What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Legalizare RO

bun , tocmai am aruncat cantaru lu mama la gunoi:)) ce naiba.. pregatiri pentru outdoor..

:bump: :bump: :bump: :bump: :bump: :bump:

si on : e clar ca politistu facea trafic, ce naiba face cu 100m de iarba si cantar .. care ma gandesc ca e de ala profi.
iar acum explo o sa vina cu raspunsu : pai nu trebuie sa culeaga tot , ia numa ce ii place, iar cantaru sa vad cat a scos si cat fumeaza..

::bump: :bump: :
 

neo_thc

Member
:))) mda...
din toti pe care ii stiu si cresc doar ptr consum propriu.. nici unu nu avea cantar. Nici pe mine nu ma pasioneaza sa vad cat fumez exact.... fumez cat iese si atat.. nu am nevoie sa mi'o cantaresc. on: politistu ala facea trafic mai mult ca sigur. Ce ma seaca e ca nu si'a luat de decat o amenda de cacat. Daca era unu dintre noi, sau un om de rand care isi crestea 4 plante nu 100 m2, era arestat, si condamnat al ani grei ptr trafic, consum, crestere.... etc , ce mai voiau ei sa iti bage pe gat.
 
S

sharpeq287

creca baietii erau dotati cu leduri calumea :)...plm stiri facute de retardati mintal..bagati si voi acolo ceva comenturi, eu am pus:D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce leduri ca in poza se vad hid-uri.. si mergand pe energie care nu o plateau eu zic ca nu aveau de ce sa minimizeze costurile..
 
S

sharpeq287

nu m-am uitat bine la poza..nu gaseam legatura pentru ultraviolete...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
+27 masini furate, + cisterne de combustibil furat din conducta..

le placeau senzatiile tari. ;)
 

yohji

Member
niste inconstienti ..cum dracu sa cresti iarba la nivelul asta pe locul unde ai spart conducta de petrol si sa mai tii si masini furate tot in locul ala. degeaba au avut coaie s o faca asa daca nu i a dus capul sa minimalizeze riscurile.
 

MJgrow

Active member
pai daca lumea se uita la ultraviolete in pula mea ce sa mai gandeasca.

Cutia patrata le-a supt creieru ala.

Sau poate e cu mesaj treaba asta: ultraviolet = flacara violet.

ca la prosti in tara asta. cred ca sunt mai multi drogati decat ne putem imagina :)
 
Top