What's new

Legalizare RO

A

AlexFermieru'

nu am zis ca toti sunt incuiati la minte, normal ca mai sunt si persoane care nu fumeaza dar vor legalizare si inteleg ce e planta asta..cand am zis noi , m-am referit la poporul roman..si cum zice si mj momentan suntem ocupati cu bote si alte manelarii, nu suntem interesati (si nici preagatiti)de o legalizare .. am vb cate ceva cu ai mei despre iarba si ptr ei inseamna doar un drog(si normal ca sunt contra droguri)..odata ce nu ai nici un fel de contact cu iarba, normal ca te iei dupa ce vezi la tv, si la tv nu vezi nimic bun despre iarba.
 
G

growcase

Ma, in mare parte, asa cum si explo a spus odata..." LUMEA TREBUIE EDUCATA INTAI" si apoi sa vorbim de legalizare....
Daca la tv, batranii, parintii si multi altii vad toata ziua despre iarba de la spice shop si etnobotanice si cacaturi si cum mor aia prin spitale, normal ca nici dreq nu vrea legalizare, dar cand le este explicat care-i diferenta, ca de la MJ nu a murit unul macar, poate atunci vor intelege, dar si atunci mai greu !
 
A

AlexFermieru'

man aici nu e vorba doar de murit..cum am mai zis, ptr majoritatea iarba este un drog si atat..nu ii intereseaza ca au murit sau nu..si mare majoritate inca stiu ca iarba creeaza dependenta, deci...tu crezi vreodata ca basescu sau care mai vine dupa el o sa legalizeze ceva?noi gandim doar legalizare si atat, dar in spate e vorba de o intreaga afacere, cu tigari , tutun si medicamente..trebuie doar sa ne gandim ca nu au fost in stare sa legalizeze nici macar america sau alte tari cu mult mai civilizate ca noi..si acolo sigur nu e coruptia de la noi, majoritatea oamenilor nu isi fac griji ca nu au bani de curent sau apa..pana la legalizate noi avem foarte multe alte probleme de rezolvat..acum ceva timp si eu credeam intr-o posibila legalizare, dar acum, cu cat ma uit mai mult la tv(la ce se spune despre iarba in general) si la oamenii din jur vad ca legalizare se duce tot mai de rapa.
 

UpRiser

Member
cum sa nu legalizeze america?s-a legalizat de cateva luni bune la ei.in total sunt peste 300 de orase ale lumii in care marijuana e tolerata (legalizarea e cu totul alta poveste)
 
A

AlexFermieru'

frate america nu inseamna doar alea cateva mici state pe unde stiam ca e legala de ani de zile..america are oameni in guvern,medicina si alte balarii care vb despre iarba in sensul bun..acolo din cate am vazut si eu prin documentare oamenii vad la tv multe lucruri bune despre iarba, nu numai ce arata la noi..dupa cum toti stim, romania e cu cel putin 50 de ani in urma (la gandire)fata de alte tari gen germania , olanda, italia, bla bla bla..noi mai avem mult si bine de asteptat pana la legalizare, ani si ani..
 

UpRiser

Member
citeam undeva ca cica ar trebui sa oprim timpul in loc pentru 150 ani si tot n-ar ajunge sa ii egalam macar pe germani din orice punct de vedere
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Prop 19 in California: Nu a fost aprobata!!!

wow... cine se astepta la un asemenea rezultat...din nou?
 
G

green_land

am citit si eu... sigur a fost masluita :) am citit ca o vor face din nou.

California

Voter Initiative: Proposition
19 - Legalize Marijuana

No - 55% - 3,057,036.00 Votes
Yes - 45% - 2,548,639.00 Votes
 
E

evilkid

am citit si eu... sigur a fost masluita :) am citit ca o vor face din nou.

California

Voter Initiative: Proposition
19 - Legalize Marijuana

No - 55% - 3,057,036.00 Votes
Yes - 45% - 2,548,639.00 Votes

sa-mi bag p.....!:comfort:
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
acum cativa ani a fost aceeasi treaba.

chiar daca o vor legaliza vreodata in vreun stat, daca este inca ilegala dpdv al guvernului, guvernul te va fute oricum. e felul lor de a spune: legile tale sunt zero pt noi, cei de la guvernare. noi avem 3 coaie si te ardem cum vrem noi.
 
Sigur nu este emisiunea de halloween ?

Sigur nu este emisiunea de halloween ?

ministru agriculturii din cate am inteles la radio guerilla cica are cateva crosuri de MJ facute de el.

cica e skeker rau tipul pe agricultura cu fel de fel de chestii genetice combinatii, crosuri, plante, legume etc.

Daca auzi o asemenea emisiune, inregistreaz-o cu orice. tel mobil, ap. foto, mp3-player... Se poate reconstitui. Contribui la faza cu reconstituitul. Si apoi exista Trilulilu PRIVAT.
Dar ai grija sa nu fie o emisiune de-a lui Buzdugan, una din data de 1 Aprilie sau una din seara de Halloween.
Eu cred ca ai fumat prea mult si a fost un interviu cu ministrul agriculturii din Jamaica...:jump: :laughing: :jump:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mah, noi avem cercetatori in tara care au creat strainuri comerciale de cannabis sativa, majoritatea sunt batrani sau morti, dar nu m-ar mira sa fie si vreunu mai tanar sa le urmeze traditia.
pana la urma romania era tare pe canepa acum cateva zeci de ani.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Niste articole ...

http://www.ziare.com/international/...-california-in-cadrul-unui-referendum-1052957

http://www.ziare.com/international/...ica-sa-duca-la-legalizarea-canabisului-846876

http://www.ziare.com/stiri/summit/r...u-onu-in-razboiul-impotriva-drogurilor-686875




Citisem in Cancan ca Etnobotanicele (legalele , spice-urile , sau cum cacat vreti sa le spuneti) contin urme de cannabis si cocaina !!!

Cum sa ajuns la acest rezultat ? cei care au fumat spice-uri si au fost testati , au avut in sange urme de cannabis si cocaina (prin urmare un retardat de pe la medicina a tras concluzia ca spice-urile contin cannabis , care spune el ca este o otrava a societati , toxic , care creaza dependenta si singurul tratament este glontul)

Cel mai trist e ca lumea chiar crede cacaturile astea ...
 
A

AlexFermieru'

de unde stii ca acei oameni testati cu spiceuri nu erau oameni de-ai lor pusi sa bage si iarba sau coca, sau poate oamenii aia chiar bagau verde sau coca..nici nu va imaginati cate fac unii ca sa incrimineze iarba ;)
 

brebo

Member
Clar ca e trist ca lumea crede chestii..dar n-as spune ca un articol din Cancan e ceva de citat pe aici..plus ca ultimele 2 linkuri sunt din 2009..nu inteleg exact unde bati, Vasile..
 

vasile

Well-known member
Veteran
Clar ca e trist ca lumea crede chestii..dar n-as spune ca un articol din Cancan e ceva de citat pe aici..plus ca ultimele 2 linkuri sunt din 2009..nu inteleg exact unde bati, Vasile..


Linkurile alea sunt puse random... nu m-am uitat cand au fost publicate.


Am gasit articolu cu urme de cannabis si cocaina in etnobotanice !

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/cocaina-in-drogurile-legale-131425.html

de unde stii ca acei oameni testati cu spiceuri nu erau oameni de-ai lor pusi sa bage si iarba sau coca, sau poate oamenii aia chiar bagau verde sau coca..nici nu va imaginati cate fac unii ca sa incrimineze iarba
wink.gif

Thats the spirit !
 

Latest posts

Latest posts

Top