What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Coco 400W

Wickkk

Active member
Ahoj :)

No zatim jsem spokojeny rostlinky vypadaji zdrave, ale NL oproti Sage jedou vetši rychlosti .. Ten Sage je celkove takove menši po prepnuti se ani nepotahne moc ..

Ale mám tady fotku sušiny Northern Light #7 chce to aby se to ješte uleželo :)


img. NL7





:wave:
 

Wickkk

Active member
53/12

53/12

Northern Light #5 dneska jsem ji ostrihal a už holka visi :) a taky bych rekl že je to nejvynosnejši phenotyp a zaroven se testovaci klon osvedčil :) takže mám už dva kusy NL a ti #5 a #2 sedmička vypada velice hezky ale palice nejsou skoro vubec ocukrovane asi nejmene ze všech a od toho se odviji chut i stav :( takže tak . NL#2 vam brzy predstavim...

img.





to co visi na levo :)
 

Wickkk

Active member
17/18

17/18

Zdravičko Pratele :)

Tak mám tady nejake fotečky, trošku nám to porostlo ale nedavno jsem zastrihl jeste Sage tak to necham ješte tak tři dny rust a prepnu to na kvet a uvidime jak se nam to potahne .... Sage ten bude nejspiš pozadu s vyškou ...


img. :)



NL#5


Sage



:wave:
 

Wickkk

Active member
Zdravičko Pratele :)

Tady prinašim posledni dva adepty Northern Light co držim v matkarne .. a tim jsou NL#2 a NL#5 ..

NL5 má o proti NL2 podstatně vetši výnos a silnějši stavbu palic ... Ale NL2 tvori palice s hezkymi kalichy a pestrou škalou třpytivych se střibřenek :D i když neni tak vynosna tak se mi struktura palic libi vice a taky celkova vune sušiny je lahodnějši až jemne smetanova .. NL5 je taky vice listnatějši ... poseti plyskyřice je srovnatelne s NL2 ..

Ješte si tydle oba dva phenotypy NL rozjedu nejspiš v COCO dripu v rohožich co jsem si koupil na vyzkoušeni takže se nechame prekvapit .. Doufám že budou phenotypy stabilni .. Ale to chce čas :) zatim se bavime " zhruba :)

Taky me zajima vaš nazor, co si myslite o techto dvou phenotypech .... kdyžtak sem ješte pošlu jak vypadali v rannem kvetu :) ..


img..

NL5


Ta moje srnka je zbita jak skřiňka ... dneska jsem ji dal zabrat :)
Vidite jak je tuha :) lidi pořidte si psa kdo nemáte a dejte mu sanci žit ve vaši rodine :)


Opravdu nejlepši pritel človeka ...
 

Wickkk

Active member
18/18 - 1/12

18/18 - 1/12

Zdravičko :)

Tak jsem včera nastavil časovač at jim to už odedneška sfišti na 12/12 chtel jsem je nechat ješte vice narust ale jsem zvedavy jak to dopadne, klony byli jednou střizeny a to jak NL tak Sage ...

Svetlo bude pořad MH dokud nebudou prvni kvety ...


A aby to nebylo nepřinosne tak sem šoupnu tři fotky co mám z minuleho tydne jak jsem zkoušel delat Butane Hash Oil s čerstvych listku s Northern Light ... Vždycky jsem to delal te sucheho materialu tak jsem byl zvedavy .. A docela to šlo :) akorat že jsem mel je jednu napln butanovou :( ale jde to to je hlavni :D Vysledek v hrničku jsem zahustil skufikem praškovym a udelal stoho natahovaci hmotu :D neco jako huste tekouci karamel či med ... Zajimava konzistence a jak se nato tak človek potom diva tak to ani moc hulit nechce :D Silou prekvapi i ostřilene fajčiře :) jednou jsem si dal velkeho šluka s bonga a nemohl jsem to tak 10-15 minut rozdychat ... docela hukot .

img.. tentokrat jsem to bombil do maleho hrničku :)

Celkove byl hrniček asi do třočtvrtiny naplneny .

Je to krasa co ten butan na vzduchu dela :) hlavne u toho moc nepokuřovat :D

A tady tadle fotka se mi libi nejvice :)


Pro normalniho človeka by to v tom hrničku byl nejaky hnus ktery by zahodil i s hrničkem ale pro nas pratele pro nás je to jako kdyby jsme meli kaviar s prvnotřidni tresky :D Zase to má svou vyhodu že neni třeba toho vykouřit tolik takže to neda ani zabrat našemu organismu což je velmi duležite .... Je třeba myslet na zdravi a ne jen na scukrovanou palici Skunku :)

Zase nekdy váš Wicky, taky mockrat dekuji za oceneni ktere mi prineslo druhy čtvereček jak jsem si již všiml :) Diky vy tam na druhej strane řeky :)

A vidite co dokazali ty tiche rostliny čepelovitych listku, jak nas to tady sbližilo a co vše kvuli nim delame a chystame se delat ... Nato že je to jen rostlina tak umi doslova očarovat :) je třeba se nad tim zamyslet že natom neco bude :D ikdyž je to jakysi nenapadny postupny počin :D
 

Wickkk

Active member
Zdravičko Přatele

Tak dnes jsem byl mile překvapen, dorazila semena :) a tak bych se chtel o radost podelit svámi ...

img..

