What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

TechnoRocker's Udegrow 2010.

blackone

Active member
Veteran
Ah det ser bare godt ud! De kommer til at eksplodere i vækst nu - rigtig god størrelse de har fået på 4 uger men de er selvfølgelig også blevet provokeret lidt med 12 timers lys.
Der går ikke længe før du kan tage gode kloner og stadig lade en node være tilbage på hvert sideskud så du kan få en anden runde af kloner.
 
Mange tak :) De får stadig 1ml rodstimulator per liter vand og 2ml 1-component jord per liter vand og det ser de ud til at kunne lide så det kører jeg lidt med endnu. Har egentlig ikke brug for en anden omgang kloner, skal bare bruge en 20 stk. om en måned ca., så havde jeg regnet med klonerne skulle vegges 2 uger efter de har slået rødder, inden de skal ud også, Så ind til videre er jeg godt tilfreds :)
 

Easygrowing

Active member
Veteran
ser mægtig godt ud TC : )

her er trods alt mere ro på end ja ikk

Go grolyst med Damerne der og kigger da med self

Hygge TC
 
Jo, tror også bare at jeg bliver herinde for eftertiden, DCF falder ikke lige i min smag mere desværre, grundet mange ting, man burde næsten lave et forum hvor man skulle skrive til administrator, hvem man er osv. for ligesom at gøre noget for at komme ind og deltage i de mange diskutioner og growlogs så man kunne få det sammenhold mellem brugere der var på dcf til at starte med :) Og mange tak og i lige måde til dig Easygrowing :D
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Jeg går ingen steder...hvis det bliver for meget drama (og det er da tendens til....) tager jeg en pause fra danish section. Den her side har givet mig alt for meget til at jeg vender ryggen til den.....

Fredags hygge

toker
 
27 April 2010.

I dag er de lidt under 5 uger gamle og man må da sige der er sket lidt siden sidste update :D
Men har lige i dag prøvet at tage 5 "prøve"kloner for lige og se om jeg kunne få dem til at slå rødder, når det første tegn viser sig på rodning, vil jeg selvfølgelig tage nogle flere.







 

DK2670_01

Member
pæne takker på bladene må jeg sige ;) du holder dem under gunstige forhold kan jeg se :D

Ja jeg smuter helder ingen stedder ;) det er bare et kanon site det her :) også selvom de (= admin) sletter indlæg og tråde som de vil *GG* men holder man sig til gro snak sletter de ikke noget ;)

Her er bare blevet lidt stille fortiden syntes jeg, meeeeen de kommer nok igen *GG* VI ligger jo alt for gode billeder ud til de kan holde sig helt væk ;)
 
G

Guest129216

Veldig spennende tråd dette. Jeg har funnet ut at den danske section på icmag er veldig spennende generellt sett og.

Stay safe n'high som en annen danske bruker å si.
 
L

lalandia

Ser godt ud TC...Må du få en grum høst til sin tid

Grow in peace
 
3 Maj 2010.

Ja så kommer her lige en update på sagerne :) De 4 moderplanter er 39 dage gamle i dag, dvs. Små 6 uger.

Syntes derfor det var på tide at få taget lidt kloner, da de lige skal have lov til at gro en måneds tid under den 250watt CFL.

Har fået taget 50 kloner. 30 stk. Danish Passion x UK08 og 20 stk. 2 Pounder x UK08.
Regner selvfølgelig ikke med at alle overlever/slår rødder, derfor så ”mange”. Alle klonerne er blevet dyppet i Clonex gel og sat i jiffy’s, planterne er ikke blevet sprøjtet med vand, men det er drivhuslågene. Har fjernet timeren så de små kloner får lys hele tiden indtil de slår rødder. Når de har slået rødder så regner med at plante dem i nogle 0.5-1 liters potter og når jeg syntes de er klar ryger de ud i haven.

Så er de 3 Danish Passion x UK08 mødre sat udenfor i håb om at de alligevel vil give lidt afkast og den sidste 2 Pounder x UK08 er blevet slagtet, da den så lidt tynd ud efter at have leveret børn XD

Billeder.

Mødre inden klontagning:







Kloner:





Rodnet på 2 Pounder X UK08 på små 6 uger:
 

blackone

Active member
Veteran
Skide flot! Så fik du alligevel smidt de planter tilbage i veg tids nok til at undgå at skulle revegge - det er jo perfekt.
Jeg håber de slår rødder hurtigt - jeg har selv lige smidt min Freja moder i blomst, men først efter jeg snuppede 20 kloner til.
 
L

lalandia

Du kommer da ikke til at mangle sativa røg de næste par år ser det ud til. Held og lykke med dem.

Grow in peace
 

Easygrowing

Active member
Veteran
slap af der TC : ) flotflotflot

Hvorfor laver du ikke snittet 45 C. ikke jeg skal belære dig,kan bare se,du cutter lige over

men dælme flot
 

DK2670_01

Member
yep 45 gradder rocks :) og clonex virker bare
jeg laver også en masse små riller i enden. Bryder bare liiiige "barken" så røderne nemmer kan komme frem ;)
 
Skærer skam også 45 grader, det er bare ikke lige til at se på billederne :) Har også skåret nogle riller i nogle af dem, samt bare skrabet "barken" af på nogle af dem også, ind til videre ser det ud som om de klarer sig fint, dog ingen rødder at se endnu, men det skal nu nok komme :D Og mange tak til jer alle :)
 
13 Maj 2010.

Så er der rødder :D Indtil videre dog kun på 16 af dem, men de er pottet om i noget så- og priklemuld og så venter jeg egentlig bare på et par stykker af de andre viser rødder, er sikker på en del af dem har slået rødder, de har bare ikke vist sig endnu. Nogle af klonerne ser lidt medtaget ud syntes jeg selv, men tænker lidt sådan her: Hvis de kan slå fine hvide rødder så kan de også sagtens gro videre :D Eftersom det er første gang jeg har taget kloner og for den sags skyld dyrket inde så syntes jeg det er meget fint klaret.
Planterne skal gro inde i ca. en måned inden de skal ud, de kommer selvfølgelig blæser på om en lille uges tid, men her er lige et par billeder til folket :)







 
L

lalandia

Jamen det er jo bare kanon det der TC...Glæder mig som et lille barn til at følge med her

Grow in peace
 

Latest posts

Latest posts

Top