What's new

TechnoRocker's Udegrow 2010.

Ja det ville da være en katastrofe, men hvis det sker så sker det. :D

Så må jeg jo bare i gang næste år på et bedre samt mere sikkert sted.

Det er nu ikke noget jeg tager så tungt, det ville da selvfølgelig være ærgeligt, men der er intet der forhindrer mig i at gøre det dobbelt så stort næste år, har gødning til ca. 5 sæsoner endnu, hvis ikke mere. :D
 
2 August 2010.

Har ikke lige været for god til at tage billeder på det sidste, men det har ikke været helt vildt fint vejr + jeg har været baked siden torsdag. :D Nå, men har ikke vandet dem i lidt over en uge, da det har regnet og der har ikke været så meget sol hernede, men trods det gror de nu helt fint, skuddene på de store er begyndt at blive synlige, de er små, men de er over alt og skal nok nå at blive helt fine :D AK-47'erne klarer det også rigtig godt, skudene er begyndt at blive lidt mere kompakte og de lugter rigtigt godt, har ikke givet dem PK 13-14 endnu, men det får de ved næste vanding.

AK-47 Automatic:























Kloner (The grasshopper wants the grass :D) :























Mvh. TR.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Lækre auto'er , ser ud til at blive nogle rigtig frosty chicks :D frilandsbedet ser nu heller ikke helt værst ud, dejligt og se de rigtig begynder og tage fat med blomstringen, bliver spændende og se hvad de siger til en omgang budjuice (=
og flotte billeder :)

:tiphat:
 
Yeah, de klarer sig fint og nu burde det gå hurtigt med blomstringen. :D

Glæder mig også til at se hvad de siger til at få noget blomsteræde, klonerne bliver lige nødt til at vente lidt med dette, men AK-47'erne vil få noget PK 13-14 ved de næste 2-3 vandinger hvorefter jeg vil begynde med Bud XL. De vil alle sammen selvfølgelig også stadig få vegge/gro gødning :)
 

WeedWizard

Member
Rigtig nice bed du har udenfor, og fedt at se du holder rovdyr til at skræmme små bladgnaskere væk, fedt billede :)
 
9 August 2010.

Så kommer her lige en update. Det har ikke regnet i 3 dage nu og derfor bød chancen sig lige til at give dem noget gødning igen efter ca. 2 uger uden gødning pga. af regn. De store begyndte at vise lidt røde strængler/grene så tænkte at jeg lige måtte i gang. De store får:
50ml 1-component jord til 10 liter vand + 15ml PK 13-14 til 10 liter vand nu, er nok startet lidt for tidligt med PK-13-14, men nu får de altså lige lidt. De store får ca. 30-40 liter vand tilsammen. Rod stimulatoren er jeg stoppet med nu.
AK-47'erne er faktisk næsten klar og er derfor hoppet PK 13-14 over. Giver dem nok lige en lille uge mere. Har givet dem 10ml Bud XL til 10 liter vand samt 20ml 1-component jord og dette er nok den sidste vanding jeg giver dem inden høst. Burde nok bare have givet dem rent vand, men nu ville jeg lige prøve at give dem noget BudXL for lige at se hvad det kunne gøre ved dem på en uge. :D De er temmelig kompakte samt sticky og smelly.

De store.:



























AK-47 Autos.:





















Mvh. TR.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Dejlig update :) ser virkelig godt ud, en fin skov efterhånden ;) og lyder bestemt til de får godt og æde :D , Dejligt AK'erne snart er klar..
 
Mange tak. :D

Det ser ud som om i dag at de har nydt godt af den PK 13-14, syntes jeg kan se større skud allerede.

De er i gang med at høste derude lige nu, as we speak. :)
 
11 August 2010.

Ja så er de gået i gang med at høste på marken, men det blev så udsat pga. af regn, så jeg venter stadig og ser. :D Har valgt at "høste" en af AK-47'erne da jeg syntes den så klar ud, men under trimningen kunne jeg da godt se den kunne have haft en uge mere, men det var også mere sådan så jeg havde bare lidt hvis de nu vælger at tage planterne. Men her er lidt billeder af en høstet AK-47 Auto, syntes selv det er et meget fint afkast. :)



































Mvh. TR.
 

Xhashish

Active member
Veteran
Coooool :greenstars: bliver spændende og smage (= og ser da ud til og have givet okay :ying:
Krydser virkelig fingre for dig, at bondemanden ikke opdager det, eller ser gennem fingre med det, men igen, så længe det ikke er på hans mark :) Venter spændt på at høre ;)
 
Min gamle fatter har også set lidt på planterne og han mener heller ikke at bondemanden ser det. De har høstet helt hen til AK-47'erne og så er de stoppet lige der af en eller anden grund, men ingen af planterne er fjernet. De høster på en underlig måde ude på marken. Det er så lige blevet udsat pga. af regn, men de skal nu nok få lov at stå. :D

Er selv positivt overrasket over hvor meget sådan en enkelt egentlig gav og hvor kompakte de er. Det er bare lækkert. Så fandt jeg lige sådan en "drying rack" med 6 "hylder" Som jeg havde overvejet at købe, i en papkasse i et hjørne, hvis jeg ikke husker forkert så har min søster købt den en gang til at bruge som hylde. Så nu tjener den igen sit formål. :D Der er selvfølgelig hængt noget sort plastik op rundt om så skuddene får mørke hele tiden. :D
 

Xhashish

Active member
Veteran
De er ikke altid helt friske de bondemænd :D men tror også mange er så "forvirrede/koncentrerede/stressede" de ikke ikke ligger mærke til så meget hvis det ikke lige foregår inde på marken... men lad os håbe de snart er væk fra "området" ;)
Og ja ser da ikke ud til at være helt tosset, også taget i betragtning af at det er en auto... Ja det tørrenet ser rigtig godt ud, tror lige jeg skal prøve og tjekke Ikea ud ved lejlighed, mener ikke de koster særlig meget derinde, har selv overvejet nogle stykker af dem :) hvad har du af planer med tørring af alt det andet?
 
De koster heller ikke særlig meget så vidt jeg ved.

Ang. alt det andet så bliver det også tørret på samme måde, skal nok bare lige have købt nogle flere af disse drying racks, ellers bliver de hunget op på noget snor i et mørkt og tørt rum, så skal noget af det, (det meste) selvfølgelig cures, men får problemer med at skaffe nok glas til det hele tror jeg. :)
 

Xhashish

Active member
Veteran
der er i hvert fald en del forskel i prisen , har set nogle til omkring 40-50 kr, og nogle helt op til 200-300 , så kan sagtens betale sig lige at kigge sig for ;) for mener ikke der kan være den helt enorme forskel i kvalitet lige i det her tilfælde....
Puha - har det selv på samme måde med glas, bliver nok desværre ikke i det omfang jeg gerne ville cure det bliver til... Glæder mig til at se mange flere billeder fra din dejlige lille skov ;)
 
Top