What's new

Dezmagirea primului grow

Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si bunicamea face poze mai clare decat tine. nu par a fi plante de cannabis totusi.
dintr-o samanta cate plante crezi ca o sa iasa de obicei? si cat de departe ar putea fi una de alta??
 
am cumparat florasol , DAR ! tot mutand ghivedcelee si etc a mai cazut din el si ca sa nu ramana tulpina goala si sa aiba posibilitatea sa se rupa am mai luat o palma de pamant de p`aici de pe colo si am pus deasupra , pare sa fi facut flori de cand am udat cu fertilizant zdravan

exploziv : fii mandru de bunica ta !

ms de raspunsuri ma duc sa zmolg boroienile
 
O

ovexs

Hai sa invatam sa scriem corect fara tz k sh si alte baliverne ca ajungem sa nu ne mai intelegem limba de la atata prosteala.
 
da mai am inca o problema , gantz a avut geniala idee pt a scapa de melci mai ales ca dau ploile acuma de sf ilie , sa spargem sticla si cioburile sa le punem pe langa planta sa le dea la melci sangele ! OK , acuma cu totii stim daca spargi un geam , o sticla , o oglinda sau ceva de genu ai 7 ani de ghinion ! printre altele cine sparge sticla ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
o lasi sa cada si se sparge singura. sau ii dai un cui bun poate o face chiar din proprie initiativa.

asa-i ca mergi si la biserica? ..daca tot crezi in aceste superstitii.
 
ajutoor !!!! am fost azi la ele ! si frunzele de jos la amandoua ! dadeau semne sa se ingalbeneasca ! deci ma refer la ultimu rand de frunze de jos cele mai mari cum ar veni ! si una din frunze la varf s-a uscat si s--a macinat varfu , cand am pus mana pe ea am ramas cu varfu in mana facandu-se praf , am crezut ca inebunesc , precizez ca le ud foarte des , desi pamantu era maxim de uscat ! le-am odat din nou acum , nush ce sa ma fac oricum saptama viitoare le duc pe amandoua out , dar de la ce poate fi ? apa le-am dat totusi destula , a si plouat cu o zi inainte , fertilizantu e 100% organic , nam exagerat cu el , ce poate fi ? nu vreau sa se extinda boala doamne fereste
 
E

evilkid

ori nu primesc suficienta lumina, si planta le da jos singura, ori e deficienta de azot... vezi cum evolueaza lucrurile..

o poza ar spune mai multe
 
am tinut`o o saptamana la bunimea la tara si langa e o fabrica de lemne , a tzashnit talaj si k t`uri de lemn de la fabrica lo peshte acuma de cand le-am ados vad ca amandoua au boala asta , am citit pe aici ca pui cu otet , am luat o sticla de 1 litru de apa am turnat asa din ochi gen 2 ml , am turnat in sticla am agitat bine si am dat pe amandoua , mai rau e ca am dat si pe frunze din greseala sper sa neutralizeze chestiia aia
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
otet... ma tem ca doar pe forumul romanesc am vazut experimente de acest gen.
iar faza cu rumegusul, desi unii oameni il pun pe pamant crezand ca face bine solului, de fapt acesta absoarbe nitrogenul. este adevarat ca face umbra la pamant si scade evaporarea apei la nivelul solului, dar in acelasi timp il saraceste... nasol nu?

sfatuiesc sa fie inlaturat talasul si apoi sa uzi bine. apoi i-ar face bine si o solutie slaba de nutrienti cu apa.

dar ... nu ma asculta pe mine! cum ai spus si altui user, eu sfatuiesc prost
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
otetul e acid si modifica ph-ul, dar daca ai stropit putin cu o solutie de 2 ml / l nu cred ca poate face vre-un rau observabil.
 
am facut azi si poze va rog spuneti`mi cum pot remedia situatia :(( is singurele mele plante nu mai am altele , daca`mi mor si astea nush ce ma fac , puteti observa frunza care e mancata parca e arsa de soare se face praff daca o bijbaiam vroleak , si cealalta se ingalbeneste si ea , daca face si ea urat ! repede vreau un remediu !


e clar deficienta de azot , am vazut ca cik daca pun iarba taiata marunt pe pamant + ceva fertilizant rezolv problema ?
 

Attachments

  • Fotografie0233.jpg
    Fotografie0233.jpg
    59.3 KB · Views: 22
  • Fotografie0234.jpg
    Fotografie0234.jpg
    56.6 KB · Views: 25
nutrientzi , dar nu e de la ei sigur , ca aia i-am dat si cand aveau o saptamana , e de fabrica aia tampita care scoate rumegush de le-am tinut la bunimea saptamana aia am curatat pamantu astea , spuneti`mi ce sa fac , i-am schimbat nutrientziii i-am pus pe deasupra pamantului iarba tocata marunt si sper sa`si reviina , sper sa reziste pana sambata ca le bag in pamant !
 
ma bucur ca sunteti asa " saritori in ajutor " si " ajutati " un om la nevoie , inafara de Gantz nimanui nu`i pasa ca mie imi mor plantele :(( , dupa ce invatz strictu necesar promit sa tzin legatura doar pe privat cu cei care au inima mare , halal forum !
 
G

growcase

Hahal tu bai maria mica, nimeni nu e obligat sa-ti raspunda tie daca esti asa disperat.
Tu crezi ca daca le-ai tocat iarba, gata isi revin? doh, iarba aia trebuie sa intre in pamant, sa putrezeasca si apoi sa se faca ce trebe...nutrient sau ce kkt.
Si totusi, chiar crezi ca-i pasa cuiva de plantele tale in afara de tine? Iti spun eu, NU, pentru ca nimeni nu fumeaza din ele, decat tu. Sa fii multumit ca iti mai da lumea cate un sfat ici colo. Sanatate
 
Status
Not open for further replies.
Top