What's new

Xhashish 2010 udendørs ( 2 Grow )

Xhashish

Active member
Veteran
Tak for din besked toker (= , må ærligt indrømme jeg også er en del spændt på mange af dem, for de er virkelig store nogle af dem, en del er mellem 2 og 3 meter høje, billederne retfærdiggør desværre ikke rigtig størrelsen på planterne.. Er allerede ved at have problemer med vægten på nogle grene, puha, luksusproblem tror jeg :D

Rygeren er hjemmelavet, dog ikke af mig, vil jeg ikke tage æren for.. skulle være fra en del blandet den "stammer" fra :) men det er virkelig smovs, drypper næsten når den bliver lunet lidt..

Lala - Thank you :tiphat:
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
XHashish said:
Tænker også snart om mange af dem i det hele taget kan nå og blive færdige hvis ikke de meget snart begynder rigtig og blomstre..
Det kan være en god ide at fjerne hunner der ikke rigtigt er gået i blomst, hvis det giver bedre plads til hunner der kan forventes at færdigblomstre.
Og så slipper du nok ikke for yderligere opbinding af stammer og grene med mindre du skal opleve en eventuel massakre i hård vind :bump:

Fortsat god grolykke


P :smoke:
 
Jesus christ! :D De tager sku godt nok på i vægt. Sindsygt så langt i blomst de er. :p

Vægten siger da vist også et par kg når den tid kommer. :D

Sindsygt lækkert arbejde X. ;)
 

Xhashish

Active member
Veteran
Dödsknark - Thanks for stopping by and taking time to look :) stay tuned for many more updates ;)

Paddi - Tror nu bare de får lov og stå, for de er ikke i vejen for nogle andre tøser, krydser mine fingre og ser hvad der sker, selvom det desværre ser en smule håbløst ud med et par stykker, og opbinding - PUHA det skal jeg lige love for, efter nattens storm lignede det nærmest der var sket en massakre ude i haven, men kunne 2 ruller murersnor heldigvis rette op på, FULDSTÆNDIG uoverskuleligt med snore over det hele lige i øjeblikket, ikke smart og ryge inden man går i haven :D

Technorocker - Ja de er ikke kede af det, og buds er der masser af, lige til at gå og blive lidt halvpjattet af når man render imellem dem :D og stadig husk på det er helt uden gødning ;) Vægten tør jeg ikke sige noget bud på , men er helt sikkert MEGET spændt ;) Endnu en gang tak fordi du kiggede forbi :)

Quiet_Riot - Tak for din besked :)

Her er lige et par enkelte billeder fra idag (=















Syntes selv de 2 nederste billeder er rigtig gode :):)






:wave:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Thank you Dk ;) Syntes også det er rigtig flotte farver :) hmm tror det ikke, men skal da ikke kunne udelukke det 100 % ;)
 

blackone

Active member
Veteran
Det ser godt ud:) Jeg skal også en tur ud i det grønne for at checke hvor mange planter der er jævnet med jorden... Frygter at det er størstedelen der skal bindes op igen.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Tak for det :):) Krydser fingre for dig, for det har godt nok været MEGET voldsomt blæsevejr, virkelig dejligt det er stilnet af igen ..
 

niluola

Member
WHABAM! Just found your thread. Simply amazing assortment of plants and pics! Much respect for your talent.
 

Xhashish

Active member
Veteran
CharaShunter & Bjever - Tak for jeres fine ord :):)

Niluola - Thanks for stopping by and spreading good karma here :)

Et par billeder fra idag

Et lille dryshot --- ENDELIG :D:D















:):)
 
L

lalandia

Sq edermaneme flot det der..tillykke med høsteriet X

Grow in peace
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
tillykke med høsten! smukke modne planter og så tidelige!

fik du bestøvet noget?
 

Latest posts

Latest posts

Top