What's new

Xhashish 2010 udendørs ( 2 Grow )

Xhashish

Active member
Veteran
04-07-2010

Lige et enkelt billede fra idag, det går rigtigt godt, planterne vokser bare derud af, og løb endda tør for gødning i sidste uge.. men kan virkelig se der sker noget i øjeblikket (= og er meget tæt på at nå 100 hunner :canabis:
Målte lige den højeste plante idag, mest for sjov, men 195 cm , og syntes jeg enlig er ret vildt taget i betragtning af de kun har været ude i
1 ½ måned...



(-:
 

Mr Squizy

Active member
Ser bare for herligt ud... Og 100 hunner ! Hold da op for en høst fest der skal holdes ;-) Og ser godt sunde ud dem man kan se & de nyder den sommer der har ramt os i disse dage... De kan nu også altid godt klare sig lidt uden vitaminer ! Krydser fingre for en laaaang sommer til din have, heh
 

Xhashish

Active member
Veteran
Blackone - tak for din besked, jaaa mon ikke der skulle komme en del trimning på programmet om nogle måneders tid (=

Dernichtkiffer - Thanks for your message, And yes to your answer, this is first time in this garden, well first time that have been planted MJ , at least what i know of (=
 
Superb X :D Det bliver noget af en høstfest når den tid kommer, bliver nice når de begynder at producere nogle seriøse buds ;)
 

Xhashish

Active member
Veteran
Tak for de fine ord allesammen (-:

Her er et par billeder fra idag d. 08-07-2010
en lille dårlig nyhed, er at jeg har fjernet 7 hermo planter ... sadface :(
og er bange for nogle er blevet bestøvet da den ene havde åbnet en "klokke" alle i bed nummer 2 virkelig surt, men deværre ikke noget og gøre ved det, håååååber virkelig bare ikke der kommer frø i hele lortet, så begynder jeg og tude tror jeg - dermed ikke ment det er verdens undergang, syntes bare det ville være rigtig rigtig ærgeligt, og især hvis det er pollen fra en hermo.... men dem jeg har fjernet var alle begyndt og blomstre, så har ikke kigget så voldsomt meget efter nosser... håber ikke jeg støder ind i flere af den slags.... fik desværre ikke nogle billeder, da jeg lige blev helt fra den i et øjeblik.... men efter at have fjernet de sidste hanner, og forhåbentligt også de sidste hantøser, så endte det på 98 hunner:)
meen her er lidt billeder, ser efterhånden rigtig godt ud syntes jeg (=





KC36


Den lille som er poppet op -




"Hantøsen" -


Afghan -


Og et billede af dens stamme, allerede større stamme nu, end dem jeg høstede sidste år ...


Ven bagseed 5 top


Og dens stamme (=


Ven bagseed


Ven bagseed


Ven bagseed


ven bagseed


:tiphat:
 

Easygrowing

Active member
Veteran
hvor er den bare flot den Afgan og den 5 toppet minder snart om en bambusbusk i statur
Ellers rigtig flotte igenigen.
 

Ludo

Member
Det ser da godt nok ud som om dine fingre er ved at få et selvlysende grønligt skær:bump: det ser kanon ud det der.....krydser mine fingre for du undgår frø....!!! Go gro karma herfra....!!:wave:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Igen tak for jeres fine beskeder (=

CFP65 - Faktisk lidt blandet, og det der undrer mig lidt, 3 Fra min vens bagseed, 3 gypsy, og 1 Nothern ligth, har deværre haft stolet "blindt" på det var hunner, og har derfor ikke fået inspekseret planterne som havde vist køn helt ordenligt, men efter at få kigget ordenligt igennem fandt jeg de 7 stk, de fleste af dem, havde lavet de mærkelige preflowers med et blad først der vokser små nosser på.. og en enkelt havde en og kun en helt åben klokke, meget langt nede, lige ved siden af en hunpistil.... derfor jeg også er lidt bekymret om hvor meget der er blevet bestøvet..... Kan det være stress der har forudsaget det?
 

Xhashish

Active member
Veteran
Lige et par billeder fra 2 hermo, ikke de mest optimale billeder, men syntes nu stadig man kan se det, især på nummer 2 billede..





Lille pipper - svaler hvis nogle skulle være i tvivl (=




Erindrer ikke at termometeret har været så højt oppe.........


Alt for idag, og sindsygt vejr, den varme er næsten ulidelig.. men lykkedes mig da alligevel at få tændt op i grillen ved 14:00 tiden, og kødet var klar ved 21:00 tiden...
Oksespidsbryst efter 7 timers grillning Low&Slow (=


(=
 

blackone

Active member
Veteran
Surt med de hermier... Men den bagseed plante er godt nok tidlig - gad vide om den når at blive klar til høst allerede i august? Og det ser ud til at den er på vej til at lave nogle interessante buds hvis den også kan lave krystaller. Er det noget der bliver lavet flere frø på?
 
Top