What's new

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

marian123

Member
Am niste nelamuriri legate de topping . Eu am facut topping la 2 plante, cu 1 luna inainte sa intre in flower. Am observat ca din locul unde am taiat si am lasat cele 2 chestii (care pe viitor sau transformat in 2 ramuri , desenate cu rosu ). Din acele 2 ramuri nu a mai iesit altele. Apoi m-am gandit , daca as fi facut topping cand planta avea 4-5 noduri as fi ramas cu o planta care ar fi ramas cu ramurile care le avea inainte de topping + cele 2 ramuri care se faceau imense ? Mai pe scurt ramaneam cu o planta cu 2 "coarne" mari cu un drac si 4-5 crengi .

adada.jpg

La mine , pentru ca am facut topping mai tarziu coarnele acelea nu au apucat sa se dezvolte prea mult si au mai crescut si mai multe ramuri .

la mine.jpg

M-am uitat si la Big Bang care nu i-am facut topping. Am observat ca avea mai multe cracii decat plantele care le-am facut topping. Faceti-ma si pe mine sa intaleg .

1) De unde aplici taietura si cresc cele 2 coarne e normal sa numai cresca ramuri ?

2) Cum de aceasta metoda iti imbunatateste gramajul cand in loc sa iti iasa 30 de ramuri , tu faci topping cand ai 20 de ramuri si ramai cu 22 .

Explicati-mi si mie sa inteleg odata , toata treaba asta .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai fa tu un test cu 2 clone si vezi cum e cu toping si cum e fara. e o aberatie sa spui ca vei avea mai multe topuri daca o lasi fara topping decat daca ii faci topping. poate nu te exprimi tu bine, e destul de usor si logic sa realizezi ca nu ai cum sa ai mai multe ramuri din moment ce nu ai facut topping.
 

yohji

Member
salut baieti.
am facut azi o vizita la plantutele de afara,
picture.php

. am descoperit un mascul impertinent si l am ucis pe loc. aveti aici poza
picture.php

mai sunt inca cel putin trei dar vreau sa fiu sigur si o sa pun poze aici sa va dati si voi cu parerea.
picture.php

picture.php

picture.php
 

vasile

Well-known member
Veteran
pot spune masculul acela impertinent ti-a fecundat una sau mai multe fete , alea din poze sunt seminte.
 
O

ovexs

Cred ca stai intr-un loc foarte izolat,si din avion se vad boschetii astia dubiosi :))
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
man...alea arata a viitoare seminte. masculii nu fac seminte. iar femelele nu produc polen (decat daca au probleme genetice dar aia e alta ciorba)

intelegi unde bat?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lool. ai o zi proasta azi yohnji..

deci, ala de zici ca l-ai taiat e mascul.
urmatoarele 2 par, de fapt ce sa zic par, 99% sunt femele, iar ultima nu e clar din cauza ca nu ai facut o poza mai de aproape ca la precedentele, dar sa zic ca as inclina ca e mascul. daca tu de aproape vezi ca seamana cu celalalte 2.. atunci alea 3 sunt femele, daca nu primele 2 femele si ultima mascul..

intelegi??

iar baietii spun ca ai taiat masculul cam tarziu, ca a apucat sa iti polenizeze fetele.. desi e posibil sa fi avut si canepa prin zona..
 

yohji

Member
o zi deosebit de proasta ..printre cele mai proaste..cum mortii lui de mascul s a dezvoltat atat de repede nu stiu..? acum 7 zile am fost pe acolo si nici urma de coaie pe el si uite dupa o sapt in ce hal era de dezvoltat..
aaaaaa!!! ce mari si frumoase se facusera si a trebuit sa mi futa saracul ala toata socoteala.
va intreb inca o data ce e de facut acum?le las sa creasca asa si adun semintele mai tarziu ?se poate fuma si asa cu seminte sau o sa fie buzi de proasta calitate?
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
masculii pot scoate polen al naibii de repede. e uimitor

mai sus incercam sa iti spun ca arata a femele. uita-te bine la diferenta dintre femele si masculi, taie masculi si gata cu problema #1 ;)
 

yohji

Member
eu am pus 10 mandala #1 si 5 safari mix iar pana acum n am taiat decat un singur mascul ..am presupus ca ultimile 3 erau masculi ptr ca nu intelegeam ce erau umflaturile alea .. acum ca m ati lamurit stau si ma gandesc ca n are cum sa fie un singur mascul din 15 seminte deci trebuie sa fiu f f atent in continuare ca nu e totul dus ..restul arata bine si nu au semne de seminte. voi ce ziceti?
 

vasile

Well-known member
Veteran
Stai linistit , o sa ai ce sa fumezi , dar nu sensimilla ... si ai si cateva seminte pentru la anu.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu iti zic din proprie experienta ca daca arunci semintele alea de la inceput o sa ai o viata mai linistita. semintele nu se fac out! in rest bud o sa fie destul, zic eu! :wave:
 

yohji

Member
Azi noapte am visat urat :))) . nu mi a mai trebuit nimic ,n am mai baut ,n am mai fumat ...mi am luat somn direct de suparare.
m am trezit la 7.30 si am pornit in directia respectiva.
ma oftic ptr ca am muncit destul ca sa aduc plantele alea in felul cum sunt acum si as fi pus pariu ca nu are cum sa mi futa un coios munca inainte sa intervin eu..totusi el a fost mai rapid ca mine si pana la urma azi am realizat ca oricat as fi fost eu pe faza putea sa mi incurce socotelile un mascul de ruderalis ..natura e natura si gata.
o sa ma multumesc cu ce este ca nu depind eu de ceea ce era la outdoor ..pur si simplu tinea de orgoliul meu si de faptul ca vroiam sa iasa din prima bine.
cu indoor ul a iesit din prima iar cu outdoor ul unde ma asteptam sa fie mai simplu uite ca am dat gres. ramane pe anul urmator sa fac totul mai bine .oricum va multumesc ptr sfaturi si incurajari

intr adevar nu iarba creaza dependenta ci cresterea ei :wave:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca te deranjeaza cateva seminte poti face hash din recolta out..
dar sa stii ca pe acum canepa deja cam moare, iar orice pistil apare pe viitor, nu ar trebui sa fie polenizat. asa mai gasesc si eu 2-3 seminte pe craca, la baza budului (primii pistili aparuti), nu e panica.
 
Status
Not open for further replies.
Top