Doručeno :)

NL2&NL5

Homemade Pomucka pro Butan Hash . (Material Sylon)


Semena Dieselrella dám dnes kličit a možna večer sem šoupnu ješte fotku :)
 

Wickkk

Active member
Kličky :)

Kličky :)

Zdravičko

Tak dneska jsem se koukal na seminka a všechny už maji kliček a nektere jsou už pripravene na presazeni :) jsem rad že vše pekne nakličilo a nebyl problem ...

Taky bych chtel ješte řict že jsem dostal semena F2 SSH a to od pana Aeromana zato mu mockrat dekuji .. no a ty SSH ty pujdou asi dneska k nakličeni no ješte uvidime .. Dám kličit asi tak deset semen .


img.
10x Dieselrella
 

Wickkk

Active member
7/18

7/18

Zdravičko Přátele :)

Tak jsem dneska udelal par skromnych foteček .

mám tady 7 kusu přesazenych Dieselrella zbyle tři kousky jsou nejake pomalejši jeden je vyžši ktery ješte brzy šoupnu taky do kvetinačku a uvidime jak porostou ješte ty zbyle .. ta co se ješte ne moc vyklubala uvidime asi ji mrsknu pryč ...

Taky mám nakličene SSH f2 a to celkem 11 ks . Jedenactemu seminku jsem včera pomohl prasknout a vykličil hezky tak jsem ho dneska šoupl do kokosu . zbyle dvanacte nevykličilo ale to nevadi .. dal jsem jich kličit 12ks takže super :))) Brzy pujdou taky do kvetinačku s growmixem a trochou guana . Zatim jsou u matiček prisvetlovany MH 250 tak jako Dieselrella zachvili co narostou to soupnu pod 400WMH a pak narežu rizky :)


img. omluvne kvalitu fotek .



Zbyle 3 kusy Dieselrella pomalejši ...

SSH f2


:)
 

Wickkk

Active member
Zdravim Kamaradi :)

Tak dneska mi přišel dalši prirustek semen :) tentokrat od Mr.Nice a to Early Queen . Hodlám ho dát na venek (testovaci klony) a chtel bych si nechat nejakou matku ktera by byla idealni :)))) a taky to šoupnu i do boxu a uvidime co v tom je ..

Jsem moc rad že mám konečne taky neco od Mr.Nice a to s original seeds krom SSH f2 :)







Ale trošku mi vadi že má ted seedboutique jen Safari Mix jako bonus semena .. Ale co je to zadarmo :D "
 

Wickkk

Active member
Dobrej Večir :)

Tak jsem vyfotil ješte pred spanim NL a Sage .

Dneska jsem je prolil čistou vodou .

Jinak jim velim EC 1,7 a PH 5,6 co jsem meril minulou zalivku .

Ale nejak jsem pozapomel kolikaty je to den 12/12 takže neřešime už .



Jak vidite vzhledem ke kratke dobre rustu jsou to opravdu malinke keřičky a taky jsem je prestehoval vedle pod 4 kilko ale 80x80 cm .


img.







 
Zdravim Kamaradi :)

Tak dneska mi přišel dalši prirustek semen :) tentokrat od Mr.Nice a to Early Queen . Hodlám ho dát na venek (testovaci klony) a chtel bych si nechat nejakou matku ktera by byla idealni :)))) a taky to šoupnu i do boxu a uvidime co v tom je ..

Jsem moc rad že mám konečne taky neco od Mr.Nice a to s original seeds krom SSH f2 :)

Ale trošku mi vadi že má ted seedboutique jen Safari Mix jako bonus semena .. Ale co je to zadarmo :D "

:tiphat: Výborně taky sem rád, že tu konečně někdo pojede genetiku od Mr. Nice a navíc k tomu venku. :dance013:
Budu sledovat jak si povedou.

Já mám na ven letos od Shantiho Ortegu a Master Kush Skunk.
At se daří.

:lurk:
 

Old_bob

New member
Nice plants here you have Wickkk, looks nice and healthy. You are very lucky to have legal weed in your country, i wish taste some of this hash ( Na to sie mówi "Hašík" u was? :p).
What soil mix that you use, only clear "Coco Canna"?
 

Latest posts

Latest posts

Top