in functie de cata drojdie pui poti avea o reactie mai violenta sau mai lunga, drojdia consuma zaharul, practic cu o lingurita sanatoasa de drojdie la 400g zahar ar trebui sa te tina vreo 2 sapt
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
arata foarte bine, dar pe viitor ar trebui sa eviti aglomerarea plantelor si folosirea mai multor strainuri cu patternuri diferite de crestere. daca toate erau la acelasi nivel si nu era ingramadeala, posibil sa le fi mers mult mai bine.
 

LightOfJah

Member
Marfa cabinetu ' ... pacat ca s-au inaltat alea atat la doar 16 zile de flower ... o sa se faca din ce in ce mai mari .... o scoti la capat cumva atata timp cat nu se duc inspre bec ... Bafta multa astept update
 

Dr Obvious

Member
Sigur le-ar fi mers mult mai bine. Asta e. Lectie invatata.

Si-au aratat sexul si ultimele doua. Femele. Daca o sa fie nevoie mai scot din ele, sunt unele care nu arata asa de bine. Sunt curios cum arata northern light-ul tau. Ai putea sa pui update ca a venit weekendul.:wave:

Bafta sa aveti.
 

Latest posts

Latest posts

Top